Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж73787/2012/4<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Товарознавство та інновації : зб. наук. пр..- Донецьк- Титул.
- Зміст.
Теоретико-методологічні питання товарознавчої науки
- Пугачевський Г. Ф. Категорії "торгівля", "комерція", "бізнес": сутність і відношення до товарознавства. - C. 3-7.
Асортимент, якість та конкурентоспроможність непродовольчих товарів
- Братчун В. І., Нагорна Н. П. Структуроутворення вологого дьогтешлакового каменю в процесі його приготування. - C. 8-14.
- Васильєва І. І. Оцінювання якості телевізорів на стадії експлуатації. - C. 14-18.
- Гаркавенко С. С., Каменець С. Є. Удосконалення методів прогнозування структури розмірного асортименту взуття. - C. 18-24.
- Глушкова Т. Г., Коптюх Л. А. Інновації у виготовленні паперу для друку. - C. 24-30.
- Голодюк Г. І., Передрій О. І. Дослідження функціональних властивостей фарбувальної композиції на основі алкідних смол. - C. 30-37.
- Григоренко М. О., Лойко Д. П., Кочергін Ю. С. Споживні властивості епоксидно-тіоколового клею марки К-153АМ. - C. 38-47.
- Золотарьова В. В., Кочергін Ю. С., Лойко Д. П. Регулювання зносостійкості епоксиполімеру за допомогою рідких реакційноздатних каучуків. - C. 47-56.
- Кобищан А. Д. Дослідження повітропроникності лляних тканин. - C. 56-62.
- Козарь О. П., Катрич В. М., Чалих Д. А. Аналіз споживчих переваг на українському ринку взуття. - C. 62-73.
- Кібзун В. М. Використання полімерних матеріалів для поліпшення властивостей шкір. - C. 73-78.
- Луців Н. В. Проблеми та основні тенденції розвитку вітчизняного ринку ювелірних виробів. - C. 79-89.
- Марчук Н. Б., Черняк Л. В. Тенденції розвитку ринку біжутерії в Україні. - C. 89-95.
- Пиріков О. В., Лойко Д. П., Куделіна Г. М. Сучасні технології створення клейових компаундів з підвищеними експлуатаційними властивостями. - C. 95-104.
- Попова О. С. Постановка і наукове обґрунтування оцінки безпечності епоксидних клеїв. - C. 105-109.
- Сильченко О. Є. Функційні властивості епокситіїранових клеїв, наповнених металевими порошками. - C. 109-116.
- Супрун Н. П., Осипенко Н. І., Островецька Ю. І. Аналітичний огляд асортименту та комплексна оцінка якості трикотажних полотен. - C. 116-124.
- Ткаченко Г. А. Фактори, що впливають на розвиток послуг щодо складнотехнічних товарів. - C. 125-129.
- Траченко Л. А., Покариніна А. С. Процедура експертного оцінювання якості послуг кабельного телебачення. - C. 129-134.
Якість та безпечність продовольчих товарів
- Васюкова Г. Т., Мушин П. А., Ярошева О. І., Федоркіна І. А. Багатофункційні маринадні і засолювальні суміші для м'ясопродуктів. - C. 135-139.
- Дятлов В. В., Аксьонова Н. О. Вміст нітратів у печерицях залежно від штаму, температури і тривалості зберігання. - C. 139-144.
- Ішкова О. М., Рябченко М. О. Експрес-метод визначення генетично модифікованих організмів у продовольчій сировині. - C. 144-149.
- Коваленко В. О., Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Штих С. В., Сюсель О. О. Мікробіологічна оцінка якості заморожених напівфабрикатів із дикорослих ягід. - C. 149-154.
- Лобачов В. Л., Айдарова Л. В. Аналіз питань оптимізації асортименту та якості пива. - C. 154-159.
- Малигіна В. Д., Сусська М. М. Шляхи забезпечення стабільності безпечності та якості охолодженого м'яса птиці під час зберігання. - C. 159-166.
- Молоканова Л. В., Хованець І. С. Поживні властивості та якість сиркових виробів із комбінованим рецептурним складом. - C. 166-173.
- Одарченко А. М., Діденко О. В., Іштван Є. О., Сподар К. В. Колориметричний аналіз якості томатних овочів і продуктів їх переробки. - C. 173-179.
- Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О., Гасай Є. Л., Рибцева А. А. Вплив циклічного заморожування на електрофізичні властивості плазм з різних анатомічних частин тушок бройлерів. - C. 179-185.
- Притульська Н. В., Хробатенко О. В., Міклашевська Ю. Б. Огляд тенденцій світового ринку харчових продуктів для спортсменів і перспективи його розвитку в Україні. - C. 186-194.
- Притульська Н. В., Сєногонова Л. І. Обґрунтування вибору функційних інгредієнтів для цукерок спеціального призначення (для спортсменів). - C. 195-201.
- Савінок О. М. Вплив окремих факторів на хімічний склад яловичини. - C. 201-206.
- Семенов А. О., Берлінова Л. В. Способи бактерицидного знезараження питної води. - C. 206-212.
- Сукманов В. О., Скляренко О. В. Дослідження стану води у м'якому сирі. - C. 213-218.
- Сукманов В. О., Охременко С. І. Дослідження вмісту ефірної олії в сировині пасти з пряних рослин. - C. 218-224.
Експертна діяльність на ринку товарів та послуг
- Богза С. Л., Суйков С. Ю., Матвійчук Г. В. Особливості ідентифікації та аутентифікації вин методом ЯМР-спектроскопії. - C. 225-229.
- Браїлко А. С. Електронний інструментарій для проведення експертизи одягу зі шкіри. - C. 229-234.
- Єштокіна Т. Ю., Брусенська Г. І., Єштокін В. І., Большаков С. І. Особливості порядку проведення експертних товарознавчих досліджень сигарил. - C. 234-240.
- Калашник О. В., Стєбліна К. П. Товарознавче експертне дослідження твердого туалетного мила. - C. 240-248.
- Крюк Т. В., Транковська Р. С. Експертні дослідження молочних продуктів за органолептичними та фізико-хімічними показниками. - C. 248-258.
- Оносова І. А. Особливості визначення показників клейковини зерна пшениці різними методами. - C. 258-263.
- Оносова І. А., Агішев Д. В. Маркерний метод в ідентифікації віку коньяку. - C. 263-268.
- Ткаченко Г. А. Особливості проведення експертизи мікрохвильових печей. - C. 269-274.
Інноваційні розробки в товарознавстві
- Артюх Т. М., Чернишова А. С. Розробка ювелірних сплавів білого золота з вмістом модифікуючих компонентів. - C. 275-280.
- Лисенко Н. В., Омельченко Н. В. Шляхи покращення споживних властивостей шкір для взуття спеціального призначення. - C. 280-285.
- Малигіна В. Д., Кротинова К. А. Створення комбінованих кисломолочних продуктів – один із шляхів раціоналізації харчування. - C. 285-290.
- Мардар М. Р. Зміни фізико-хімічних показників якості нових видів зернових продуктів у процесі зберігання. - C. 291-297.
- Осипенко Н. І., Рябушко В. І., Захарова С. Л. Застосування нового антисептичного засобу на основі нанокластерного срібла та біополімерів морських водоростей для обробки текстильних матеріалів. - C. 297-302.
- Погожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В., Бабіч А. О. Спосіб виробництва порошкоподібного напівфабрикату з грибів глива звичайна з додаванням кукурудзяного крохмалю. - C. 302-307.
- Погребняк В. Г., Перкун І. В., Погребняк А. В. Формування споживних властивостей соку яблучного під час освітлення полімерними флокулянтами. - C. 307-312.
- Товт В. М., Омельченко Н. В., Ліпатов С. Ю. Дослідження процесів складного теплообміну у фокусуючих високотемпературних пристроях. - C. 312-318.
- Відомості про авторів. - C. 319-327.
- Summary. - C. 328-338.
- Аннотации. - C. 339-350.
| 2012 | | Вип. 4
|
|
|
|