Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2013/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Продовольчі ресурси
: зб. наук. пр..- Київ
Prodovolchi resursi

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Передмова. - C. 5-7.
  4. Сичевський М. П., Полєщук О. Б., Коваленко О. В. Формування національної продовольчої системи: сучасність та перспективи. - C. 8-21.
  5. Романчук І. О. Специфікації якості традиційних молочних продуктів. - C. 22-31.
  6. Кігель Н. Ф., Науменко О. В. Принципи конструювання та застосування заквашувальних культур ІПР. - C. 32-42.
  7. Усатенко Н. Ф., Охріменко Ю. І., Бондар С. В. Гравіметричний метод визначення масової частки кісткових включень в фаршевих м´ясопродуктах. - C. 43-49.
  8. Даниленко С. Г., Кігель Н. Ф. Вплив лактобактерій на спонтанну мікрофлору м’яса. - C. 50-57.
  9. Франко О. В., Даниленко С. Г., Недорізанюк Л. П. Бактеріальні препарати як додатковий "бар’єр" у виробництві ферментованих м’ясних продуктів. - C. 58-64.
  10. Єресько Г. О., Вербицький С. Б. Вплив геометричних параметрів зубчастих емульситаторів на структурно-механічні характеристики дрібнодисперсних фаршів. - C. 65-81.
  11. Орлюк Ю. Т., Калмикова Г. Ф., Наріжний С. А. Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів. - C. 82-90.
  12. Кігель Н. Ф., Єресько Г. О., Боднарчук О. В. Властивості кисловершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт. - C. 91-97.
  13. Жукова Я. Ф., Король Ц. О., Вакуленко М. М., Малова В. В. Вплив різних культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у м’яких сирах. - C. 98-104.
  14. Шугай М. О., Кігель Н. Ф. Безпечність та якість сиру: як поліпшити мікробіологічні показники молока-сировини. - C. 105-116.
  15. Хомічак Л. М., Грушецький Р. І., Гриненко І. Г. Родина складноцвітих – перспективне джерело інуліну. - C. 117-122 .
2013
№ 1

 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського