Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж73686/2012/7<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
: зб. наук. пр..- Біла Церква

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Белявцева О. А., Войналович С. А. Вивчення тривалого культивування клітин на селенітних cередовищах. - C. 5-7.
  4. Гончаренко І. В., Платонова Н. П. Удосконалена технологія кріоконсервації сперми жеребців. - C. 8-13.
  5. Олешко В. П., Даниленко В. П., Старостенко І. С., Буштрук М. В., Ткаченко С. В. Залежність молочної продуктивності корів від інтенсивності їх вирощування. - C. 13-16.
  6. Бабенко О. І. Ефективність селекції в популяціях молочної худоби. - C. 16-20.
  7. Бомко Л. Г. Результати забою птиці за згодовування целюлази, одержаної за удосконаленої біотехнології. - C. 20-23.
  8. Шевчук К. В., Донченко Т. А. Динаміка росту теличок спеціалізованих м’ясних порід. - C. 23-26.
  9. Закусілов М. П., Пацеля О. А., Фесенко В. Ф., Акетін В. С. Вплив препарату "Кафі" на вовнову та овчинну продуктивність молодняку овець. - C. 26-29.
  10. Титаренко І. В., Судика В. В., Ткаченко М. В. Взаємозв’язок між показниками молочної продуктивності та відтворної здатності корів. - C. 29-33.
  11. Клопенко Н. І. Проблема маститу в стадах молочної худоби. - C. 33-36.
  12. Кобилінська А. М. Накопичення радіонуклідів у м’ясі бугайців поліської м’ясної породи в радіаційній зоні Полісся. - C. 37-39.
  13. Ставецька Р. В., Рудик І. А. Вплив генотипових факторів на відтворні показники корів. - C. 39-43.
  14. Славкова Л. Г., Науменко О. А., Бойко І. Г. Технологія збагачення комбікормів жиророзчинними вітамінами та пристрій для її реалізації. - C. 44-46.
  15. Чернюк С. В., Чернявський О. О. Ефективність застосування консервованого методом заморожування молозива при вирощуванні телят. - C. 46-49.
  16. Чернявський О. О., Бабенко С. П., Чернюк С. В. Продуктивність та якість м’яса свиней за згодовування пробіотику і ферментного препарату. - C. 49-52.
  17. Яремчук Т. С., Цехмістренко С. І., Цехмістренко О. С., Пономаренко Н. В. Вплив селену на обмін енергії в організмі перепелів за дії солей кадмію. - C. 52-55.
  18. Нанка О. В., Бойко І. Г. Шляхи зниження енергоємності подрібнення зернових кормів та підвищення якості подрібнення. - C. 55-58.
  19. Іванов І. А. Залежність зв’язків між продуктивними ознаками корів української чорно-рябої молочної породи від технологічних умов утримання. - C. 58-62.
  20. Гребельник О. П. Розробка технології збитих сметанних десертів оздоровчого характеру. - C. 63-66.
  21. Медведєв А. Ю. Ефективність різних типів раціонів при відгодівлі бугайців за альтернативною технологією. - C. 66-70.
  22. Підпала Т. В., Ясевін С. Є. Етологічна оцінка придатності молочної худоби до інтенсивної технології. - C. 70-74.
  23. Дубін О. В., Шостак Л. В., Димань Т. М. ПЛР-ПДРФ-аналіз гена цитохрому б як метод видової ідентифікації осетрових видів риб. - C. 74-78.
  24. Облап Р. В., Новак Н. Б., Семенович В. К., Димань Т. М. Розроблення діагностичної тест-системи для якісного визначення ГМО у продовольчій сировині і харчових продуктах. - C. 78-81.
  25. Ященко С. А., Димань Т. М. Бджоли як індикатори біорізноманітності агроекосистем. - C. 81-84.
  26. Машкін Ю. О., Каркач П. М., Кузьменко П. І., Гордієнко В. М. Вплив пробіотика на хімічний склад та відносну біологічну цінність м’язів курчат-бройлерів. - C. 84-87.
  27. Каркач П. М. Вплив джерел світла на динаміку живої маси та внутрішніх органів індиченят і дорослих індичок. - C. 87-92.
  28. Бомко В. С. Вплив різних рівнів сирого протеїну і критичних амінокислот на економічну ефективність виробництва молока. - C. 92-94.
  29. Пелехатий М. С., Піддубна Л. М., Кучер Д. М. Племінний підбір у відкритій популяції молочної худоби. - C. 94-98.
  30. Власенко В. В., Новгородська Н. В., Соломон А. М. Використання пробіотичних продуктів. - C. 99-101.
  31. Колесник Д. М., Данченко О. О. Особливості впливу кропиви дводомної на перебіг процесів ліпопероксидації та оксидативний розпад жирних кислот у курячому фарші. - C. 101-105.
  32. Косіор Л. Т., Борщ О. В., Пірова Л. В. Молочна продуктивність та показники молоковиведення корів різного віку української чорно-рябої молочної та голштинської порід. - C. 105-107.
  33. Пірова Л. В., Косіор Л. Т., Король А. П. Баланс міді, цинку і марганцю у організмі свиней за різних доз та сполук селену у раціоні. - C. 108-110.
  34. Розпутній О. І., Перцьовий І. В., Куркіна С. В. Екологічна оцінка виробництва молока та яловичини на радіоактивно забруднених територіях лісостепової зони південної частини Київської області. - C. 111-114.
  35. Соболєв О. І. Вплив добавок селену в комбікорми на перетравність поживних речовин каченятами, що вирощуються на м’ясо. - C. 114-117 .
  36. Куркіна С. В., Розпутній О. І. Вміст важких металів у відходах птахокомбінату та екологічні особливості їх утилізації. - C. 117-120.
  37. Романчук Л. Д. Еквівалентні дози опромінення щитоподібної залози 131І через вміст 129І в грунтах українського Полісся. - C. 120-123.
  38. Кравченко І. В., Дяченко Л. С. Продуктивні і м’ясні якості каченят-бройлерів за різних рівнів і джерел селену в раціоні. - C. 124-127.
  39. Скиба В. В. Формування еквівалентної дози внутрішнього опромінення населення при споживанні рибопродукції, вирощеної в умовах радіоактивного забруднення водойм. - C. 127-131.
  40. Надточій В. М., Надточій В. П., Осіпенко О. П. Фізико-хімічні показники молока корів, хворих на субклінічну форму маститу. - C. 131-134.
  41. Бесулін В. І., Гордієнко В. М., Кузьменко П. І., Фоменко С. Г., Меркулова І. В., Івашенко М. Р., Калюжний В. К., Олейник М. О., Садівська В. С., Усата Н. О. Резистентність та енергія росту перепелів за дії пробіотику в умовах напівінтенсивної технології. - C. 134-137.
  42. Отченашко В. В. Використання поживних речовин у молодняку перепелів за згодовування комбікормів із різними рівнями обмінної енергії. - C. 137-141.
  43. Рубан Г. В., Данченко О. О. Специфічність перебігу процесів ліпопероксидації і змін вмісту жиророзчинних вітамінів у м’ясі гусей під час його низькотемпературного зберігання. - C. 141-145.
  44. Леньков Л. Г. Вплив рівня сирого жиру в раціоні на використання енергії поживних речовин кормів молодняком симентальської м’ясної породи. - C. 145-149.
  45. Харчишин В. М. Вплив цеоліту Сокирницького родовища на продуктивність перепелів породи "Фараон". - C. 149-152.
  46. Галстян А. С. Розвиток ринку продукції скотарства в сучасних умовах. - C. 153-155.
2012
№ 7 (90)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського