Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2020/3/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
: наук. журн..- Київ
Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Bovsh L., Hopkalo L., Komarnitskyi I. Scientific Substantiation of the Hotel Business Compliance in Pandemic Conditions. - C. 166-181.
  4. Medvid I., Shydlovska O., Ishchenko T., Dotsenko V. Acusotherapy as an Innovative Method of Recovery in SPA-technologies of Hospitality Enterprises in Ukraine. - C. 182-194.
  5. Якушев О. Інноваційні технології в управлінні бізнес-процесами підприємств сфери готельно-ресторанних та туристичних послуг. - C. 195-208.
  6. Svidlo K., Gavrish T. Scientific Justification of Custard Semi-finished Product Technology of Herodietic Purpose. - C. 210-220.
  7. Polyovyk V., Koretska I., Kuzmin O., Zinchenko T. Modeling of Innovative Technology of Fruit and Berry Desserts. - C. 221-236.
  8. Геліх А., Самілик М., Применко В., Василенко О. Моделювання крафтової технології вареної ковбаси "Фірмова плюс". - C. 237-251.
  9. Bolgova N., Tsyhura V., Khmeliuk T. Innovative Aspects of Sunflower Isolate Use in Technology of Craft Products. - C. 252-261.
  10. Prymenko V., Sefikhanova K., Zolotukhina I., Helikh A. Scientific Justification of Acute Toxicity Parameters of Semi-finished Proteins and Carbohydrates with Food Systems’ Stabilizer. - C. 262-272.
  11. Klapchuk V., Polova L., Novosiolov A. Methodology and Scientific Substantiation of Resort Territory "Rafaylova" Design in Ivano-Frankivsk Region. - C. 274-285.
  12. Ховрак І. Управління сталим розвитком закладів готельного бізнесу: статистичний та економетричний аналіз. - C. 286-298.
2020
Т. 3
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського