Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2017/8<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Копилова К. В., Вербицький С. Б. Обґрунтування необхідності удосконалення технічних умов зберігання м’ясної сировини, резервованої для гарантування продовольчої безпеки держави. - C. 9-16.
  4. Романчук І. О., Мінорова А. В., Крушельницька Н. Л. Метрологічні характеристики методик контролювання показників якості сухих та згущених продуктів переробки молока. - C. 17-22.
  5. Олійнічук С. Т., Коваль О. О., Батог Ю. О., Ільченко Є. Е. Застосування органічних кислот для підкислення мелясного сусла при виробництві біоетанолу. - C. 23-28.
  6. Орлюк Ю. Т., Шинкарик М. М., Кравець О. І. Математична модель фільтрування малоконцентрованих суспензій. - C. 29-35.
  7. Даниленко С. Г., Панасюк І. В., Копилова К. В., Крижська Т. А. Визначення бактеріальної якості продуктів тваринного походження. - C. 36-41.
  8. Войцехівська Л. У., Лизова В. Ю., Борсолюк Л. М., Шелкова Т. В. Дослідження впливу ферментного препарату "Протепсин" під час соління м’яса з різними якісними характеристиками. - C. 42-48.
  9. Шутюк В. В., Василенко С. М., Дашковський Ю. О. Теплообмін під час конвективного сушіння бурякового жому гарячим повітрям і перегрітою парою. - C. 49-57.
  10. Данілова К. О., Ткаченко Л. В., Вітряк О. П. Технологія коктейлів для дитячого харчування з використанням молочної сироватки та пюре айви. - C. 58-63.
  11. Григоренко Н. О., Штангеєв В. О., Купчик Л. А., Котинська Л. Й. Розроблення комплексної технології переробки рослинної сировини із цукрового сорго. - C. 64-68.
  12. Петров П. І., Жукова Я. Ф., Листопад Ф. К. Порівняння способів розрахунку біологічної цінності білка органічного та неорганічного молока. - C. 69-80.
  13. Писарець О. П., Семенова А. Б., Дробот В. І. Обґрунтування ефективності застосування молочної сироватки в технології пшенично-кукурудзяного хліба. - C. 81-85.
  14. Бондар С. В., Войцехівська Л. І., Вербицький С. Б., Охріменко Ю. І., Клищова Т. Ю., Соколова С. Я. Дослідження залежності виходу та вмісту кісткових включень м’яса птиці механічно відокремленого від температури та виду сировини. - C. 86-92.
  15. Шейко Т. В., Ткаченко С. В., Гріненко І. Г., Ярмолюк М. А., Хомічак Л. М. Дослідження екстрактивності рослинної сировини з максимальним збереженням поживних речовин. - C. 93-97.
  16. Шугай М.О., Чорна Н.А. Біологічні й технологічні властивості нових штамів лактобактерій. - C. 98-104.
  17. Vlasenko I. V., Vlasenko V. V., Semko T. Starter cultures in raw milk manufacturing industry. - C. 105-109.
  18. Заславський О. М., Гавриленко О. С., Томин С. В., Станіславів С. І., Веліканов O. O. Роль органолептичних випробувань в системі оцінки якості харчової продукції. - C. 110-114.
  19. Дробот В.І., Приходько Ю.С., Белая Н.І. Характеристика хімічного складу та технологічних властивостей суцільнозернового борошна сорго. - C. 115-120.
  20. Рубанка К. В. Дослідження впливу терміну зберігання на якість полікомпонентних сумішей на основі чаю та кави. - C. 121-125.
  21. Куцик Т. П., Кігель Н. Ф., Даниленко С. Г. Кисломолочний продукт для оздоровчого харчування. - C. 126-131.
  22. Абрамова А. Г., Рубанка К. В., Писарець О. П. Використання кунжутного шроту в технології бісквітів функціонального призначення. - C. 132-137.
  23. Білик О. А., Ковбаса В. М., Малиновський В. В., Бандура О. О. Ефективність використання концентрату сироваткового білкового сухого у виробництві хлібобулочних виробів. - C. 138-142.
  24. Сінельніков Б. В. Асиміляція СО2 рослинами як теоретична основа освоєння мікро- і нанотехнологій в контексті розвитку кластера цукробурякового виробництва. - C. 143-148.
  25. Бокій О. В. Обґрунтування напрямів розвитку ринку хлібобулочних виробів України. - C. 149-160.
  26. Шмаглій О. Б. Методологічні та методичні принципи оцінки потенціалу регіонального розвитку харчової промисловості та її галузей. - C. 161-172.
  27. Сігайов А. А., Ященко Л. О. Інноваційна активність підприємств харчової промисловості України. - C. 173-181.
  28. Лисенко Г. П. Потенціал м’ясопереробної галузі в структурі харчової промисловості України. - C. 182-192.
  29. Юрченко Н. С. Аналітична оцінка стану ринку молока і молочних продуктів України та його перспектив. - C. 193-202.
2017
№ 8
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського