Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж73787/2012/4<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Товарознавство та інновації
: зб. наук. пр..- Донецьк

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Теоретико-методологічні питання товарознавчої науки

  4. Пугачевський Г. Ф. Категорії "торгівля", "комерція", "бізнес": сутність і відношення до товарознавства. - C. 3-7.
  5. Асортимент, якість та конкурентоспроможність непродовольчих товарів

  6. Братчун В. І., Нагорна Н. П. Структуроутворення вологого дьогтешлакового каменю в процесі його приготування. - C. 8-14.
  7. Васильєва І. І. Оцінювання якості телевізорів на стадії експлуатації. - C. 14-18.
  8. Гаркавенко С. С., Каменець С. Є. Удосконалення методів прогнозування структури розмірного асортименту взуття. - C. 18-24.
  9. Глушкова Т. Г., Коптюх Л. А. Інновації у виготовленні паперу для друку. - C. 24-30.
  10. Голодюк Г. І., Передрій О. І. Дослідження функціональних властивостей фарбувальної композиції на основі алкідних смол. - C. 30-37.
  11. Григоренко М. О., Лойко Д. П., Кочергін Ю. С. Споживні властивості епоксидно-тіоколового клею марки К-153АМ. - C. 38-47.
  12. Золотарьова В. В., Кочергін Ю. С., Лойко Д. П. Регулювання зносостійкості епоксиполімеру за допомогою рідких реакційноздатних каучуків. - C. 47-56.
  13. Кобищан А. Д. Дослідження повітропроникності лляних тканин. - C. 56-62.
  14. Козарь О. П., Катрич В. М., Чалих Д. А. Аналіз споживчих переваг на українському ринку взуття. - C. 62-73.
  15. Кібзун В. М. Використання полімерних матеріалів для поліпшення властивостей шкір. - C. 73-78.
  16. Луців Н. В. Проблеми та основні тенденції розвитку вітчизняного ринку ювелірних виробів. - C. 79-89.
  17. Марчук Н. Б., Черняк Л. В. Тенденції розвитку ринку біжутерії в Україні. - C. 89-95.
  18. Пиріков О. В., Лойко Д. П., Куделіна Г. М. Сучасні технології створення клейових компаундів з підвищеними експлуатаційними властивостями. - C. 95-104.
  19. Попова О. С. Постановка і наукове обґрунтування оцінки безпечності епоксидних клеїв. - C. 105-109.
  20. Сильченко О. Є. Функційні властивості епокситіїранових клеїв, наповнених металевими порошками. - C. 109-116.
  21. Супрун Н. П., Осипенко Н. І., Островецька Ю. І. Аналітичний огляд асортименту та комплексна оцінка якості трикотажних полотен. - C. 116-124.
  22. Ткаченко Г. А. Фактори, що впливають на розвиток послуг щодо складнотехнічних товарів. - C. 125-129.
  23. Траченко Л. А., Покариніна А. С. Процедура експертного оцінювання якості послуг кабельного телебачення. - C. 129-134.
  24. Якість та безпечність продовольчих товарів

  25. Васюкова Г. Т., Мушин П. А., Ярошева О. І., Федоркіна І. А. Багатофункційні маринадні і засолювальні суміші для м'ясопродуктів. - C. 135-139.
  26. Дятлов В. В., Аксьонова Н. О. Вміст нітратів у печерицях залежно від штаму, температури і тривалості зберігання. - C. 139-144.
  27. Ішкова О. М., Рябченко М. О. Експрес-метод визначення генетично модифікованих організмів у продовольчій сировині. - C. 144-149.
  28. Коваленко В. О., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Штих С. В., Сюсель О. О. Мікробіологічна оцінка якості заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягід. - C. 149-154.
  29. Лобачов В. Л., Айдарова Л. В. Аналіз питань оптимізації асортименту та якості пива. - C. 154-159.
  30. Малигіна В. Д., Сусська М. М. Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання. - C. 159-166.
  31. Молоканова Л. В., Хованець І. С. Поживні властивості та якість сиркових виробів із комбінованим рецептурним складом. - C. 166-173.
  32. Одарченко А. М., Діденко О. В., Іштван Є. О., Сподар К. В. Колориметричний аналіз якості томатних овочів і продуктів їх переробки. - C. 173-179.
  33. Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О., Гасай Є. Л., Рибцева А. А. Вплив циклічного заморожування на електрофізичні властивості плазм з різних анатомічних частин тушок бройлерів. - C. 179-185.
  34. Притульська Н. В., Хробатенко О. В., Міклашевська Ю. Б. Огляд тенденцій світового ринку харчових продуктів для спортсменів і перспективи його розвитку в Україні. - C. 186-194.
  35. Притульська Н. В., Сєногонова Л. І. Обґрунтування вибору функційних інгредієнтів для цукерок спеціального призначення (для спортсменів). - C. 195-201.
  36. Савінок О. М. Вплив окремих факторів на хімічний склад яловичини. - C. 201-206.
  37. Семенов А. О., Берлінова Л. В. Способи бактерицидного знезараження питної води. - C. 206-212.
  38. Сукманов В. О., Скляренко О. В. Дослідження стану води у м'якому сирі. - C. 213-218.
  39. Сукманов В. О., Охременко С. І. Дослідження вмісту ефірної олії в сировині пасти з пряних рослин. - C. 218-224.
  40. Експертна діяльність на ринку товарів та послуг

  41. Богза С. Л., Суйков С. Ю., Матвійчук Г. В. Особливості ідентифікації та аутентифікації вин методом ЯМР-спектроскопії. - C. 225-229.
  42. Браїлко А. С. Електронний інструментарій для проведення експертизи одягу зі шкіри. - C. 229-234.
  43. Єштокіна Т. Ю., Брусенська Г. І., Єштокін В. І., Большаков С. І. Особливості порядку проведення експертних товарознавчих досліджень сигарил. - C. 234-240.
  44. Калашник О. В., Стєбліна К. П. Товарознавче експертне дослідження твердого туалетного мила. - C. 240-248.
  45. Крюк Т. В., Транковська Р. С. Експертні дослідження молочних продуктів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. - C. 248-258.
  46. Оносова І. А. Особливості визначення показників клейковини зерна пшениці різними методами. - C. 258-263.
  47. Оносова І. А., Агішев Д. В. Маркерний метод в ідентифікації віку коньяку. - C. 263-268.
  48. Ткаченко Г. А. Особливості проведення експертизи мікрохвильових печей. - C. 269-274.
  49. Інноваційні розробки в товарознавстві

  50. Артюх Т. М., Чернишова А. С. Розробка ювелірних сплавів білого золота з вмістом модифікуючих компонентів. - C. 275-280.
  51. Лисенко Н. В., Омельченко Н. В. Шляхи покращення споживних властивостей шкір для взуття спеціального призначення. - C. 280-285.
  52. Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Створення комбінованих кисломолочних продуктів – один із шляхів раціоналізації харчування. - C. 285-290.
  53. Мардар М. Р. Зміни фізико-хімічних показників якості нових видів зернових продуктів у процесі зберігання. - C. 291-297.
  54. Осипенко Н. І., Рябушко В. І., Захарова С. Л. Застосування нового антисептичного засобу на основі нанокластерного срібла та біополімерів морських водоростей для обробки текстильних матеріалів. - C. 297-302.
  55. Погожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В., Бабіч А. О. Спосіб виробництва порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна з додаванням кукурудзяного крохмалю. - C. 302-307.
  56. Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Формування споживних властивостей соку яблучного під час освітлення полімерними флокулянтами. - C. 307-312.
  57. Товт В. М., Омельченко Н. В., Ліпатов С. Ю. Дослідження процесів складного теплообміну у фокусуючих високотемпературних пристроях. - C. 312-318.
  58. Відомості про авторів. - C. 319-327.
  59. Summary. - C. 328-338.
  60. Аннотации. - C. 339-350.
2012
Вип. 4
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського