Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж101226/2012/3-4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ліки України плюс
: наук.-практ. журн. для лікарів та провіз..- Київ

  1. Титул, зміст.
  2. Клінічні дослідження

  3. Корицький Г. І. Чaстота та структура захворюваності дітей у Тернопільській області та шляхи її зниження. - C. 4-7.
  4. Загородний М. І. Вплив карведилолу та його сумісного застосування з тіотриазоліном на рівень та швидкість ранішнього підйому систолічного та діастолічного артеріального тиску у хворих на артеріальну гіпертензію ІІ стадії. - C. 8-10.
  5. Клебан К. І. Хронобіологічні особливості у пацієнтів з метаболічним синдромом Х: огляд літератури та результати власних спостережень. - C. 11-13.
  6. Свінціцький А. С., Курик О. Г., Долгая Н. Є. Особливості порушень мікроциркуляції слизової оболонки шлунка у хворих з хронічним гастритом при неалкогольному стеатогепатиті. - C. 14-18.
  7. Світлик Г. В., Гарбар М. О. Ремоделювання лівого шлуночка в ранній післяінфарктний період у пацієнтів з професійно-шкідливою працею. - C. 19-21.
  8. Сулік В. В. Алгоритм діагностики компресійного синдрому хребтової артерії з урахуванням чутливості ультразвукових та ангіографічних методик. - C. 22-24.
  9. Оброцька Х. М. Клініко-функціональні особливості перебігу алкогольної кардіоміопатії. - C. 25-27.
  10. Горобець Н. І. Дизенергетичні стани та їх корекція у дітей, що часто хворіють, на фоні недиференційованої дисплазії сполучної тканини. - C. 28-30.
  11. Вороненко Ю. В., Гойда Н. Г., Курило Т. М. Нормативно-правове забезпечення організації надання медичної допомоги на етапі реформування сфери Охорони Здоров'я. - C. 31-33.
  12. Міщенко Л. А. Зв'язок регресу гіпертрофії лівого шлуночка з динамікою прозапальних і метаболічних факторів серцево-судинного ризику під впливом антигіпертензивної терапії. - C. 34-37.
  13. Єфімов А. С., Скробонська Н. А., Соколова Л. К., Цимбал Т. С. Діагностика і лікування ранніх стадій діабетичної нефропатії у хворих на цукровий діабет 1-го типу. - C. 38-41.
  14. Сирова Г. О. Експериментальне вивчення впливу анальбену, кофеїну та їх композиції на емоційно-поведінкові реакції щурів в умовах формалінового набряку. - C. 42-43.
  15. Соловьян А. Н. Структурно-функциональное состояние миокарда, вариабельность ритма сердца и электрофизиологические показатели у больных с пароксизмальной формой фибрилляции предсердий ишемического и неишемического генеза. - C. 44-48.
  16. Матвієць Л. Г. Стресовий вплив на ефективність лікування геріатричних пацієнтів з соматичними захворюваннями та способи її підвищення на первинній ланці. - C. 49-53.
  17. Антиейджинг - не боротьба з віком, а низка профілактичних заходів задля якісного і тривалого життя. - C. 54-56.
2012
№ 3-4 (10)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського