Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383:Екон.н./2014/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ. Серія, Економічні науки
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Саблук П. Т. Перспективи формування продовольчих ресурсів у контексті розвитку аграрної реформи. - C. 5-12.
  4. Нелеп В. П. Пріоритети при формуванні продуктово-ринкової стратегії агропродовольчого комплексу України. - C. 13-19.
  5. Сичевський М. П., Дейнеко Л. В. Досвід практичного застосування теорій модернізації у продовольчій політиці країн, що розвиваються. - C. 20-26.
  6. Юзефович А. Е. Продовольчі ресурси і соціальний прогрес. - C. 27-32.
  7. Закревська Л. М. Роль глобалізації у розв'язанні продовольчої проблеми. - C. 33-37.
  8. Крисанов Д. Ф. Інноваційно-інвестиційне забезпечення та конкурентоспроможність переробно-харчового виробництва. - C. 38-48.
  9. Басюк Т. П. Дослідження інвестиційної привабливості харчової промисловості. - C. 49-55.
  10. Левченко Ю. Г. Ресурсне забезпечення інноваційної діяльності підприємств. - C. 56-61.
  11. Скупський Р. М. Актуальні аспекти формування та функціонування овочевого ринку. - C. 62-70.
  12. Ковальчук І. В. Розвиток інтеграційних процесів в АПК. - C. 71-78.
  13. Жужукіна Н. І. Особливості бізнес-діяльності промислової переробки овочів та фруктів. - C. 79-83.
  14. Шмаглій О. Б. Пивоварний ячмінь – солод – пиво– тенденції розвитку в Україні та світі. - C. 84-99.
  15. Лукашенко Н. О. Сучасні реалії розвитку бурякоцукрового комплексу України. - C. 100-107.
  16. Бокій О. В. Виклики та перспективи борошномельно-круп’яної галузі. - C. 108-112.
  17. Керанчук Т. В. Сучасний стан та тенденції розвитку молочної промисловості в Україні. - C. 113-118.
  18. Коткова Н. С. Оцінка зовнішньоекономічного фактора в розвитку пивоварної галузі України. - C. 119-126.
  19. Луцька Т. В. Практичні аспекти розвитку ринку органічної продукції в Україні. - C. 127-131.
  20. Рябенко В. В. Формування ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості. - C. 132-137.
  21. Піх М. З. Системний аналіз стану економічної безпеки підприємств харчової промисловості. - C. 138-144.
  22. Труш Ю. Л. Удосконалення контролю якості продукції на підприємствах хлібопекарської галузі. - C. 145-149.
  23. Лисенко Г. П. Сучасний стан та проблеми функціонування сировинної бази м'ясопереробних підприємств. - C. 150-154.
  24. Новойтенко І. В., Малиновський В. В. Формування виробничої програми підприємств хлібопекарської промисловості України. - C. 155-162.
2014
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського