Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2022/5/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу
- Верезомська І., Бовш Л., Приходько К., Баклан Х. Кіберзахист готельних брендів. - C. 190-209.
- Докієнко Л., Тринчук В. Інвестиційна привабливість готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в Україні: фінансові індикатори внутрішніх загроз. - C. 210-228.
- Завадинська О., Ніколайко Г., Огороднік М. Дослідження інноваційних рішень для оновлення існуючих бізнес-моделей і сучасних сервісних технологій у ресторанному бізнесі. - C. 229-238.
- Неіленко С., Фогель А., Гуща Є., Олійник О. Сучасні підходи до роботизації сервісних процесів в закладах ресторанного господарства. - C. 239-249.
- Громик О. Аналіз сучасного стану кавової індустрії в Україні. - C. 250-266.
Інноваційні харчові та ресторанні технології
- Дейниченко Г., Червоний В., Кононикін В., Гузенко В., Омельченко О. Підвищення ефективності процесу очищення від луски тушок коропа Cyprinus carpio за рахунок використання ультразвукової обробки. - C. 268-280.
- Самілик М., Демидова Є. Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту. - C. 281-291.
- Горєлков Д., Дмитревський Д., Сефіханова К., Мироненко В., Гладкова О. Розробка експериментальної установки дослідження структурно-механічних властивостей м’ясної сировини та процесу її різання. - C. 292-302.
- Рибаченко М., Березова Г., Польовик В., Корецька І. Якість овочевих супів-пюре з використанням білкововмісної сировини. - C. 303-315.
| 2022 | Т. 5 | № 2
|
|
|
|