Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2020/8/15<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольчі ресурси : зб. наук. пр..- Київ Prodovolchi resursi- Титул.
- Зміст.
- Баль-Прилипко Л. В., Паска М. З., Рябовол М. В. Удосконалення технології паштетних консервів із білоквмісними наповнювачами. - C. 6-14.
- Берник І. М., Кулик М. Ф., Ткаченко Т. Ю. Визначення терміну післязабійного зберігання м’яса свиней. - C. 15-22.
- Боднарчук О. В., Петров П. І. Аналіз інструментальних методів виявлення синтетичних харчових барвників. - C. 23-31.
- Булій Ю. В., Ободович О. М., Сидоренко В. В., Шейко Т. В. Перспективні напрямки енергозбереження в процесах масообміну між рідиною і парою. - C. 32-40.
- Верхивкер Я. Г., Мирошниченко Е. М. Улучшение качества и конкурентоспособности консервированной продукции при использовании современных видов потребительской тары. - C. 41-52.
- Войцехівська Л. І., Франко О. В., Гавриленко А. В. Розробка нових видів консервованих готових страв. - C. 53-60.
- Гончаров Д. С., Ніколаєва В. Г. Використання оцтової кислоти як каталізатору процесу етерифікації стеролів. - C. 61-69.
- Гордынец С. А., Чернявская Л. А., Напреенко В. М., Мадзиевская Т. А. Мясные продукты для профилактики сердечно-сосудистых заболеваний. - C. 70-83.
- Гріненко І. Г., Грушецький Р. І., Хомічак Л. М., Зайчук Л. П. Комбуча з нетрадиційною рослинною сировиною. - C. 84-90.
- Данілова К. О., Олійнічук С. Т., Грушецький Р. І. Використання іммобілізованих мікроорганізмів в технології бродіння. - C. 91-101.
- Калугіна І. М., Тележенко Л. М., Дзюба Н. А. Проектування граноли з фейхоа із підвищеним вмістом йоду для закладів ресторанного господарства. - C. 102-113.
- Kopylova K., Verbytskyi S., Kos T., Verbova O., Kozachenko O., Patsera N. Scientific bases of standardization of requirements for ecological packaging of food products. - C. 114-123.
- Крижова Ю. П., Дузенко Г. І. Використання амілопектинового крохмалю як альтернативи фосфатам. - C. 124-130.
- Kryzhska T., Danylenko S., Huang X. The characteristics of the properties of artichoke powder and its use in foods. - C. 131-138.
- Мінорова А. В., Крушельницька Н. Л., Рудакова Т. В., Моісеєва Л. О., Наріжний С. А. Оцінка якості сухих молочних багатокомпонентних сумішей на принципах кваліметрії. - C. 139-150.
- Науменко О. В., Богдан Г. С., Бєла Н. І., Полонська Т. А., Гетьман І. А. Шляхи покращення хлібопекарських властивостей борошна. - C. 151-157.
- Орлюк Ю. Т. Біохімічні характеристики сирної маси при виробництві твердих сирів. - C. 158-165.
- Піддубний В. А., Стадник І. Я., Василів В. П., Кос Т. С. Фізико-хімічні методи підготовки до фасування споживчої тари, матеріалів і продукції. - C. 166-173.
- Стадник І. Я., Паньків Ю. Ю., Василів В. П., Кос Т. С. Динаміка міжфазової взаємодії між компонентами при перемішуванні. - C. 174-184.
- Усатенко Н. Ф., Калашник М. Г., Копилова К. В., Вербицький С. Б., Охріменко Ю. І., Крижська Т. А. Обґрунтування раціональних умов холодильної обробки тушок в технології виробництва м'яса курчат-бройлерів. - C. 185-194.
- Хомічак Л. М., Кузнєцова І. В., Висоцька С. І., Ткаченко С. В. Вивчення дисперсійного складу борошна пшеничного. - C. 195-201.
- Черевашко Д. І., Сухенко В. Ю. Дослідження гідродинаміки клапанних тарілок. - C. 202-210.
- Сичевський М. П., Юзефович А. Е., Коваленко О. В. Стратегічні цілі розвитку соціально-економічних процесів і виробничих систем. - C. 211-218.
- Лупенко Ю. О., Коваленко О. В., Ященко Л. О. Забезпечення фінансовими ресурсами аграрних підприємств. - C. 219-237.
- Куць О. І. Концептуальні засади формування економічної політики, прогнозування та наукового забезпечення розвитку харчової індустрії. - C. 238-252.
- Куць О. І., Бокій О. В. Механізми регулювання розвитку харчової промисловості. - C. 253-267.
- Коткова Н. С. Оцінка взаємозв'язку зростання продуктивності праці та заробітної плати в харчовій промисловості. - C. 268-280.
- Савицький Е. Е. Фінансові інструменти активізації інноваційно-інвестиційної діяльності підприємств харчової промисловості. - C. 281-291.
- У пам'ять про видатного вченого. До 85-річчя з дня народження академіка Г. О. Єреська. - C. 292-294.
| 2020 | Т. 8 | № 15
|
|
|
|