Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2013/2<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Котляр О. В., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Дослідження піноутворюючої здатності білковмісної молочної сировини та поверхнево-активних речовин у технології сухого збивного напівфабрикату. - C. 3-9.
- Товма Л. Ф., Горальчук А. Б., Гринченко О. О. Визначення поверхневого натягу систем "білок–ПАР" із метою вибору ПАР у технології повітряно-горіхового напівфабрикату. - C. 9-17.
- Черевична Н. І., Хацкевич Ю. М., Кобрін В. М. Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчування. - C. 17-24.
- Янчева М. О., Желєва Т. С. Дослідження впливу заморожування–розморожування на в’язкість розчинів харчових інгредієнтів полісахаридної природи. - C. 24-31.
- Мурликіна Н. В., Янчева М. О. Визначення реологічних властивостей м’ясних фаршів з емульгаторами ацилгліцеринної природи. - C. 31-42.
- Мороз О. В. Наукове обґрунтування змішаного драглеутворення в технологіях термостабільних начинок. - C. 42-47.
- Любенко Г. Д. Особливості технології та рецептури термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину. - C. 47-51.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
- Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гузенко В. В., Лихобаба О. В. Дослідження процесу концентрування пектинового екстракту. - C. 52-58.
- Дейниченко Г. В., Мазняк З. О., Гафуров О. В. Дослідження робочих параметрів напівпроникних ультрафільтраційних мембран. - C. 58-64.
- Дейниченко Г. В., Карнаушенко Ю. В. Сушіння гідробіонтів у псевдозрідженому шарі. - C. 64-69.
- Потапов В. О., Петренко О. В., Золотарьов В. В. Перспективні напрями розвитку холодильних систем з акумуляцією холоду. - C. 69-78.
- Саєнко С. Ю. Методи формування відбивальних систем у інфрачервоних апаратах харчової промисловості. - C. 79-83.
- Тесленко С. О., Перевалов Л. І., Садовничий Г. В. Безлушпинне ядро соняшнику для отримання кондитерських виробів. - C. 84-91.
- Афукова Н. О., Стародуб Ж. Ж. Огляд конструкцій сучасних апаратів для формування пельменної продукції. - C. 91-97.
- Дьяков О. Г., Воронцова Ж. В., Качалов В. В. Підвищення ефективності роботи холодильних агрегатів на базі компресорів із регульованим числом обертів. - C. 97-105.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Фалько О. О., Юрченко І. Ю. Аналіз забезпечення систем харчування лікувального призначення збалансованими групами нутрієнтів. - C. 106-112.
- Головко М. П., Чуйко Л. О., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Аналіз переваг харків’ян під час вибору молочної продукції. - C. 113-120.
- Малюк Л. П., Балацька Н. Ю. Дослідження хімічного складу соусів із використанням природної нетрадиційної сировини. - C. 121-126.
- Корзун В. Н., Дюкарева Г. І., Гасанова А. Е. Визначення ступеня збереженості йоду в процесі виробництва бісквітів підвищеної біологічної цінності. - C. 126-131.
- Матюхов Д. В., Гладкий Ф. Ф. Вплив технологічних параметрів на результати екстракції макухи соняшнику етиловим спиртом. - C. 132-138.
- Нетреба А. О., Гладкий Ф. Ф. Підвищення ефективності фільтрації суспензії воскоподібних речовин у соняшниковій олії. - C. 139-144.
- Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Бабіч А. О. Особливості процесу заморожування калини звичайної як сировини для виробництва напівфабрикатів функціонального призначення. - C. 145-151.
- Дубініна А. А., Попова Т. М., Ленерт С. О. Хімічний склад пшона із зерна проса різних сортів, районованих у Харківській області. - C. 151-158.
- Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Хохітва К. В. Формування якості та підвищення економічної ефективності технології м’ясних хлібів. - C. 158-164.
- Одарченко М. С., Сесь А. М., Соколова Є. Б. Удосконалення системи управління якістю як чинник конкурентоспроможності підприємств м'ясопереробної галузі. - C. 164-168.
- Шурдук І. В., Серік М. Л., Карпов Р. В. Дослідження показників безпеки ковбасних виробів, збагачених сполуками кальцію. - C. 169-175.
- Хаустова Т. М., Федак Н. В. Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного. - C. 176-181.
- Дюкарева Г. І., Соколовська О. О. Стан і тенденції розвитку кондитерської галузі та ринку збивних кондитерських виробів. - C. 181-186.
- Дюкарева Г. І., Кривошеєва Н. М., Соколовська О. О. Формування ринку кондитерських виробів в Україні. - C. 187-195.
- Дьяков О. Г., Щербакова Т. В., Гапонцева О. В. Моделювання складу сметанного соусу. - C. 196-202.
- Дуб В. В., Забочай О. В. Визначення підходів до отримання правової охорони на зовнішній вигляд страв та харчових продуктів як об’єктів інтелектуальної власності. - C. 203-210.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування
- Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Оцінка якості нових настоянок зі зниженим токсичним ефектом. - C. 211-216.
- Малафаєв М. Т., Домахіна М. О., Шаніна О. М., Погожих М. І. Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини. - C. 217-225.
- Крамаренко Д. П., Кірєєва О. І., Рябушко В. І., Пересічний М. І., Дейниченко Л. Г. Дослідження впливу гідролізату з молюсків на виведення 137Сs з організму людини. - C. 225-230.
- Хомич Г. П. Вплив біокаталітичних методів обробки чорниці на вміст ароматичних сполук під час виробництва соку. - C. 230-237.
- Осипова Л. А. Удосконалення переробки пряно-ароматичної рослинної сировини в технології напоїв та вин із функціональними властивостями. - C. 237-245.
- Пелехова Л. С., Усатюк С. І., Арсеньєва Л. Ю. Дослідження кінетики процесу екстрагування похідних хлорофілу з базиліку звичайного. - C. 246-251.
- Колесникова М. Б., Андрєєва С. С. Дослідження властивостей крохмалів фізичної модифікації для виробництва солодких соусів-топінгів. - C. 252-258.
- Малафаєв М. Т. Моделювання лібраційних коливань молекул води. - C. 258-266.
- Крутовий Ж. А. Кількісні показники збалансованості нутрієнтів на різних етапах створення систем харчування. - C. 266-273.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Дубініна А. А., Ленерт С. О., Круглова О. С. Оцінка біорозкладуваного комбінованого пакувального матеріалу за критеріями безпечності. - C. 274-279.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Льовшина Л. Д., Бакуменко Л. Г. Посилення зв’язків наукової бібліотеки Харківського державного університету харчування та торгівлі з іншими бібліотечними закладами шляхом книгообміну. - C. 280-286.
- Алфавітний покажчик. - C. 287-288.
| 2013 | | Вип. 2 (18)
|
|
|
|