Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж15756/2013/5<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Вісник Конституційного Суду України
: загальнодерж. період. вид..- Київ
Visnyk Konstytutsiinogo Sudu Ukrayiny

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Суддя Конституційного Суду України КАСМІНІН Олександр Володимирович. - C. 3.
  4. До 17-ї річниці Конституційного Суду України. - C. 7-8.
  5. Висновок Конституційного Суду України у справі за зверненням Верховної Ради України про надання висновку щодо відповідності законопроекту про внесення змін до Конституції України щодо посилення гарантій незалежності суддів вимогам статей 157 і 158 Конституції України. - C. 9-27.
  6. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням товариства з обмеженою відповідальністю "Кадрове агентство "Азов Персонал Сервіс" щодо офіційного тлумачення положень частини першої статті 12 Господарського процесуального кодексу України. - C. 28-30.
  7. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням громадянина Петрова Романа Івановича щодо офіційного тлумачення положень частин першої, другої статті 368 Кримінального кодексу України, частин першої, другої статті 1722 Кодексу України про адміністративні правопорушення. - C. 31-33.
  8. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням громадянина Мокляка Володимира Степановича щодо відповідності Конституції України (конституційності) окремих положень Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих положень адміністративного судочинства". - C. 34-35.
  9. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням товариства з обмеженою відпо відальністю "Амальгама Люкс" щодо офіційного тлумачення положень статті 64 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" у взаємозв’язку з положеннями статті 48 цього закону, частини першої статті 32, частини другої статті 34 Господарського процесуального кодексу України. - C. 36-38.
  10. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням громадянки Грони Ольги Іванівни щодо офіційного тлумачення положень статті 762 Цивільного кодексу України, статті 21 Закону України "Про оренду землі", підпунктів 288.5.1, 288.5.2 пункту 288.5 статті 288 Податкового кодексу України. - C. 39-42.
  11. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним поданням 54 народних депутатів України щодо офіційного тлумачення положень частин третьої‚ четвертої статті 81 Конституції України. - C. 43-45.
  12. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням громадянина Фогаша Ласлова Йосиповича щодо офіційного тлумачення положень частини другої статті 469 Митного кодексу України у взаємозв’язку з положеннями частин четвертої, п’ятої статті 380 цього кодексу. - C. 46-48.
  13. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням Міжнародної благодійної організації "Екологія-Право-Людина" щодо офіційного тлумачення положень частин першої, другої, третьої статті 21 Закону України "Про доступ до публічної інформації". - C. 49-51.
  14. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним зверненням громадянки Петруcь Світлани Вікторівни щодо офіційного тлумачення положень частини шостої статті 118 Земельного кодексу України. - C. 52-54.
  15. Ухвала Конституційного Суду України про відмову у відкритті конституційного провадження у справі за конституційним поданням Волинської обласної ради про офіційне тлумачення положень абзаців другого, шостого, сьомого частини першої статті 1, частин другої, шостої, сьомої статті 7, частини другої статті 10, частини першої статті 11, пункту 1 розділу Х "Прикінцеві положення", підпункту 15 пункту 1 розділу ХІ "Перехідні положення" Закону України "Про засади державної мовної політики" у взаємозв’язку з положеннями статей 1, 2, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 19, 24, 133, 140 Конституції України. - C. 55-58.
  16. Указ Президента України "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції України". - C. 59.
  17. Указ Президента України "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України". - C. 60.
  18. Указ Президента України "Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня юриста". - C. 61.
  19. Овчаренко В. Правові позиції Конституційного Суду України: поняття, суть і можливості перегляду. - C. 62-71.
  20. Гультай М. Європейські та національні стандарти з прав людини у практиці Конституційного Суду України. - C. 72-81.
  21. Колос М. Конституційна юстиція як гарант забезпечення належної кримінально-правової охорони прав і свобод людини. - C. 82-91.
  22. Шаптала Н. Контроль конституційних норм в Україні: ціннісні досягнення й шляхи вдосконалення. - C. 92-99.
  23. Росіхіна В. Конституційні нормативно-правові гарантії забезпечення права громадян на публічні об’єднання: теорія і практика (продовження). - C. 100-108.
  24. Ювілейні дати. - C. 109-110.
  25. Увага, конкурс!. - C. 111.
2013
№ 5
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського