Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2020/3/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
: наук. журн..- Київ
Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Koretska I., Kuzmin O., Zinchenko T. Sample Rating in Water-alcohol Technology by Profile Non-linear Quality Criteria. - C. 12-24.
  4. Sefikhanova K., Prymenko V., Helikh A. Modeling of the Receptural Composition Protein-carbon Semi-fabricates. - C. 25-36.
  5. Kovalchuk S., Dochynets I., Stakhurska L. Production Prospects of Strong Alcoholic Beverages in the Conditions of Private Farms for Institutions of the Hospitality Industry. - C. 37-44.
  6. Peresichnyi M., Peresichna S. Innovative Culinary Production Technologies Using Quinoa and Inulin. - C. 46-58.
  7. Nakonechna J., Tіurikova I. Technological Aspects of Quine Fruit Use in Ice Cream Technology. - C. 59-68.
  8. Kryzhska T. Innovative Technologies of Production of Raw Dished All-muscle Products Based on Poultry Meat. - C. 69-79.
  9. Горобець О. М., Левченко Ю. В., Бородай А. Б. Інноваційні технології кондитерських виробів із використанням пюре з обліпихи. - C. 80-93.
  10. Ohiienko M., Shebanina O., Ohiienko A. Monitoring of Determination Features of Gastronomic Events Efficiency. - C. 96-108.
  11. Ляшук М. М., Єрко І. В. Сучасні тенденції розвитку готельно-ресторанного бізнесу рекреаційного району. - C. 109-119.
  12. Bovsh L., Gopkalo L. Conceptualization of Facility Management in the Hotel Business. - C. 120-129.
2020
Т. 3
№ 1
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського