Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2020/8/15<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Баль-Прилипко Л. В., Паска М. З., Рябовол М. В. Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами. - C. 6-14.
  4. Берник І. М., Кулик М. Ф., Ткаченко Т. Ю. Визначення терміну післязабійного зберігання м’яса свиней. - C. 15-22.
  5. Боднарчук О. В., Петров П. І. Аналіз інструментальних методів виявлення синтетичних харчових барвників. - C. 23-31.
  6. Булій Ю. В., Ободович О. М., Сидоренко В. В., Шейко Т. В. Перспективні напрямки енергозбереження в процесах масообміну між рідиною і парою. - C. 32-40.
  7. Верхивкер Я. Г., Мирошниченко Е. М. Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары. - C. 41-52.
  8. Войцехівська Л. І., Франко О. В., Гавриленко А. В. Розробка нових видів консервованих готових страв. - C. 53-60.
  9. Гончаров Д. С., Ніколаєва В. Г. Використання оцтової кислоти як каталізатору процесу етерифікації стеролів. - C. 61-69.
  10. Гордынец С. А., Чернявская Л. А., Напреенко В. М., Мадзиевская Т. А. Мясные продукты для профилактики сердечно-сосудистых заболеваний. - C. 70-83.
  11. Гріненко І. Г., Грушецький Р. І., Хомічак Л. М., Зайчук Л. П. Комбуча з нетрадиційною рослинною сировиною. - C. 84-90.
  12. Данілова К. О., Олійнічук С. Т., Грушецький Р. І. Використання іммобілізованих мікроорганізмів в технології бродіння. - C. 91-101.
  13. Калугіна І. М., Тележенко Л. М., Дзюба Н. А. Проектування граноли з фейхоа із підвищеним вмістом йоду для закладів ресторанного господарства. - C. 102-113.
  14. Kopylova K., Verbytskyi S., Kos T., Verbova O., Kozachenko O., Patsera N. Scientific bases of standardization of requirements for ecological packaging of food products. - C. 114-123.
  15. Крижова Ю. П., Дузенко Г. І. Використання амілопектинового крохмалю як альтернативи фосфатам. - C. 124-130.
  16. Kryzhska T., Danylenko S., Huang X. The characteristics of the properties of artichoke powder and its use in foods. - C. 131-138.
  17. Мінорова А. В., Крушельницька Н. Л., Рудакова Т. В., Моісеєва Л. О., Наріжний С. А. Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії. - C. 139-150.
  18. Науменко О. В., Богдан Г. С., Бєла Н. І., Полонська Т. А., Гетьман І. А. Шляхи покращення хлібопекарських властивостей борошна. - C. 151-157.
  19. Орлюк Ю. Т. Біохімічні характеристики сирної маси при виробництві твердих сирів. - C. 158-165.
  20. Піддубний В. А., Стадник І. Я., Василів В. П., Кос Т. С. Фізико-хімічні методи підготовки до фасування споживчої тари, матеріалів і продукції. - C. 166-173.
  21. Стадник І. Я., Паньків Ю. Ю., Василів В. П., Кос Т. С. Динаміка міжфазової взаємодії між компонентами при перемішуванні. - C. 174-184.
  22. Усатенко Н. Ф., Калашник М. Г., Копилова К. В., Вербицький С. Б., Охріменко Ю. І., Крижська Т. А. Обґрунтування раціональних умов холодильної обробки тушок в технології виробництва м'яса курчат-бройлерів. - C. 185-194.
  23. Хомічак Л. М., Кузнєцова І. В., Висоцька С. І., Ткаченко С. В. Вивчення дисперсійного складу борошна пшеничного. - C. 195-201.
  24. Черевашко Д. І., Сухенко В. Ю. Дослідження гідродинаміки клапанних тарілок. - C. 202-210.
  25. Сичевський М. П., Юзефович А. Е., Коваленко О. В. Стратегічні цілі розвитку соціально-економічних процесів і виробничих систем. - C. 211-218.
  26. Лупенко Ю. О., Коваленко О. В., Ященко Л. О. Забезпечення фінансовими ресурсами аграрних підприємств. - C. 219-237.
  27. Куць О. І. Концептуальні засади формування економічної політики, прогнозування та наукового забезпечення розвитку харчової індустрії. - C. 238-252.
  28. Куць О. І., Бокій О. В. Механізми регулювання розвитку харчової промисловості. - C. 253-267.
  29. Коткова Н. С. Оцінка взаємозв'язку зростання продуктивності праці та заробітної плати в харчовій промисловості. - C. 268-280.
  30. Савицький Е. Е. Фінансові інструменти активізації інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості. - C. 281-291.
  31. У пам'ять про видатного вченого. До 85-річчя з дня народження академіка Г. О. Єреська. - C. 292-294.
2020
Т. 8
№ 15
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського