Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2018/11<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольчі ресурси : зб. наук. пр..- Київ Prodovolchi resursi- Титул.
- Зміст.
- Бабич І. М., Мукоїд Р. М., Василів В. П., Кос Т. С. Нетрадиційні сорти винограду в Україні. - C. 7-12.
- Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М., Сацький М. М. Розробка м'ясомістких запечених виробів з м’яса птиці. - C. 13-20.
- Бокій О. В. Стійкість функціонування продовольчої системи. - C. 21-32.
- Вербицький С. Б., Усатенко Н. Ф., Доброскок С. С., Калашник М. Г. Забезпечення стабільності теплотехнічних характеристик теплообмінників при копченні м’ясопродуктів. - C. 33-40.
- Войцехівська Л. У., Борсолюк Л. М., Шелкова Т. В., Гавриленко А. В. Дослідження впливу бактеріального препарату "ЛРР" на функціонально-технологічні показники м’яса впродовж процесу соління. - C. 41-47.
- Григоренко Н. О., Даниленко С. В., Штангеєва Н. І. Дослідження зміни технологічної якості соку Sorghum Saccharatum у процесі зберігання стебел. - C. 48-55.
- Заславський О. М., Гавриленко О. С., Козич О. М., Станіславів С. І., Бахлуков Д. О., Веліканов О. О. Динаміка засвоювання елементів грибами шиїтаке. - C. 56-61.
- Коваленко О. В., Лисенко Г. П. Потенціал матеріально-сировинних ресурсів у виробничих ланцюгах основних галузей харчової промисловості. - C. 62-79.
- Коткова Н. С. Від експортно-сировинного сценарію до конкурентної моделі розвитку економіки України в умовах глобальних викликів. - C. 80-92.
- Кохан О. О., Онофрійчук О. С., Ткаченко С. В. Дослідження впливу фруктози і глюкози на технологічні операції виробництва неглазурованих помадних цукерок. - C. 93-102.
- Кушніренко А. М. Проблеми та напрями розвитку сучасних підприємств з розливу мінеральних вод в Україні. - C. 103-109.
- Матко С. В., Мельник Л. М., Шейко Т. В., Ткаченко С. В. Вибір рецептурних компонентів для виробництва плодових соусів на основі ягід кизилу. - C. 110-115.
- Михонік Л. А., Гетьман І. А., Бєла Н. І., Богдан Г. С. Показники якості заквасок спонтанного бродіння з борошна круп’яних культур в процесі низькотемпературного консервування. - C. 116-122.
- Науменко О. В., Бережницька Т. Г., Кігель Н. Ф., Вережак Д. В. Новий бактеріальний препарат "Іпровіт-Біфідолюкс" у медичній практиці. - C. 123-131.
- Паска М. З., Маслійчук О. Б. Розробка рецептур та удосконалення технології функціональних м’ясних посічених напівфабрикатів та котлет з використанням білкового збагачувача. - C. 132-138.
- Пашова Н. В., Волощук Г. І., Грегірчак Н. М., Карпик Г. В. Вплив борошна знежиреного насіння олійних культур та порошку топінамбура на якість та безпечність житнього хліба. - C. 139-147.
- Самілик М. М. Удосконалений спосіб отримання меляси низької чистоти з метою підвищення ефекту кристалізації сахарози. - C. 148-154.
- Семко Т. В., Іваніщева О. А. Вимоги ЄС щодо безпечності харчових продуктів та особливості впровадження НАССР в м’ясній промисловості України. - C. 155-165.
- Хомічак Л. М., Кузнєцова І. В., Маринін А. І., Висоцька С. І. Використання зерна пшениці м'якої озимої вітчизняної селекції для отримання модифікованого борошна. - C. 166-173.
- Юрченко Н. С. Концепція оцінки соціально-економічного стану та потенціалу самозабезпеченості основними продовольчими ресурсами окремого регіону. - C. 174-192.
- Ященко Л. О. Обґрунтування стратегічних напрямів розвитку цукрової галузі до 2030 року. - C. 193-204.
| 2018 | | № 11
|
|
|
|