Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2019/5(1)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Даниленко С. Г., Хоньків М. О., Іскра К. О. Лактобактерії для силосування рослинної сировини. - C. 3-12.
  4. Карпеня М. М. Эффективность включения адсорбирующей кормовой добавки "Витасорб" в состав рациона племенных бычков. - C. 13-22.
  5. Огороднічук Г. М. Вплив пробіотичного препарату "Пробіол" на хімічний склад мяса курчат-бройлерів. - C. 23-30.
  6. Радчиков В. Ф., Кот А. Н., Сапсалёва Т. Л. Зависимость рубцового пищеварения и продуктивности молодняка крупного рогатого скота от механических способов обработки зерна бобовых. - C. 31-40.
  7. Радчиков В. Ф., Цай В. П., Бесараб Г. В., Голубенко Т. Л. Переваримость, усвоение питательных веществ кормов и продуктивность бычков при скармливании биологически активной добавки "Кормомикс". - C. 41-52.
  8. Підпала Т. В., Стріха Л. О., Петрова О. І. Мясна продуктивність бугайців молочних порід, вирощених за інтенсивних технологій. - C. 53-65.
  9. Калинка А. К., Казьмірук Л. В. Вирощування бугайців планових порід та їх помісей з використанням різних технологій утримання та годівлі у молочному періоді в умовах регіону Буковини. - C. 66-75.
  10. Тимошенко В. Н., Музыка А. А., Москалев А. А., Тимошенко М. В. Зависимость формирования микроклимата молочно-товарных ферм и комплексов от объемно-планировочных и конструктивных решений. - C. 76-85.
  11. Фаріонік Т. В. Еймеріоз індиків, його поширення, потогенез та заходи боротьби. - C. 86-92.
  12. Tsaruk L. L. Quality indicators of edibale eggs of different chicken crosses. - C. 93-102.
  13. Олійник Н. А., Спірідонова Л. М. Стан раціонального харчування сучасної молоді. - C. 103-111.
  14. Андрієнко Л. М. Вплив різних джерел метіоніну на живу масу та прирости молодняку кролів. - C. 112-120.
  15. Войціцька О. М. Дотримання санітарно-гігієнічних норм на виробництві як основна ланка в недопущенні харчових отруєнь мікробного походження. - C. 121-129.
  16. Вихідні відомості.
2019
Вип. 5(1) (108)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського