Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж101981/2021/1(1)<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Конструктивна географія та раціональне використання природних ресурсів : наук. журн..- Київ- Титул.
- Зміст.
- Нікітчук Ю. О. Гастрономічний туризм як складова регіонального туризму (на прикладі Хмельницької області. - C. 4-14.
- Шевченко О. Г., Сніжко С. І., Матвієнко М. О. Біокліматичні умови Львова під час проявів хвиль тепла. - C. 15-23.
- Сіромаха А. О., Аріон О. В. Розвиток апітуризму в Україні. - C. 24-32.
- Козарез Д. М., Дмитрук О. Ю. Пам’ятки сакральної архітектури Рівненської області та можливості їх використання в туризмі. - C. 33-41.
- Уліганець С. І., Боль Д. В. Роль брендингу міста у просуванні міського туризму Кам’янець-Подільського. - C. 42-50.
- Петровський І. І., Мариморич А. В., Уліганець С. І. Застосування підприємствами туристично-рекреаційного комплексу інновацій для подолання негативних явищ, спричинених пандемією короновірусної хвороби COVID-19. - C. 51-58.
- Наказненко А. Г., Савченко О. Г. Зміни термічного режиму Полтавської області в умовах зміни клімату. - C. 59-64.
- Дмитрук О. Ю., Корнєва К. О. Використання промислових об’єктів для розвитку індустріального туризму на Донеччині. - C. 65-73.
- Юрченко В. А., Дмитрук О. Ю. Географічні чинники формування туристичного іміджу Японії. - C. 74-78.
- Вимоги для авторів до оформлення статей. - C. 79-81.
- Вхідні відомості.
| 2021 | | Вип. 1(1)
|
|
|
|