Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2022/5/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
: наук. журн..- Київ
Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Актуальні проблеми розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Actual problems of the hotel and restaurant business development

  4. Поплавська А., Батченко Л., Гончар Л. Організаційно-економічні тригери збалансованого розвитку ресторанної мережі в умовах сервісної економіки. - C. 8-22 .
  5. Полінкевич О. Технології управління конфліктами в готельно-ресторанному бізнесі. - C. 23-36.
  6. Бовш Л., Комарніцький І., Приходько К. Фулфілмент цифрового маркетингу у ресторанному бізнесі. - C. 37-51.
  7. Hromyk O. The Condition Assessment of Hotel Business Development in Ukraine. - C. 52-62.
  8. Ткаченко Т., Антоненко А., Дзюндзя О., Криворучко М., Стукальська Н. Моделювання концептуальних засад діяльності готелю-люкс у Солом’янському районі в м. Києві. - C. 63-80.
  9. Інноваційні харчові таресторанні технології / Innovative food and restaurant technologies

  10. Дейниченко Г., Гузенко В., Дмитревський Д., Золотухіна І., Перекрест В. Впровадження безвідходних технологій переробки вторинної молочної сировини. - C. 82-96.
  11. Romanovska O. Technology Elaboration of Biscuits with Reduced Sugar Content. - C. 97-109.
  12. Собко А., Пересічна С. Розроблення та впровадження науково обґрунтованих шкільних сніданків. - C. 110-130.
  13. Дударєв І., Панасюк С., Тараймович І. Інноваційна технологія глазурованих шоколадом багатошарових чипсів. - C. 131-146.
  14. Якість продукції та послуг в закладах ресторанного господарства / Production quality of the restaurant industry

  15. Русавська В., Неіленко С. Якість як визначальний фактор задоволення потреб споживачів продукції та послуг ресторанного бізнесу. - C. 148-158.
2022
Т. 5
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського