Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж74383/2013/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Продовольчі ресурси : зб. наук. пр..- Київ Prodovolchi resursi- Титул.
- Зміст.
- Передмова. - C. 5-7.
- Сичевський М. П., Полєщук О. Б., Коваленко О. В. Формування національної продовольчої системи: сучасність та перспективи. - C. 8-21.
- Романчук І. О. Специфікації якості традиційних молочних продуктів. - C. 22-31.
- Кігель Н. Ф., Науменко О. В. Принципи конструювання та застосування заквашувальних культур ІПР. - C. 32-42.
- Усатенко Н. Ф., Охріменко Ю. І., Бондар С. В. Гравіметричний метод визначення масової частки кісткових включень в фаршевих м´ясопродуктах. - C. 43-49.
- Даниленко С. Г., Кігель Н. Ф. Вплив лактобактерій на спонтанну мікрофлору м’яса. - C. 50-57.
- Франко О. В., Даниленко С. Г., Недорізанюк Л. П. Бактеріальні препарати як додатковий "бар’єр" у виробництві ферментованих м’ясних продуктів. - C. 58-64.
- Єресько Г. О., Вербицький С. Б. Вплив геометричних параметрів зубчастих емульситаторів на структурно-механічні характеристики дрібнодисперсних фаршів. - C. 65-81.
- Орлюк Ю. Т., Калмикова Г. Ф., Наріжний С. А. Дослідження умов ферментації сирної маси у виробництві термокислотних сирів. - C. 82-90.
- Кігель Н. Ф., Єресько Г. О., Боднарчук О. В. Властивості кисловершкового масла, ароматизованого внесенням закваски в пласт. - C. 91-97.
- Жукова Я. Ф., Король Ц. О., Вакуленко М. М., Малова В. В. Вплив різних культур білої плісені на накопичення летких ароматичних сполук у м’яких сирах. - C. 98-104.
- Шугай М. О., Кігель Н. Ф. Безпечність та якість сиру: як поліпшити мікробіологічні показники молока-сировини. - C. 105-116.
- Хомічак Л. М., Грушецький Р. І., Гриненко І. Г. Родина складноцвітих – перспективне джерело інуліну. - C. 117-122 .
| 2013 | | № 1
|
|
|
|