Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2017/9<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольчі ресурси : зб. наук. пр..- Київ Prodovolchi resursi- Титул.
- Зміст.
- Сичевський М. П., Дейнеко Л. В. Продовольчий сектор України в світовому вимірі. - C. 7-15.
- Бокій О. В. Шляхи поліпшення діяльності ринку хлібобулочних виробів України. - C. 16-25.
- Бурлака Н. І. Сучасний стан та перспективи розвитку експортної діяльності Вінницької області. - C. 26-32.
- Варченко О. М., Крисанов Д. Ф. Формування доданої вартості у молокопродуктових ланцюгах. - C. 33-43.
- Дюк А. А. Реформування земельних відносин: міжнародний досвід. - C. 44-49.
- Коваленко О. В. Оцінка ефективності національної продовольчої безпеки у міжнародному контексті: інноваційний аспект. - C. 50-69.
- Колтунович О. С. Пріоритетні напрями інноваційно-технологічної модернізації системи промислового водокористування в Україні. - C. 70-74.
- Лисенко Г. П. Інструменти регулювання ринкової інфраструктури в забезпеченні конкурентних переваг м'ясопереробної галузі України. - C. 75-82.
- Павлова І. О. Бренд сільських територій як агропродовольчих територій: іміджеві переваги та обмеження. - C. 83-89.
- Шмаглій О. Б. Харчова промисловість України: національний та глобальний вимір сучасної динаміки. - C. 90-97.
- Юрченко Н. С. Ключові аспекти забезпечення якості молока у молокопереробній галузі. - C. 98-105.
- Ященко Л. О. Методологічні аспекти дослідження циклічності розвитку економіки України та галузей харчової промисловості. - C. 106-114.
- Бандуренко Г. М., Писарєв М. Г. Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів. - C. 115-119.
- Боднарчук О. В. Вплив стабілізаторів структури на властивості вершків як основи для виробництва низькожирних маслоподібних продуктів. - C. 120-125.
- Борсолюк Л. М., Войцехівська Л. І., Вербицький С. Б., Лизова В. Ю. Дослідження фізико-хімічних і технологічних властивостей рослинної сировини у складі функціональних паштетних продуктів. - C. 126-135.
- Борцюх В. В., Шугай М. О. Антимікробні метаболіти молочнокислих бактерій: механізм дії та практичне використання. - C. 136-143.
- Гавриленко О. С., Заславський О. М., Козич О. М., Нестерчук Т. В., Веліканов О. О. Особливості застосування ДСТУ 4450:2005 "Консерви м’ясні. М’ясо тушковане. Технічні умови" до контролю якості продукції, що приймається на зберігання Держрезервом України. - C. 144-149.
- Григоренко Н. О., Штангеєва Н. І. Удосконалення способу вилучення цукрів із стебел сорго. - C. 150-153.
- Гудима В. В., Науменко О. В. Дослідження впливу ліофілізації на мікрофлору заквашувальної культури для кефіру. - C. 154-160.
- Данілова К. О., Ткаченко Л. В., Вітряк О. П. Використання екстрактів зеленого чаю та імбиру у технології напоїв підвищеної біологічної цінності. - C. 161-166.
- Жукова Я. Ф., Петров П. І. Підтвердження автентичності органічних молочних продуктів: аналіз потенційних маркерів. - C. 167-175.
- Жукова Я. Ф., Петров П. І., Кобилінська Т. С. Сучасні інструментальні методи виявлення желатину у харчових продуктах. - C. 176-188.
- Зуб Н. О., Паляниця Л. Я., Березовська Н. І., Косів Р. Б. Електрохімічна активація у процесах виробництва спирту з крохмалевмісної сировини. - C. 189-194.
- Кігель Н. Ф., Даниленко С. Г., Науменко О. В., Потемська О. І. Огляд інноваційних біотехнологій заквашувальних культур та бактеріальних препаратів Інституту продовольчих ресурсів НААН. - C. 195-202.
- Kopylova K., Verbytskyi S., Verbova O. Summarizing demands to safety and quality of foods in normative documents important for regulation of food security issues. - C. 203-210.
- Кос Т. С., Копилова К. В. Дослідження харчової цінності раціону студентів та пропозиції щодо його оптимізації. - C. 211-214.
- Кузнєцова І. В., Ярмолюк М. А. Перспективні напрями переробки плодів томатів. - C. 215-221.
- Мелетьєв А. Є., Данілова К. О., Олійнічук С. Т. Дослідження біохімічних процесів, що відбуваються пiд час зберігання готового пива і шляхи підвищення його стійкості. - C. 222-227.
- Миколенко С. Ю., Гезь Я. В. Дослідження впливу спельтового і гарбузового борошна на зміну споживчих характеристик хліба. - C. 228-234.
- Naumenko О. Lactic acid bacteria: microbiological and functional aspects to search bioactive strains. - C. 235-243.
- Олійнічук С. Т., Процан Н. В., Ткаченко Л. В. Вплив технологічних факторів на в’язкість житнього сусла. - C. 244-248.
- Романчук І. О., Мінорова А. В., Моісеєва Л. О., Крушельницька Н. Л. Визначення харчової цінності молочних продуктів: сучасні погляди та методичні рекомендації. - C. 249-254.
- Ткаченко С. В., Шейко Т. В., Хомічак Л. М., Вєрченко Л. М. Загашування вапна цукровмісними розчинами: недоліки та переваги. - C. 255-259.
- Ткаченко С. В., Хомічак Л. М., Вєрченко Л. М., Шейко Т. В. Способи очищення дифузійного соку з використанням гідроксиду алюмінію в нанорозмірному стані. - C. 260-264.
| 2017 | | № 9
|
|
|
|