Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2021/4/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
- Klapchuk V., Polova L., Makaruk I., Zagnybida R. Assessment of Balneological Resources for the Needs of Resort Establishments of Ivano-Frankivsk Region. - C. 12-27.
- Polinkevych O. The Role of Millennials in the Formation of the Hotel and Restaurant Business Brand. - C. 28-38.
- Бовш Л., Комарніцький І., Олійник О. Менторинг та Agilе: точки дотику в управлінні рестораном. - C. 39-53.
- Peresichnyi M., Peresichna S., Sobko A. Use of Food Combinatorics in the Vegetable Dishes Development of the Improved Amino Acid Composition. - C. 56-72.
- Neilenko S., Rusavska V. Implementation of Artificial Intelligence in Restaurants. - C. 73-86.
- Дітріх І., Сильчук Т., Туз Т. Розроблення технології зраз рибних січених для закладів ресторанного господарства. - C. 87-104.
- Шелудько В., Ряшко Г. Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізуються на виробництві продукції підвищеної харчової цінності. - C. 105-120.
- Svidlo K., Gavrish T., Danylenko O., Krasovkyi S. Flour-free Gluten-free Compositions Influence on Qualitative Indicators of Cookies from Biscuits Dough. - C. 122-136.
- Адамчук Л., Дудченко Н., Лісогурська Д., Пилипко К. Дослідження оригінальних сортів меду. - C. 137-157.
- Kovalchuk S., Mudrak T., Nakonechna A. Study of the Alcohol Quality Obtained by Fermentation of Highly Concentrated Grain Wine by Different Races of Yeast. - C. 158-168.
| 2021 | Т. 4 | № 1
|
|
|
|