Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2018/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Кулик М. Ф., Дідоренко Т. О., Гончар Л. О., Ткаченко Т. Ю. До питання синтезу сечовини в організмі свиней при різному вмісті лізину в сирому протеїні раціону. - C. 3-11.
  4. Дмитрук І. В. Продуктивність молодняку свиней при згодовуванні органічних кислот. - C. 12-18.
  5. Кривий М. М., Верес А. А. Пивна дробина в раціонах ремонтного молодняку джерсейської породи старше 6-місячного віку. - C. 19-29.
  6. Овсієнко С. М. Зерно тритикале як фактор стимулювання обмінних процесів в годівлі свиней. - C. 30-40.
  7. Огороднічук Г. М. Вплив пробіотичного препарату "Пробіол" на розвиток травної системи курчат-бройлерів. - C. 41-48.
  8. Тиш М. А., Марущак А. М., Шевчук І. І. Використання замінників молочних кормів в годівлі телят. - C. 49-57.
  9. Farionik Т. V., Boychuck V. М., Glavatchuk V. A. Use of cream compounds (methyonine) of copper in rice. - C. 58-64.
  10. Мазур В. А., Яремчук О. С., Червань В. І. Вплив умов виробництва молока на його якісний склад в умовах дослідного господарства Всеукраїнського науково-навчального консорціуму. - C. 65-73.
  11. Броварський В. Д., Зотько М. О., Ткаченко О. П. Біохімічний склад перги лісостепу України. - C. 74-82.
  12. Варпіховський Р. Л. Вплив режиму доїння на склад та властивості молока корів української чорно-рябої молочної породи. - C. 83-89.
  13. Добронецька В. О. Підвищення продуктивних якостей молочного стада за рахунок удосконалення племінної роботи в умовах дослідного господарства Всеукраїнського науково-навчального консорціуму. - C. 90-98.
  14. Казьмірук Л. В., Калинка А. К., Лесик О. Б., Шпак Л. В. Вирощування бугайців різних порід та їх помісей з використанням цілорічної однотипної годівлі при виробництві якісної та дешевої яловичини в умовах покуття. - C. 99-117.
  15. Поліщук Т. В. Мінливість етологічних ознак корів залежно від рівня продуктивності. - C. 118-129.
  16. Разанова О. П., Голубенко Т. Л. Продуктивність бджолиних сімей за стимулюючої підгодівлі комплексними препаратами безпека продуктів харчування та технологія переробки продовольчої сировини. - C. 130-138.
  17. Дишкант О. В., Радзиховський М. Л., Льотка Г. І. Сезонна оцінка якості м’яса кролів породи каліфорнійці та фланери, вирощених в умовно чистій та другій зоні щодо радіоактивного забруднення. - C. 139-146.
  18. Соломон А. М., Віштак І. В., Войціцька О. М., Бондар М. М. Харчові добавки та їх функціональна роль. - C. 147-157.
  19. Фаріонік Т. В. Методи визначення трихінельозу у продуктах тваринного походження. - C. 158-167.
  20. Шевчук Т. В., Красиленко Д. В. Фізико-хімічні показники молока коров’ячого за йоннообмінної нормалізації. - C. 168-175.
  21. Бабков Я. І. Амінокислотний та мінеральний вміст печінки свиней за дії кормової добавки бетаїн. - C. 176-182.
2018
Вип. 4 (103)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського