Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж101115/2015/7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Логопедія
: наук.-метод. журн..- Київ

  1. Титул, зміст.
  2. Афузова Г. В., Заболотня А. С. Вплив стилю сімейного виховання на формування особистості дітей з порушеннями у розвитку. - C. 3-8.
  3. Афузова Г. В., Логащук М. О. Готовність до шкільного навчання дітей з психофізичними порушеннями як проблема спеціальної психології. - C. 8-12.
  4. Базима Н. В. Обгрунтування методики формування мовленнєвої активності у дітей з аутистичними порушеннями старшого дошкільного віку. - C. 13-17.
  5. Барко В. В. Тифлопедагогічна школа І. С. Моргуліса: теоретичні засади становлення, значення і тенденції розвитку. - C. 17-21.
  6. Боряк О. В. Психолінгвістичний підхід вивчення мовленнєвої діяльності розумово відсталих дітей. - C. 22-27.
  7. Дем’яненко Б. Т. Роль механізмів психологічного захисту та копінг-стратегій у визначенні ефективності психокорекційної та психотерапевтичної допомоги. - C. 27-33.
  8. Дем’яненко Б. Т., Білоус Х. В. Особливості соціально-психологічної адаптації підлітків з вадами зору. - C. 33-37.
  9. Дем’яненко Б. Т., Бойко Н. В. Психологічні особливості соціалізації дітей з затримкою психічного розвитку. - C. 37-41.
  10. Дем’яненко Б. Т., Качур Л. Ю. До питання про сучасну парадигму формування емоційних та поведінкових проблем у дітей та підлітків. - C. 41-44.
  11. Коломієць Ю. В., Шульженко Ю. В. До проблеми поведінки молодших школярів із ТПМ. - C. 45-50.
  12. Кротенко В. І., Філіпенко Д. О. Особливості корекційної роботи з дітьми з синдромом дефіциту уваги та гіперактивністю. - C. 50-55.
  13. Мороз О. В. Методика дослідження стану та проявів мовленнєвої тривожності у молодших школярів із тяжкими порушеннями мовлення. - C. 55-61.
  14. Мугаль С. О. Діагностичні критерії психосоматичних розладів у дітей дошкільного віку із затримкою псиічного розвитку. - C. 61-66.
  15. Найдьонова Г. О., Марченко А. А. До питання зв'язку між стилем сімейного виховання та виникненням акцентуацій характеру у підлітків. - C. 66-71.
  16. Омельченко М. С. Формування комунікативної функції спілкування під час трудової діяльності дошкільників з порушеннями інтелекту. - C. 71-76.
  17. Проскурняк О. І. Типові ознаки комунікативно-мовленнєвої діяльності розумово відсталих учнів: рівні та характеристика. - C. 76-81.
  18. Руденко С. В. Правове виховання дітей з порушеннями зору в загальній та спеціальній психолого-педагогічній літературі. - C. 81-85.
  19. Сильченко В. В. Проблема корекції заїкання у дітей дошкільного віку. - C. 85-90.
  20. Федоренко М. В., Кахно Н. Ю. Шляхи оптимізації диференційної діагностики порушень психічного розвитку у дітей в діяльності психолого-медико-педагогічних консультацій. - C. 90-95.
  21. Федоренко М. В., Шарук В. В. Основні види психологічної корекції синдрому дефіциту уваги з гіперактивністю у дітей. - C. 95-99.
  22. Чобанян А. В. Реалізація супроводу сімей в контексті особливостей дітей з помірною розумовою відсталістю. - C. 99-104.
  23. Відомості про авторів. - C. 105.
2015
№ 7
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського