Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  O  P  S  T  U  V  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=EJ000072/2013/6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1


Наукові доповіді Національного університету біоресурсів і природокористування України
: електрон. наук. фах. вид..- Київ
Scientific reports NULES of Ukraine
Зміст:  |  Бібліографія (ДСТУ)  |  Бібліографія (MLA)

  1. Титул, зміст.
  2. Біологія, біотехнологія, екологія

  3. Солошич І. О., Підліснюк В. В. "Зелена економіка" в контексті забезпечення переходу України до сталого розвитку.
  4. Матяшук Р. К., Мазура М. Ю. Чутливість окремих сортів канни до дії абіотичних чинників.
  5. Слива Ю. В. Сучасний стан розвитку міжнародної і національної нормативних баз щодо управління навколишнім середовищем.
  6. Сілонова Н. Б., Вакуленко Г. В. Аналіз основних аспектів управління відходами з урахуванням вимог європейського законодавства.
  7. Агрономія

  8. Бабич А. Г., Бабич О. А., Дзюба Ю. В., Сухарева Р. Д. Видовий склад та зональна поширеність цистоутворюючих нематод в Україні.
  9. Чабанюк Я. В., Клименко А. М., Дзюба Р. І., Бунас А. А. Утримання мікроорганізмів-агентів поліфункціональних комплексів біопрепаратів на поверхні насіння.
  10. Москалець В. В. Вплив екологічних чинників на фотосинтетичну діяльність агрофітоценозів тритикале озимого.
  11. Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

  12. Сілонова Н. Б., Мандрига А. О. Належна виробнича практика виробництва білкових мінерально-вітамінних добавок.
  13. Ветеринарна медицина, якість і безпека продукції тваринництва

  14. Томчук В. А. Співвідношення різних класів ліпідів у жовчі та печінці здорових і хворих новонароджених телят та після застосування ентеросорбентів.
  15. Поцелуйко М. П., Слива Ю. В., Ульвак О. А. Дослідження відповідності деяких продуктів харчування вимогам національних нормативних документів.
  16. Слива Ю. В., Швець Т. Г. Сучасний стан розвитку міжнародної і національної нормативних баз щодо системи управління безпечністю харчових продуктів.
2013
№ 6 (42)
 
Відділ інформаційно-комунікаційних технологій

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського