Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2021/4/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
: наук. журн..- Київ
Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Klapchuk V., Polova L., Makaruk I., Zagnybida R. Assessment of Balneological Resources for the Needs of Resort Establishments of Ivano-Frankivsk Region. - C. 12-27.
  4. Polinkevych O. The Role of Millennials in the Formation of the Hotel and Restaurant Business Brand. - C. 28-38.
  5. Бовш Л., Комарніцький І., Олійник О. Менторинг та Agilе: точки дотику в управлінні рестораном. - C. 39-53.
  6. Peresichnyi M., Peresichna S., Sobko A. Use of Food Combinatorics in the Vegetable Dishes Development of the Improved Amino Acid Composition. - C. 56-72.
  7. Neilenko S., Rusavska V. Implementation of Artificial Intelligence in Restaurants. - C. 73-86.
  8. Дітріх І., Сильчук Т., Туз Т. Розроблення технології зраз рибних січених для закладів ресторанного господарства. - C. 87-104.
  9. Шелудько В., Ряшко Г. Удосконалення технологічних ліній кондитерського цеху в закладах ресторанного господарства, що спеціалізуються на виробництві продукції підвищеної харчової цінності. - C. 105-120.
  10. Svidlo K., Gavrish T., Danylenko O., Krasovkyi S. Flour-free Gluten-free Compositions Influence on Qualitative Indicators of Cookies from Biscuits Dough. - C. 122-136.
  11. Адамчук Л., Дудченко Н., Лісогурська Д., Пилипко К. Дослідження оригінальних сортів меду. - C. 137-157.
  12. Kovalchuk S., Mudrak T., Nakonechna A. Study of the Alcohol Quality Obtained by Fermentation of Highly Concentrated Grain Wine by Different Races of Yeast. - C. 158-168.
2021
Т. 4
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського