Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2022/5/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
: наук. журн..- Київ
Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу

  4. Верезомська І., Бовш Л., Приходько К., Баклан Х. Кіберзахист готельних брендів. - C. 190-209.
  5. Докієнко Л., Тринчук В. Інвестиційна привабливість готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні: фінансові індикатори внутрішніх загроз. - C. 210-228.
  6. Завадинська О., Ніколайко Г., Огороднік М. Дослідження інноваційних рішень для оновлення існуючих бізнес-моделей і сучасних сервісних технологій у ресторанному бізнесі. - C. 229-238.
  7. Неіленко С., Фогель А., Гуща Є., Олійник О. Сучасні підходи до роботизації сервісних процесів в закладах ресторанного господарства. - C. 239-249.
  8. Громик О. Аналіз сучасного стану кавової індустрії в Україні. - C. 250-266.
  9. Інноваційні харчові та ресторанні технології

  10. Дейниченко Г., Червоний В., Кононикін В., Гузенко В., Омельченко О. Підвищення ефективності процесу очищення від луски тушок коропа Cyprinus carpio за рахунок використання ультразвукової обробки. - C. 268-280.
  11. Самілик М., Демидова Є. Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту. - C. 281-291.
  12. Горєлков Д., Дмитревський Д., Сефіханова К., Мироненко В., Гладкова О. Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних властивостей м’ясної сировини та процесу її різання. - C. 292-302.
  13. Рибаченко М., Березова Г., Польовик В., Корецька І. Якість овочевих супів-пюре з використанням білкововмісної сировини. - C. 303-315.
2022
Т. 5
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського