Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74565/2018/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Аграрна наука та харчові технології : зб. наук. пр..- Вінниця- Титул.
- Зміст.
- Седіло Г. М., Вовк С. О., Петришин М. А., Хомик М. М. Ріст і розвиток ярок та гематологічні показники за підвищеного рівня енергії в раціоні. - C. 3-11.
- Мазуренко М. О., Гуцол Н. В. Ефективність білково-вітамінно мінеральної добавки при відгодівлі свиней. - C. 12-20.
- Чудак Р. А., Побережець Ю. М., Вознюк О. І. Ріст і розвиток бройлерів за уведення ферментного препарату. - C. 21-26.
- Паладійчук О. Р. Продуктивність і морфологічна будова ендокринних залоз бичків при згодовуванні їм модифікованої браги. - C. 27-34.
- Сироватко К. М. Вплив білково-вітамінно-мінеральної добавки на перетравність поживних речовин раціонів молодняку свиней. - C. 35-41.
- Фаріонік Т. В. Еритропоез, обмін білків крові і продуктивність бугайців за мікроелементної корекції їх раціонів. - C. 42-47.
- Зотько М. О. Вплив різних факторів на молочну продуктивність корів. - C. 48-56.
- Калинка А. К., Казьмірук Л. В., Лесик О. Б. Нова створювана молочна худоба нової популяції на фермах Буковини. - C. 57-70.
- Льотка Г. І., Добронецька В. О. Продуктивність та хімічний склад яловичини тварин різних порід. - C. 71-78.
- Петрова О. І., Попсуй В. В., Корж О. В., Опара В. О. Особливості забійної продуктивності м’ясної худоби у залежності від генетичної належності. - C. 79 -85.
- Петрушко М. П., Кабасова І. О. Методика оцінки стресостійкості коней групи конкуру. - C. 86-92.
- Берник І. М., Соломон А. М., Шуляк О. О. Використання білкових добавок у виробництві ковбасних виробів. - C. 93-100.
- Вовкогон А. Г. Встановлення нешкідливості модифікованого пектину. - C. 101-106.
- Мерзлов С. В., Андрійчук А. В., Зоценко В. М., Король-Безпала Л. П. Мікробіологічні дослідження поживного середовища для личинок Chironomus за різних режимів пастеризації. - C. 107-115.
- Новгородська Н. В. Використання свинини з ознаками PSE та DFD у ковбасному виробництві. - C. 116-122.
- Фіалковська Л. В. Розробка рецептур та технології отримання спредів. - C. 123-129.
- Гуцол А. В., Мисенко О. О. Дослідження технології розведення коропа на базі господарства ДП "Уланівський рибцех". - C. 130-136.
- Honchar L. A. Energy assessment of meat productivity in non-breed bull calves of Ukrainian black-speckled dairy breed. - C. 137-145.
- Коваль І. В. Тілобудова чистопорідних та помісних бичків і теличок за різних вікових періодів. - C. 146-153.
- Федяєва А. С. Фізико-хімічні характеристики складу м’язової тканини молодняку свиней. - C. 154-160.
- Циганчук О. Б. Реакція структур шлунково-кишкового тракту молодняку кролів на згодовування пребіотику. - C. 161-168.
- Реферати. - C. 169-187.
- Вихідні відомості.
| 2018 | | Вип. 1 (100)
|
|
|
|