Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж100715/2019/6(3)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Technology audit and production reserves
.- Харків
Technology audit and production reserves

  1. Титул.
  2. Contents.
  3. Kovrov O., Fedotov V., Zvoryhin K. Justification of phytoremediation technology of degraded landscapes on the basis of ecosystem approach. - C. 4-9.
  4. Zybaylo S., Ved V., Okhtina O., Kiselev V., Shapovalov D. Optimization of the process of obtaining epoxidized natural rubber for the development of new composite materials on its basis. - C. 10-13.
  5. Antoshchenko М., Tarasov V., Zakharova O. Analysis of fire and hazardous sites (zones) in coal mines and the causes of coal self-ignition. - C. 14-18.
  6. Zhdanyuk N., Chudinоvich O. Research of structure and sorption properties of montmorillonite modified with hexadecylthymethylammonium bromide. - C. 19–23.
  7. Snigur O., Marchuk Yu., Prazhennik Yu., Bondarenko B. Research of the process of solid combined fuels gasification. - C. 24–27.
  8. Zagorulko A., Zahorulko A., Liashenko B., Gordienko I. Comparison of methods of heating a rotary-film apparatus for the production of vegetable concentrates. - C. 28–30.
  9. Sytnik N., Mazaeva V., Bilous O., Bukhkalo S., Glukhykh V., Sabadosh G., Natarov V., Yarmysh N., Kravchenko T., Zakharkiv S. Research of oxidative stability of vegetable oils for use in sport nutrition. - C. 30–34.
  10. Vlasenko I., Semko T., Mamonov P. Research of heat treatment influence of milk on quality and safety of hard cheeses. - C. 35–39.
  11. Kovalchuk K., Katruk M., Tkachenko A., Guba L., Zakharchyn R. Research of destruction of starch crystal structure in cupcakes with improved recipe. - C. 40-44.
  12. Abstract and References. - C. 45-52.
2019
№ 6(3) (50)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського