Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2015/5<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольчі ресурси : зб. наук. пр..- Київ Prodovolchi resursi- Титул.
- Зміст.
- Шейко Т. В., Хомічак Л. М., Мельник Л. М., Матко С. В. Актуальність питання отримання натурального харчового барвника із соку столового буряка. - C. 6-10 .
- Дашковський Ю. О., Українець А. І. Розвиток науково-технічних засад застосування електроіскрових процесів оброблення харчових середовищ. - C. 11-15.
- Данілова К. О., Ткаченко Л. В., Вітряк О. П. Інноваційна технологія житнього хліба. - C. 16-20.
- Бахмач В. О. Дослідження реологічних характеристик розчинів камеді гуару. - C. 21-28.
- Шейко Т. В. Дослідження способів відновлення адсорбційної спроможності природного вуглецевовмісного мінерала шунгіта. - C. 29-33.
- Новіков В. В. Математична обробка експериментальних досліджень виготовлення крупи тритикалевої плющеної методом багатофакторного експерименту. - C. 34-38.
- Боднарчук О. В., Кігель Н. Ф. Опрацювання способу нагромадження біомаси заквашувальної композиції для бактеріального препарату для кисловершкового масла. - C. 39-45.
- Баль-Прилипко Л. В., Леонова Б. І., Старкова Е. Р., Сокирко О. П., Брона Г. І. Науково-практичні аспекти регулювання властивостей водного компоненту рецептур м’ясних продуктів. - C. 46-55.
- Шугай М. О. Безпечність і якість сиру: Bacillus cereus. - C. 56-63.
- Бондар С. В., Охріменко Ю. І., Клищова Т. Ю., Вербицький С. Б. Результати порівняльних досліджень властивостей різних видів м’яса птиці відокремленого за допомогою механічних засобів. - C. 64-71.
- Лызова В. Ю., Войцеховская Л. У. Исследование возможности использования глицина при производстве вареных колбас. - C. 72-76.
- Науменко О. В. Вивчення морфологічної організації лактофагів методом трансмісійної електронної мікроскопії. - C. 77-82.
- Zhukova Ya., Korol Ts., Petrishchenko S. Artificial flavouring agents detection in dairy and milk-containing products. - C. 83-89.
- Король Ц. О. Застосування селективних середовищ для встановлення видової належності молочнокислих бактерій. - C. 90-98.
- Пешук Л. В., Носенко Т. Т., Гащук О. І. Розширення асортименту м’ясних продуктів для людей, які працюють з підвищеним фізичним навантаженням. - C. 99-102.
- Мінорова А. В., Гондар О. П., Крушельницька Н. Л. Дослідження розчинності сухих концентратів сироваткових білків. - C. 103-106.
- Поліщук Г. Є., Сімахіна Г. О., Семко Т. В., Устименко І. М. Обґрунтування рецептурного складу пастоподібних молоковмісних продуктів для харчування військовослужбовців. - C. 107-112.
- Сімахіна Г. О., Поліщук Г. Є. Використання природних комплексів у виробництві молочної продукції для військовослужбовців. - C. 113-118.
- Маевская Т. Н., Базиволяк С. М., Пешук Л. В. Применение микробной трансглутаминазы в технологии сурими из птицы. - C. 119-125.
- Жукова Я. Ф., Мудрак Т. П. Властивості структурованих ліпідів, призначених для низькокалорійних молочних продуктів. - C. 126-134.
- Саблук П. Т., Кропивко М. Ф., Могилова М. М. Агроекономічні трансформації як вирішальна умова розвитку продовольчої сфери. - C. 136-146.
- Крисанов Д. Ф. Інтеграція продовольчого комплексу України в економічне середовище Європейського союзу. - C. 147-159.
- Власенко І. В. Сутність системи НАССР у сучасних еколого-економічних умовах виробництва безпечних харчових продуктів. - C. 160-165.
- Михайленко Г. А. Характеристика ресурсної складової виробничого потенціалу галузей харчової промисловості. - C. 166-172.
- Шмаглій О. Б. ОЕМ функціонування інфраструктури ринку плодоовочеконсервної промисловості України: теоретична концепція та методологія оцінки. - C. 173-185.
- Михайленко Г. А., Коткова Н. О., Бокій О. В. Пріоритетні напрями імпортозаміщення продовольства в Україні. - C. 186-193.
- Бокій О. В. Фактори оцінки внутрішнього продовольчого ринку на стадіях економічного циклу розвитку. - C. 194-203.
- Лисенко Г. П. Вплив цін та доходів населення на споживання м’ясної продукції. - C. 204-210.
- Пехов В. А. Концепція сутності і змістовні характеристики дефініції "зернопродуктовий підкомплекс" в теорії агроекономічних відносин. - C. 211-214.
| 2015 | | № 5
|
|
|
|