Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2019/2/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
- Антоненко І., Мельник І. Особливості надання послуг на круїзних кораблях. - C. 180-193.
- Свідло К., Якименко-Терещенко Н., Попова Н. Особливості організації корпоративних заходів. - C. 194-212.
- Огієнко М., Огієнко А. Гастрономічні фестивалі як форма подієвого туризму та розвитку ресторанного бізнесу. - C. 213-222.
- Черевко О., Маяк О., Костенко С., Сардаров А. Дослідження теплообміну в процесі уварювання овочевого соку. - C. 224-238.
- Неіленко С., Криворучко М. Вплив структуроутворювачів на реологічні властивості зернових смузі. - C. 239-247.
- Грищенко І., Кравчук Н., Зборовська О. Інноваційні технології cоусу майонез. - C. 248-259.
- Манов М., Ткаченко Т. Організаційно-правові форми підприємництва в готелях: аргументи щодо вибору. - C. 262-271.
- Василенко О., Литвинець С. Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі. - C. 272-283.
- Зінченко В. Особливості бізнес-планування в сфері обслуговування. - C. 284-291.
| 2019 | Т. 2 | № 2
|
|
|
|