Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2023/6/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу
- Полінкевич О. Інформаційно-комунікативні та логістичні технології організації обслуговування клієнтів готелю. - C. 150-170.
- Кушнірук Г. Сучасні технології HR-менеджменту в готельно-ресторанному бізнесі: аутсорсинг vs. аутстафінг. - C. 171-183.
- Громик О., Приходько К. Особливості розвитку індустрії гостинності в Україні. - C. 184-198.
- Колеснікова М., Рєзніков В., Круглова О., Юрченко С. Обґрунтування бізнес-ідеї розроблення та реалізації проєкту "Вулична їжа". - C. 199-212.
Інноваційні харчові та ресторанні технології
- Дударєв І. Розроблення композицій пивних напоїв із "вівсяним молоком" та соками. - C. 214-231.
- Федосов О., Дулька О., Прибильський В., Шидловська О., Іщенко Т., Карсим І. Інноваційний спосіб підготовки бутильованої води для закладів індустрії гостинності. - C. 232-246.
- Гріненко І., Грушецький Р., Хомічак Л. Момордика харантія – перспективна сировина для оздоровчих і крафтових продуктів. - C. 247-257.
- Самілик М., Лисенко А. Вплив горобинового порошку на фізико-хімічні та мікробіологічні показники хліба із пшеничного борошна. - C. 258-270.
| 2023 | Т. 6 | № 2
|
|
|
|