Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж101252:MS/2017/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
ScienceRise
: наук. журн..- Харків. Medical Science
ScienceRise: Medical Science

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Грижак І. Г., Дикий Б. М., Пришляк О. Я., Остяк Р. С., Ткачук З. Ю. Покращення показників імунітету у ВІЛ-інфікованих осіб з хронічною токсоплазмовою інвазією та недостатньою імунореконституцією на тлі антиретровірусної терапії за допомогою препарату рибонуклеїнової кислоти. - C. 4-9.
  4. Данильченко Л. І. Дослідження особливостей та перспективи становлення страхової медицини в Україні в сучасних умовах. - C. 9-15.
  5. Животовська Л. В., Бойко Д. І., Боднар Л. А., Шиндер В. В. Оцінка ефективності лікувально-реабілітаційних заходів у пацієнтів з першим психотичним епізодом з урахуванням біологічних ритмів. - C. 15-19.
  6. Кальченко А. В., Бабалян В. О., Хвисюк О. М., Гурбанова Т. С., Черепов Д. В., Мазняков С. М. Аналіз супутніх захворювань у пацієнтів похилого та старечого віку з вертлюговими переломами стегнової кістки. - C. 20-23.
  7. Король П. О. Порівняльна оцінка кінетики радіофармпрепарату (99mTc-MDP) у пацієнтів на деформуючий остеоартроз та ревматоїдний артрит кульшових суглобів методом остеосцинтиграфії. - C. 24-27.
  8. Михайловська Н. С., Кулинич Т. О. Вплив екзогенного L-аргініну на стан кардіогемодинаміки та варіабельність серцевого ритму у хворих на ішемічну хворобу серця після перенесеної негоспітальної пневмонії. - C. 27-34.
  9. Мельник А. В., Заічко Н. В., Качула С. О., Струтинська О. Б. Аналіз впливу статевих гормонів на біохімічні показники стану серця щурів: зв’язок з рівнем гідроген сульфіду в міокарді. - C. 35-39.
  10. Московко С. П., Смотрицька Т. В. Варіабельність артеріального тиску в гострому періоді мозкового інсульту – сучасний погляд на проблему. - C. 39-43.
  11. Ткаченко О. В. Дослідження патоперсонологічних розшарувань у хворих на цукровий діабет 2-го типу важкого ступеня тяжкості. - C. 44-47.
  12. Abstract and References. - C. 48-58.
2017
№ 3 (11)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського