Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2019/2/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації
: наук. журн..- Київ
Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Антоненко І., Мельник І. Особливості надання послуг на круїзних кораблях. - C. 180-193.
  4. Свідло К., Якименко-Терещенко Н., Попова Н. Особливості організації корпоративних заходів. - C. 194-212.
  5. Огієнко М., Огієнко А. Гастрономічні фестивалі як форма подієвого туризму та розвитку ресторанного бізнесу. - C. 213-222.
  6. Черевко О., Маяк О., Костенко С., Сардаров А. Дослідження теплообміну в процесі уварювання овочевого соку. - C. 224-238.
  7. Неіленко С., Криворучко М. Вплив структуроутворювачів на реологічні властивості зернових смузі. - C. 239-247.
  8. Грищенко І., Кравчук Н., Зборовська О. Інноваційні технології cоусу майонез. - C. 248-259.
  9. Манов М., Ткаченко Т. Організаційно-правові форми підприємництва в готелях: аргументи щодо вибору. - C. 262-271.
  10. Василенко О., Литвинець С. Особливості застосування аутсорсингу в готельно-ресторанному бізнесі. - C. 272-283.
  11. Зінченко В. Особливості бізнес-планування в сфері обслуговування. - C. 284-291.
2019
Т. 2
№ 2
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського