Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74806/2019/2/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Ресторанний і готельний консалтинг. Інновації : наук. журн..- Київ Restorannij ì gotelʹnij konsalting. Ìnnovacìï- Титул.
- Зміст.
- Тищенко О., Пивоваров П., Нагорний О., Olmo Peinado J. M. Інноваційні технології дресінгів із використанням напівфабрикатів ліпідів харчової сировини капсульованих. - C. 12-26.
- Svidlo K. Innovative Gero-dietetic Confectionery Products Technology with Using Secondary Dairy Raw Food. - C. 27-35.
- Грушецький Р., Гриненко І., Hans van Klink Інноваційні технології смакових харчових добавок. - C. 36-44.
- Дейниченко Г., Горєлков Д., Червоний В., Дмитревський Д., Атаханов Ш. Інноваційне ультразвукове оброблення рибної сировини. - C. 45-58.
- Сукманов В., Кірік І., Палаш А. Властивості варених ковбас, вироблених із використанням високого тиску. - C. 59-83.
- Пересічний М., Пересічна С. Конкурентопридатність кулінарної продукції функціонального призначення. - C. 84-93.
- Собко А. Інноваційні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення для учнів. - C. 94-108.
- Сіройч З., Карягін Ю., Манов М. Значення сфери гостинності в управлінні сучасним мегаполісом. - C. 110-120.
- Земліна Ю., Ліфіренко О. Тенденції розвитку готельного бізнесу України. - C. 121-131.
- Малюк Л., Варипаєва Л. Теорeтичні oснови забезпечення безпеκи в сфері пoслуг. - C. 134-143.
| 2019 | Т. 2 | № 1
|
|
|
|