Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2023/6/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
: наук. журн..- Київ
Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу

  4. Полінкевич О. Інформаційно-комунікативні та логістичні технології організації обслуговування клієнтів готелю. - C. 150-170.
  5. Кушнірук Г. Сучасні технології HR-менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі: аутсорсинг vs. аутстафінг. - C. 171-183.
  6. Громик О., Приходько К. Особливості розвитку індустрії гостинності в Україні. - C. 184-198.
  7. Колеснікова М., Рєзніков В., Круглова О., Юрченко С. Обґрунтування бізнес-ідеї розроблення та реалізації проєкту "Вулична їжа". - C. 199-212.
  8. Інноваційні харчові та ресторанні технології

  9. Дударєв І. Розроблення композицій пивних напоїв із "вівсяним молоком" та соками. - C. 214-231.
  10. Федосов О., Дулька О., Прибильський В., Шидловська О., Іщенко Т., Карсим І. Інноваційний спосіб підготовки бутильованої води для закладів індустрії гостинності. - C. 232-246.
  11. Гріненко І., Грушецький Р., Хомічак Л. Момордика харантія – перспективна сировина для оздоровчих і крафтових продуктів. - C. 247-257.
  12. Самілик М., Лисенко А. Вплив горобинового порошку на фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба із пшеничного борошна. - C. 258-270.
2023
Т. 6
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського