Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж16748/2012/10/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Медична гідрологія та реабілітація
: наук.-прак. журн..- Трускавець

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Оригінальні статті

  4. Стародуб А. Г., Бариляк Л. Г., Королишин Т. А., Попович І. Л. Застосування інтервальних нормобаричних гіпоксичних тренувань для амеліорації впливу бальнеотерапевтичного комплексу курорту Трускавець на резистентність до гіпоксіїї та імунну систему.
  5. Бариляк Л. Г., Романський Р. Ю., Попель С. Л., Федюшко О. М., Мартинюк І. П. Вплив бальнеотерапії на курорті Трускавець на фізичну працездатність і супутні зміни рівнів в плазмі статевих та адаптивних гормонів у жінок з ендокринно-гінекологічною патологією.
  6. Драновський А. Л., Тимочко О. Б., Чапля М. М., Величко Л. М. Супутні зміни вегетативного, тироїдного та ліпідного статусів за різних варіантів впливу бальнеотерапії на курорті Трускавець на фізичну працездатність у жінок з ендокринно-гінекологічною патологією.
  7. Радченко Л. М., Дворакевич В. Я. Скоротлива здатність жовчного міхура у хворих на гіпертонічну хворобу з надвагою та ожирінням.
  8. Королюк О. Я., Королюк О. В. Порівняння впливу метформіну та змін маси тіла на прогноз і метаболічний статус хворих на ішемічну хворобу серця з предіабетом.
  9. Попович І. Л., Козявкіна О. В. Термінові вегетотропні ефекти біоактивної води Нафтуся та їх нейро-ендокринно-імунний супровід у практично здорових чоловіків.
  10. Козявкіна О. В. Вегетотропні ефекти біоактивної води Нафтуся у щурів-самців та їх ендокринний, електролітний і імунний супроводи.
  11. Суворов Н. П., Суворова И. Г. Концепции космотеории. Принципы гармонии и целостности в энергоинформационных системах (Сообщение 23).
  12. Ювілеї

  13. Вадим Якимович Березовський: До 80-річчя від дня народження.
  14. Геннадій Іванович Стеценко: До 75-річчя від дня народження.
  15. Степан Васильович Івасівка: До 70-річчя від дня народження.
2012
Т. 10
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського