Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2019/13<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Сичевський М. П. Історія утворення та розвитку інституту продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України (до 60-річчя ІПР НААН). - C. 7-13.
  4. Берник І. М., Коц І. В. Вибір алгоритму управління процесом баротермічної обробки харчової сировини в тепловій камері з аеродинамічним нагріванням. - C. 14-22.
  5. Боднарчук О. В., Якубенко О. Б., Петров П. І., Насирова Г. Ф. Аналіз використання заквашувальних культур, здатних до синтезу екзополісахаридів, при ферментації молока. - C. 23-34.
  6. Божко Н. В. Розробка м'ясомістких варено-копчених ковбас з м’ясом регіональної аквакультури. - C. 35-43.
  7. Болгова Н. В., Гончар А. О. Обґрунтування рецептури пасти сиркової з кмином. - C. 44-50.
  8. Войцехівська Л. І., Франко О. В., Охріменко Ю. І., Гавриленко А. В. Білкові продукти від переробки вторинної сировини птахопереробної галузі. - C. 51-58.
  9. Гриненко І. Г., Грушецький Р. І., Хомічак Л. М. Ферментоване листя плодових та ягідних культур як сировина для напоїв. - C. 59-68.
  10. Копилова К. В., Вербицький С. Б., Козаченко О. Б., Вербова О. В. Основні засади сучасного біологічного пакування молочних продуктів. - C. 69-86.
  11. Корженівська А. О., Даниленко С. Г., Гетьман І. А. Дослідження впливу закваски на основі молочнокислих бактерій на якість хліба. - C. 87-94.
  12. Кривошей В. М., Халайджі В. В. Тенденції розвитку світового пакування. - C. 95-105.
  13. Кузнєцова І. В., Ярмолюк М. А. Отримання порошку гарбуза сушеного. - C. 106-112.
  14. Майборода Ю. В. Вплив механічної обробки на процеси структуроутворення жирових композицій при виробництві спредів. - C. 113-120.
  15. Олійнічук С. Т., Данілова К. О., Коваль О. О. Ферментативний гідроліз крохмале- і целюлозовмісної сировини до зброджуваних цукрів у виробництві біоетанолу. - C. 121-130.
  16. Паламарчук І. П., Василів В. П., Іволга А. Р, Кос Т. С. Техніко-економічне обґрунтування конструктивної схеми віброгвинтового дефібринатора. - C. 131-138.
  17. Пешук Л. В., Галенко О. О., Шулер С. М., Безпалько В. А. Вплив промивних розчинів на хімічний склад і фізико-хімічні властивості сурімі-подібного матеріалу з механічно обваленого м'яса індика. - C. 139-146.
  18. Рудакова Т. В., Мінорова А. В., Наріжний С. А. Сучасні аспекти технології морозива із функціональними інгредієнтами. - C. 147-171.
  19. Савенкова И. В. Вкусовые качества традиционных для Северного Казахстана сортов картофеля и сортов зарубежной селекции. - C. 172-179.
  20. Садупова Т. Б., Дәулетханқызы А., Әбілда А. С. Технология посола цельномышечных продуктов. Созревание мяса. - C. 180-189.
  21. Сухенко Ю. Г., Корець Л. І., Дудченко В. В., Кос Т. С. Нові варені ковбаси з пшеничною клітковиною збагаченою пектином гарбуза. - C. 190-198.
  22. Шпак М. С., Гавва О. М., Чепелюк О. О., Литовченко І. М., Чепелюк О. М. Визначення параметрів штифтових робочих органів машини для замішування тіста. - C. 199-206.
  23. Берегова Т. А. Використання SWOT-аналізу для побудови стратегії управління збутовою діяльністю м’ясопереробних підприємств в одеському регіоні. - C. 207-213.
  24. Бокій О. В. Досвід державної підтримки інвестиційно-інноваційного розвитку харчової промисловості в Україні і світі. - C. 214-229.
  25. Доронін А. В. Еколого-економічні аспекти вирощування біоенергетичних культур в Україні. - C. 230-236.
  26. Коваленко О. В., Ященко Л. О. Оцінка стану та забезпечення фінансової стабільності інноваційно-інвестиційного розвитку харчової промисловості. - C. 237-247.
  27. Куць О. І., Куць Д. О. Продовольчі ресурси – засади здоров’я нації та економічного зростання. - C. 248-266.
  28. Сичевський М. П., Куць О. І., Коваленко О. В. Земля як потенціал продовольчої безпеки держави. - C. 267-278.
  29. Скопенко Н. С., Євсєєва-Северина І. В., Бовкун А. О. Сучасний стан та перспективи розвитку ринку молока та молокопродуктів України. - C. 279-290.
  30. Юзефович А. Е., Коваленко О. В. Продовольча безпека в умовах глобальних змін клімату. - C. 291-298.
2019
№ 13
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського