Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж16694/2015/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Український журнал Перинатологія і Педіатрія
: наук.-практ. журн..- Київ
Ukraïnsʹkij žurnal Perinatologìâ ì pedìatrìâ

  1. Титул.
  2. Содержание.
  3. Наукометричні бази даних та їх роль на шляху інтеграції вітчизняної науки в європейський та світовий дослідницький простір. - C. 8-9.
  4. Дудіна О. О., Терещенко А. В. Стан регіоналізації перинатальної допомоги в Україні. - C. 10-17.
  5. Загородня О. С., Біла В. В., Леуш С. Ст. Інтранатальне застосування сульфату магнію — акушерський погляд на перинатальні наслідки. - C. 18-22.
  6. Гребініченко Г. О. Аналіз даних ультразвукового дослідження дихоріальних діамніотичних двієнь у вагітних групи високого ризику. - C. 23-28.
  7. Редько І. І. Сучасний погляд на лікування внутрішньоутробних вірусних інфекцій у новонароджених. - C. 29-33.
  8. Жилка Н. Я., Орлова О. О. Перспективи у профілактиці передачі ВІЛ від матері до дитини. - C. 34-37.
  9. Подольський Вл. В. Вегетативний гомеостаз та його порушення в жінок фертильного віку зі змінами репродуктивного здоров'я. - C. 38-46.
  10. Онисько О. В., Корчинська О. О., Слабкий Г. О., Волошина У. В. Особливості прегравідарної підготовки в жінок із синдромом полікістозних яєчників на фоні інсулінорезистентності в анамнезі. - C. 47-50.
  11. Оніськова О. В. Вакцинація: міфи та факти (огляд літератури). - C. 51-54.
  12. Недельська С. М., Даценко О. М., Бессікало Т. Г. Функціональний стан серця у дітей з бронхіальною астмою. - C. 55-58.
  13. Дудник В. М., Березницький О. В., Вижга Ю. В. Оцінка функціонального стану нервово-м'язової системи у дітей, хворих на ювенільний ревматоїдний артрит з проявами синдрому вторинної міопатії. - C. 59-62.
  14. Людвік Т. А. Вміст 25-гідроксихолекальциферолу в сироватці крові дітей з ювенільним ревматоїдним артритом. - C. 63-65.
  15. Костюченко Л. В. Алгоритм діагностики та медичного супроводу хворих на синдром Віскота—Олдрича. - C. 66-70.
  16. Вертегел А. О., Овчаренко Л. С. Вплив недостатності вітаміну Д на стан імунної системи: подвійна небезпека розвитку порушень остеогенезу в дітей, хворих на рекурентний бронхіт. - C. 71-74.
  17. Левадна Л. О. Роль макроелементів у механізмах імунної відповіді при алергічній патології в дітей. - C. 75-79.
  18. Грідіна Т. А., Тарасюк Б. А., Палкін А. Ю., Кушнєров О. І. Діагностична ефективність методу гідросонографії у виявленні патології верхніх відділів травного тракту в дітей з бронхіальною астмою та рецидивним бронхітом. - C. 80-83.
  19. Шадрін О. Г., Гайдучик Г. А., Ковальчук А. А., Дюкарева С. В., Бондаренко Н. Ю. Оптимізація лікування гастроінтестинальної харчової алергії в дітей раннього віку. - C. 84-88.
  20. Циунчик Ю. Г. Факторы риска ожирения у детей Одесского региона. - C. 89-91.
  21. Шутова Е. В., Павленко Н. В., Михайлова О. Б. Патогенетическая роль окислительного гомеостаза на этапах формирования холестеринового холелитиаза у детей. - C. 92-95.
  22. Шумна Т. Є., Мазур В. І. Оптимізація лікування коморбідних порушень органів травлення у дітей з алергічними захворюваннями. - C. 96-99.
  23. Плехова О. І., Кашкалда Д. А., Волкова Ю. В., Турчина С. І. Особливості вмісту мікроелементів і вітамінів у дітей і підлітків з дифузним нетоксичним зобом. - C. 100-102.
  24. Перелік докторських дисертацій, що були затверджені ПК "Педіатрія" НАМН та МОЗ України до виконання у І-ІІ кварталі 2015 р.. - C. 103.
  25. Перелік кандидатських дисертацій, що були затверджені ПК "Педіатрія" НАМН та МОЗ України до виконання у І-ІІ кварталі 2015 р.. - C. 103.
2015
№ 3 (63)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського