Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2020/3/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
- Bovsh L., Hopkalo L., Komarnitskyi I. Scientific Substantiation of the Hotel Business Compliance in Pandemic Conditions. - C. 166-181.
- Medvid I., Shydlovska O., Ishchenko T., Dotsenko V. Acusotherapy as an Innovative Method of Recovery in SPA-technologies of Hospitality Enterprises in Ukraine. - C. 182-194.
- Якушев О. Інноваційні технології в управлінні бізнес-процесами підприємств сфери готельно-ресторанних та туристичних послуг. - C. 195-208.
- Svidlo K., Gavrish T. Scientific Justification of Custard Semi-finished Product Technology of Herodietic Purpose. - C. 210-220.
- Polyovyk V., Koretska I., Kuzmin O., Zinchenko T. Modeling of Innovative Technology of Fruit and Berry Desserts. - C. 221-236.
- Геліх А., Самілик М., Применко В., Василенко О. Моделювання крафтової технології вареної ковбаси "Фірмова плюс". - C. 237-251.
- Bolgova N., Tsyhura V., Khmeliuk T. Innovative Aspects of Sunflower Isolate Use in Technology of Craft Products. - C. 252-261.
- Prymenko V., Sefikhanova K., Zolotukhina I., Helikh A. Scientific Justification of Acute Toxicity Parameters of Semi-finished Proteins and Carbohydrates with Food Systems’ Stabilizer. - C. 262-272.
- Klapchuk V., Polova L., Novosiolov A. Methodology and Scientific Substantiation of Resort Territory "Rafaylova" Design in Ivano-Frankivsk Region. - C. 274-285.
- Ховрак І. Управління сталим розвитком закладів готельного бізнесу: статистичний та економетричний аналіз. - C. 286-298.
| 2020 | Т. 3 | № 2
|
|
|
|