Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2018/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Аграрна наука та харчові технології
: зб. наук. пр..- Вінниця

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Седіло Г. М., Вовк С. О., Петришин М. А., Хомик М. М. Ріст і розвиток ярок та гематологічні показники за підвищеного рівня енергії в раціоні. - C. 3-11.
  4. Мазуренко М. О., Гуцол Н. В. Ефективність білково-вітамінно мінеральної добавки при відгодівлі свиней. - C. 12-20.
  5. Чудак Р. А., Побережець Ю. М., Вознюк О. І. Ріст і розвиток бройлерів за уведення ферментного препарату. - C. 21-26.
  6. Паладійчук О. Р. Продуктивність і морфологічна будова ендокринних залоз бичків при згодовуванні їм модифікованої браги. - C. 27-34.
  7. Сироватко К. М. Вплив білково-вітамінно-мінеральної добавки на перетравність поживних речовин раціонів молодняку свиней. - C. 35-41.
  8. Фаріонік Т. В. Еритропоез, обмін білків крові і продуктивність бугайців за мікроелементної корекції їх раціонів. - C. 42-47.
  9. Зотько М. О. Вплив різних факторів на молочну продуктивність корів. - C. 48-56.
  10. Калинка А. К., Казьмірук Л. В., Лесик О. Б. Нова створювана молочна худоба нової популяції на фермах Буковини. - C. 57-70.
  11. Льотка Г. І., Добронецька В. О. Продуктивність та хімічний склад яловичини тварин різних порід. - C. 71-78.
  12. Петрова О. І., Попсуй В. В., Корж О. В., Опара В. О. Особливості забійної продуктивності м’ясної худоби у залежності від генетичної належності. - C. 79 -85.
  13. Петрушко М. П., Кабасова І. О. Методика оцінки стресостійкості коней групи конкуру. - C. 86-92.
  14. Берник І. М., Соломон А. М., Шуляк О. О. Використання білкових добавок у виробництві ковбасних виробів. - C. 93-100.
  15. Вовкогон А. Г. Встановлення нешкідливості модифікованого пектину. - C. 101-106.
  16. Мерзлов С. В., Андрійчук А. В., Зоценко В. М., Король-Безпала Л. П. Мікробіологічні дослідження поживного середовища для личинок Chironomus за різних режимів пастеризації. - C. 107-115.
  17. Новгородська Н. В. Використання свинини з ознаками PSE та DFD у ковбасному виробництві. - C. 116-122.
  18. Фіалковська Л. В. Розробка рецептур та технології отримання спредів. - C. 123-129.
  19. Гуцол А. В., Мисенко О. О. Дослідження технології розведення коропа на базі господарства ДП "Уланівський рибцех". - C. 130-136.
  20. Honchar L. A. Energy assessment of meat productivity in non-breed bull calves of Ukrainian black-speckled dairy breed. - C. 137-145.
  21. Коваль І. В. Тілобудова чистопорідних та помісних бичків і теличок за різних вікових періодів. - C. 146-153.
  22. Федяєва А. С. Фізико-хімічні характеристики складу м’язової тканини молодняку свиней. - C. 154-160.
  23. Циганчук О. Б. Реакція структур шлунково-кишкового тракту молодняку кролів на згодовування пребіотику. - C. 161-168.
  24. Реферати. - C. 169-187.
  25. Вихідні відомості.
2018
Вип. 1 (100)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського