Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2023/6/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
: наук. журн..- Київ
Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу

  4. Бовш Л., Комарніцький І., Приходько К., Олійник О. Форсайт розвитку ресторанного бізнесу. - C. 8-26.
  5. Morokhovych V., Morokhovych B. Digital Technologies as an Important Factor of the Restaurant Business Development. - C. 27-36.
  6. Кирніс Н. Особливості формування іміджу ресторанів за спеціальними замовленнями (Catering). - C. 37-47.
  7. Інноваційні харчові та ресторанні технології

  8. Грушецький Р., Гріненко І., Хомічак Л. Перспективна рослинна сировина для нових ферментованих напоїв. - C. 50-66.
  9. Пересічна С., Собко А., Поплавський Е., Солімчук М. Технологія борошняних кондитерських виробів із дієтичною добавкою "Бактосила". - C. 67-80.
  10. Дейниченко Г., Гузенко В., Дмитревський Д., Золотухіна І., Омельченко О. Аналіз питань впровадження безвідходного перероблення молочної сировини у промислових умовах. - C. 81-96.
  11. Prymenko V., Golovko M., Golovko T., Novik A., Babich P. Gas Chromatographic Determination of Fatty and Organic Acid Composition in Selenium-Protein Dietary Supplement. - C. 97-109.
  12. Калугіна І., Дзюба Н., Дубина А. Технологія солодких страв із використанням дієтичних добавок для закладів ресторанного господарства. - C. 110-124.
  13. Середа О., Мельник О. Органолептичний аналіз бісквіта круглого з додаванням білкововмісної сировини. - C. 125-139.
2023
Т. 6
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського