Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2015/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
- Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Проблеми створення систем харчування лікувального призначення другого покоління. - C. 7-17.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Маціпура Т. С., Кись В. В. Вивчення процесів кріомеханохімії високомолекулярних і низькомолекулярних нанокомплексів грибів шампіньйонів під час їх кріообробки з використанням рідкого азоту. - C. 17-26.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Радченко Л. О., Соколова Л. М., Юр’єва О. О., Берестова А. А. Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчування. - C. 27-37.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Абрамова Т. С., Берестова А. А., Топоркова К. В. Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватк и, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактами. - C. 37-49.
- Кондратюк Н. В., Большакова В. Л., Пивоваров Є. П., Пивоваров П. П. Аналіз підходів до моделювання стабільних харчових систем на основі ацидофільної палички. - C. 50-58.
- Янчева М. О. Інновації в технологіях напівфабрикатів м’ясних заморожених. - C. 58-69.
- Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Удосконалення технології змішаних спиртовмісних напоїв із використанням структуроутворювача. - C. 69-78.
- Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Технологічні параметри розроблених пастильних виробів. - C. 79-89.
- Степанькова Г. В. Технології пшеничного хліба з використання продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи. - C. 89-99.
- Черевко О. І., Михайлов В. М., Маяк О. А., Сардаров А. М. Вплив вібрації на процес вакуумного сушіння рослинної сировини. - C. 100-107.
- Черевко О. І., Скрипник В. О., Фарісєєв А. Г. Теплопередача в поверхневому шарі м’ясних виробів під час двостороннього жарення в умовах стиснення. - C. 107-120.
- Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В. Аналітична характеристика мембранної обробки рідких високомолекулярних систем. - C. 120-131.
- Дейниченко Г. В., Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Шевченко І. В. Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза. - C. 131-139.
- Погожих М. І., Чеканов М. А., Пак А. О. Концепція підвищення енергоефективності технологічних процесів харчових виробництв. - C. 139-147.
- Яковлєв О. В., Постнов Г. М., Потапов В. О. Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби. - C. 147-154.
- Potapov V., Yakushenko E. Effect of design of internal heater on the drying kinetics of grape pomace in mass transfer module. - C. 155-163.
- Тормосов Ю. М., Саєнко С. Ю. Моделювання розповсюдження теплових променів від сегментних рефлекторів. - C. 163-171.
- Захаренко В. О., Сорокіна С. В. До розрахунку енергетичної освітленості харчових продуктів під час ІЧ-нагрівання. - C. 172-180.
- Терешкін О. Г., Горєлков Д. В., Афукова Н. О., Мельник К. Г. Розробка ресурсозберігального способу очищення часнику та перспективні шляхи розробки його апаратурного оформлення. - C. 180-188.
- Савченко-Перерва М. Ю., Якуба О. Р. Розрахунок полів швидкостей у циліндричному апараті із зустрічними закрученими потоками на основі експериментальних даних. - C. 188-197.
- Токолов Ю. І., Гурський П. В., Богомолов О. В., Домніч М. І. Дослідження залежності виходу борошна від частоти обертання робочих органів помольного модуля. - C. 197-204.
- Постнов Г. М., Терешкін О. Г., Дмитревський Д. В., Василець І. В. Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої. - C. 205-212.
- Шидакова-Каменюка О. Г., Головко М. П., Роговий І. С., Рогова А. Л. Застосування принципів кваліметрії для оцінювання якості печива з додаванням напівфабрикату кісткового харчового. - C. 213-222.
- Головко М. П., Применко В. Г., Головко Т. М. Визначення параметрів гострої токсичності біологічно активної добавки "Сивоселен Плюс". - C. 222-231.
- Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Захаренко В. О., Борисова А. О. Аналіз біологічної цінності нетрадиційних борошняних виробів. - C. 231-240.
- Одарченко А. М., Гасай Є. Л., Карпенко З. П. Особливості використання вторинної сировини під час виробництва кефіру. - C. 241-250.
- Ястреба Ю. А., Пасічний В. М. Удосконалення технології м’ясних січених напівфабрикатів шляхом використання добавок гідроколоїдів. - C. 250-257.
- Самохвалова О. В., Касабова К. Р. Використання мікробного полісахариду ксампану для підвищення якості мафінів на основі шроту зародків пшениці. - C. 257-267.
- Одарченко М. С., Карпенко З. П., Сергієнко А. О., Бобирєва А. А. Використання мучки кормової під час виробництва кисломолочних напоїв. - C. 267-274.
- Кучерук З. І., Постнова О. М., Галич А. О. Дослідженнявластивостей знежиреного термічно обробленого борошна амаранту. - C. 275-283.
- Коlesnyk T., Коlesnyk A. Biological value of boiled sausage with blood colouring agent. - C. 283-291.
- Пенкіна Н. М., Татар Л. В. Актуальність використання рослинної сировини для виробництва слабоалкогольних напоїв. - C. 291-299.
- Атанасова В. В. Технологія пюреподібних страв на основі сочевиці. - C. 299-307.
- Калакура М. М., Щирська О. В. Перспективи покращення біологічної цінності нових виробів. - C. 308-314.
- Кондратюк Н. В. Системний аналіз у вирішенні питань якості солодких страв із капсульованими пробіотичними мікроорганізмами. - C. 314-324.
- Степанова Т. М. Наукове обґрунтування ролі системи "NEApectin–Ca2+" у формуванні асортименту низькокалорійної кулінарної продукції. - C. 325-331.
- Дудкіна О. О., Губенко С. О., Гавриш А. В., Нєміріч О. В. Обґрунтування рецептурного складу фонданів спеціального призначення. - C. 331-343.
- Омельченко С. Б., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Визначення впливу харчових інгредієнтів на показники якості напівфабрикату збивного оздоблювального. - C. 343-352.
- Цихановська І. В., Барсова З. В., Демидов І. М., Павлоцька Л. Ф. Дослідження процесів окиснювальних та термічних перетворень у системі "олія – ліпідо-магнетитова суспензія". - C. 353-362.
- Орлова Н. Я., Дьякова Ю. В., Романенко Р. П. Структурно-механічні властивості баклажанових снеків. - C. 363-374.
- Кузьмін О. В., Топольник В. Г., Мирончук В. Г., Суйков С. Ю. Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної води. - C. 374-386.
- Demidova A., Aksenova O., Demidov І. Determination of the sunflower oil storage period by the accelerated method. - C. 386-392.
- Кравченко М. Ф., Ярошенко Н. Ю. Технологія пряникових виробів, збагачених кунжутним і кедровим шротом. - C. 392-400.
- Токар А. Ю., Миронюк С. С. Збереженість плодів баклажана за умови оброблення речовинами антимікробної дії. - C. 400-409.
- Сукманов В. О., Петрова Ю. М., Захаревич В. Б., Маринін А. І. Субкритична вода як екстрагент у процесах екстрагування біологічно активних речовин із рослинної сировини. - C. 410-429.
- Обозна М. В., Любенко Г. Д., Перцевой Ф. В. Дослідження жирнокислотного складу термостійкої молоковмісної начинки з концентратом насіння кунжуту. - C. 429-440.
- Іукурідзе Е. Ж. Сучасні методи вивчення походження та ідентифікації вин КНП. - C. 441-449.
- Дітріх І. В., Марченко Ю. І. Оцінка показників якості нових рибних пресервів у вишневому соусі "Нептун Cherry". - C. 450-457.
- Кушнір Н. А. Визначення збалансованості амінокислотного складу колагенового препарату. - C. 458-468.
- Костенко Є. Є., Максименко О. В., Бутенко О. М. Визначення мікроелементного складу харчової добавки "Каркаде" з використанням методу твердофазної спектрофотометрії. - C. 468-478.
- Захаренко В. О., Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В. Відновлення розподілу пор у шкіряних виробах. - C. 479-487.
- Letuta T., Gasanova A., Grygorets D. The influence of aesthetic properties of product packaging on consumers, preferences. - C. 487-494.
- Головко Т. М., Бакіров М. П. Коштовне каміння в надрах України. - C. 495-502.
- Gubsky S., Vіnnikova V., Коbrin V. Organization of network interaction in educational process. - C. 503-513.
- Чаговець В. В. Проблеми формування інформаційно-освітнього середовищ а університету. - C. 513-520.
- Гірінова Л. В., Сибірякова І. Г. Використання хмарного сервісу IBM ARCA в науково-дослідній діяльності університетів. - C. 520-529.
- Алфавітний покажчик. - C. 530-531.
| 2015 | | Вип. 1 (21)
|
|
|
|