Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж72978/2012/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр..- Харків Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohiyi kharchovykh vyrobnytstv- Титул.
- Зміст.
Секція 1. Нові технології продуктів харчування
- Чаговець Л. О., Перцевой Ф. В., Чаговець В. В., Обозна М. В. Дослідження використання рослинних компонентів у технології сирних продуктів. - C. 3-10.
- Горальчук А. Б., Трощий Т. В., Пивоваров П. П. Дослідження процесу комплексоутворення білків і карагінанів та вплив на нього кількісного та якісного іонного складу. - C. 10-18.
- Дейниченко Г. В., Щербакова Т. В., Золотухіна І. В., Сефіханова К. А. Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировини. - C. 19-26.
- Коваленко В. О., Чернова Л. О., Коваленко С. М. Хімічний склад та мікробіологічна безпечність гідролізату колагеновмісної сировини. - C. 27-33.
- Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Архіпов О. С., Руда Л. В. Інноваційні технології заморожених комбінованих сирково-рослинних десертів на основі сколотин та каротиноїдних добавок. - C. 34-41.
- Кравченко М. Ф., Криворучко М. Ю., Поп Т. М. Борошно з пророщеного зерна пшениці як основа для борошняних кулінар-них і кондитерських виробів. - C. 42-48.
- Кравченко М. Ф., Антоненко А. В., Михайлик В. С. Плодово-ягідні системи як основа для соусів. - C. 49-55.
- Кравченко М. Ф., Демічковська М. П. Реологічні характеристики тістового напівфабрикату на основі функціональних композицій . - C. 55-61.
- Артеменко В. С., Горбань О. В., Горбань В. Г., Малафаєв М. Т. Дослідження реологічних властивостей білково-цукрової суміші з ферментованої яєчної маси. - C. 62-66.
- Котляр О. В., Клапцов Є. О., Горальчук А. Б. Дослідження спорідненості поверхні фаз для обґрунтування складу харчових гетерогенних систем. - C. 67-73.
- Камсуліна Н. В., Скуріхіна Л. А., Городажев Д. А. Функціонально-технологічні властивості ізольованих препаратів целюлози в м’ясних фаршевих системах. - C. 73-80.
Секція 2. Обладнання харчових виробництв та удосконалення процесів і апаратів харчових виробництв
- Черевко О. І., Маяк О. А. Отримання м’ясних аналогів шляхом екструзії. - C. 81-85.
- Черевко О. І., Кіптела Л. В., Загорулько О. Є. Підвищення ефективності теплообміну роторного плівкового випарника. - C. 85-90.
- Черевко О. І., Скрипник В. О. Енергетична ефективність апаратів для кондуктивного жарення м’яса. - C. 90-100.
- Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Електричні та теплометричні показники електроконтактного нагрівання. - C. 101-106.
- Дейниченко Г. В., Постнов Г. М., Червоний В. М. Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії. - C. 107-112.
- Потапов В. О., Цуркан М. М. Дослідження умов рівномірного нагрівання харчової сировини у функціональній ємності НВЧ-сушарки. - C. 112-119.
- Потапов В. О., Якушенко Є. М. Кінетика сушіння виноградної вичавки в тепломасообмінному модулі з внутрішнім нагрівачем. - C. 119-127.
- Завалий А. А., Янович И. В. Экспериментальный комплекс для исследования процессов тепло- и массопереноса в устройствах инфракрасной сушки продуктов питания. - C. 127-135.
- Якобчук Р. Л., Яровий В. Л. Вплив конструктивних чинників відцентрово-пневматичної форсунки на дисперсність факела розпилення пивних дріжджів. - C. 135-141.
- Афукова Н. О., Захваткіна О. В. Дослідження функціональних можливостей грилів. - C. 141-147.
Секція 3. Підвищення якості харчових продуктів
- Михайлов В. М., Чуйко А. М., Чуйко М. М., Томашевська Р. Я. Маркетингові дослідження сфери роздрібної торгівлі борошняними виробами в місті Харкові. - C. 148-154.
- Головко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Дослідження впливу напівфабрикату білково-мінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршів. - C. 154-160.
- Головко М. П., Головко Т. М., Бакіров М. П. Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезу. - C. 160-164.
- Головко М. П., Пенкіна Н. М., Колесник В. В. Способи зниження токсичного ефекту алкоголю на організм. - C. 164-170.
- Погожих М. І., Одарченко Д. М., Діденко О. В., Даниленко Л. В. Використання електрофізичних характеристик перцю солодкого для експрес-аналізу якості. - C. 170-177.
- Погожих М. І., Одарченко Д. М., Піддубний В. В., Штих С. В. Особливості процесу заморожування грибів глива звичайна та продуктів їх переробки. - C. 177-183.
- Погожих М. І., Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Мовчан А. О. Наукове обґрунтування нового методу підготовки харчових продуктів та сировини до товарознавчого аналізу. - C. 183-190.
- Туз Н. Ф., Артамонова М. В., Лисюк Г. М. Оптимізація технологічних параметрів приготування желейного мармеладу з кріас-порошками. - C. 190-196.
- Луньова О. С., Дьяков О. Г., Торяник О. І. Дослідження впливу жиру на збереження свіжості безбілкового хліба. - C. 196-204.
- Дуденко Н. В., Черевична Н. І., Гапонцева О. В. Розробка нових сиркових десертів із додаванням зернових інгредієнтів та їх това-рознавча оцінка. - C. 204-210.
- Сафонова О. М., Попова Т. М., Михайлова Л. В. Оптимізація споживчих властивостей зефіру з використанням бджолиного маточного молочка. - C. 210-218.
- Фощан А. Л., Григоренко А. М. Науковий підхід до розроблення технології напівфабрикатів для оздоблення кондитерських виробів. - C. 218-223.
- Дубініна А. А., Овчиннікова І. Ф., Петрів В. О. Визначення вмісту важких металів у виноградному вині "Кагор" вітчизняного виробництва. - C. 224-229.
- Сафонова О. М., Гавриш Т. В. Дослідження впливу поліпшуючих домішок на пружно-еластичні властивості тіста. - C. 229-234.
- Холодова О. А., Сафонова О. М. Вплив озону на стан вуглеводно-амілазного комплексу борошна. - C. 234-238.
- Мельнічук О. Є., Безусов А. Т. Кавбуз – перспективна сировина для консервування. - C. 238-246.
- Гніцевич В. А., Левіт І. Б., Чехова Н. С. Структурно-механічні характеристики м’ясних фаршів із використанням напівфабрикату на основі печериць та насіння гарбуза. - C. 247-253.
- Дейниченко Г. В., Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Дослідження харчової цінності молочно-рослинних фаршів функціонального призначення. - C. 253-260.
- Омельчук С. В., Мельник І. В., Домарецький В. А. Технологія та органолептична оцінка оригінального пива з використанням екстракту волоського горіха. - C. 260-265.
- Гавриш А. В., Лявинець Г. М., Арсеньєва Л. Ю. Теоретичні аспекти технології соусів емульсійного типу підвищеної харчової цінності. - C. 266-271.
- Роглєв Й. Й., Гавриш А. В., Чагайда А. О., Доценко В. Ф. Перспективи застосування технології заморожування тістових напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства. - C. 271-278.
- Мирошник Ю. А., Гавриш А. В., Доценко В. Ф. Обґрунтування технології харчової продукції для людей хворих на целіакію. - C. 279-283.
- Тюрікова І. С. Вплив ступеня подрібнення плодів горіха волоського молочної стадії стиглості на якість вилучення БАР. - C. 283-288.
- Крутовий Ж. А. Про розробку систем харчування для профілактики та лікування захворювань, залежних від вмісту кальцію в організмі людини. - C. 288-292.
- Сорокіна С. В., Афанасьєва В. А., Рикова О. І. Шляхи поліпшення споживчих властивостей томатної пасти та оцінка її якості. - C. 292-300.
- Крилова Л. В., Дибок В. В. Концептуальні положення щодо управління якістю обслуговуючого персоналу підприємств харчування. - C. 300-306.
- Чорна Н. В., Ботштейн Б. Б., Хаустова Т. М. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. - C. 306-311.
- Хацкевич Ю. М., Черевична Н. І., Борисова А. О. Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженої. - C. 311-315.
- Онищенко В. М., Шубіна Л. Ю., Островерх І. С. Дослідження жиропроникності натуральних ковбасних оболонок. - C. 315-320.
- Черевична Н. І., Хацкевич Ю. М. Шляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатів. - C. 320-327.
- Бачинська Я. О., Непочатих Т. А. Формування споживних властивостей галетного печива за допомогою математичного моделювання. - C. 328-335.
- Одарченко Д. М., Кудряшов А. І., Штих С. В., Сюсель О. О. Контроль якості ягідної плазми за електрофізичними властивостями. - C. 335-343.
- Сорокіна С. В., Сюсель О. О. Спосіб виробництва нових плавлених сирів підвищеної біологічної цінності. - C. 343-350.
- Серік М. Л., Шурдук І. В. Обґрунтування актуальності створення м’ясних емульсійних виробів, збагачених дефіцитними мінеральними елементами. - C. 350-356.
- Дюкарева Г. І., Білецька Я. О. Товарознавчі показники якості варено-морожених креветок. - C. 356-361.
Секція 4. Хімічні, фізичні, математичні методи досліджень якості продуктів харчування
- Нечепуренко К. Б., Коротаєва Є. О., Пивоваров П. П. Дослідження пружних властивостей гелів полісахаридів у складі термостабільних структурованих твердих емульсій. - C. 362-366.
- Головко М. П., Колесник Т. Л., Колесник А. О. Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувач. - C. 367-374.
- Захаренко В. О., Павленко О. С. Аналіз світового ринку взуття та розробка методу визначення гідрофільних властивостей натуральної шкіри . - C. 374-381.
- Віннікова Л. Г., Крусір Г. В., Шлапак Г. В. Дослідження взаємодії білків крові з поліфенольними речовинами виноградних вичавок. - C. 381-386.
- Колтунов В. А., Бєлінська Є. В. Взаємозалежність між показниками якості коренеплодів редиски. - C. 387-390.
- Поперечний А. М., Жданов І. В., Попова С. Ю. Сушіння пюре з картопляних відходів із використанням радіаційного теплопідведення. - C. 391-398.
- Топольник В. Г., Стукальська Н. М., Кузьмін О. В. Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе). - C. 398-405.
- Сукманов В. О., Бескровний О. І., Охременко С. І. Оптимізація параметрів процесу обробки високим тиском пасти з пряних трав. - C. 405-414.
- Дорохович А. М., Лазоренко Н. П. Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозі. - C. 414-422.
- Дубініна А. А., Ленерт С. О., Хоменко О. О. Дослідження загального хімічного складу сортів арахісу, поширених в Україні. - C. 422-428.
- Дубініна А. А., Ленерт С. О., Ільків І. С. Моніторинг вмісту мікотоксинів у рослинній сировині. - C. 428-433.
- Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В., Манжос Н. В., Касілова Л. О. Поетапне математичне моделювання та оптимізація вмісту інгредієнтів у раціонах одноразового споживання. - C. 434-439.
- Крутовий Ж. А., Манжос Н. В., Запаренко Г. В., Борисова А. О. Проектування обідніх раціонів одноразового споживання з високим вмістом збалансованого кальцію. - C. 440-448.
- Софронова М. С. Зв’язок між побудовою n-політопа та опуклої оболонки скінченної множини точок у R в ступені n. - C. 448-456.
- Пестіна Г. О. Аромат харчових продуктів: хімічна природа та основні характеристики. - C. 456-462.
- Селютіна Г. А., Дьяков О. Г., Білоус В. І. Визначення раціональних параметрів технологічного процесу обробки огірків. - C. 462-469.
- Гайдай І. В. Дослідження фенольного комплексу плодів дерену та розробка й оптимізація технології його переробки. - C. 469-476.
- Шинкарик М. М., Кравець О. І. Дослідження компресійно-фільтраційних характеристик сирного пилу. - C. 476-483.
- Жданов І. В., Шульга А. В., Волков Ю. О. Дослідження фізико-механічних характеристик насіння соняшнику. - C. 484-490.
- Капліна Т. В., Миронов Д. А. Вплив величини магнітної індукції, розміру та маси феромагнітних частинок під час подрібнення рослинної сировини у вихровому шарі феромагнітних частинок. - C. 490-495.
- Мілохова Т. А., Кузьмін О. В. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку. - C. 495-501.
- Сєногонова Л. І. Дослідження якості цитрусових плодів. - C. 502-508.
- Озоліна С. О., Тірон-Воробйова Н. Б. Взаємодія з полісахаридами як спосіб концентрування біологічно активних речовин білкової природи. - C. 508-514.
- Рижкова Т. М., Бондаренко Т. А. Порівняльна характеристика складу морозива з коров’ячого та козиного молока. - C. 514-518.
Секція 5. Товарознавство та експертиза непродовольчих товарів
- Дубініна А. А., Онищенко В. М., Круглова О. С. Санітарно-хімічна оцінка безпечності нового пакувального матеріалу за вмістом важких металів. - C. 519-523.
- Крусір Г. В., Новічков В. К., Русєва Я. П. Оцінювання впливу туристичного комплексу на довкілля. - C. 524-530.
- Дюкарева Г. І., Замай М. М. Особливості проведення митних процедур та експертизи тютюнових виробів у разі переміщення через митний кордон України. - C. 531-538.
- Сорокіна С. В., Маслов А. А., Шкурко Є. Л. Особливості застосування правил Інкотермс 2010 у митній справі. - C. 539-547.
- Кухтіна Н. М., Янушкевич Д. А. Система технічних регламентів на продукти харчування як чинник євроінтеграції України. - C. 547-554.
Секція 6. Інформаційні технології в науці та навчальному процесі
- Рибін О. М., Вялкіна С. П., Гірінова Л. В. Використання комп’ютерних технологій у створенні навчальної інформаційної системи "Кадри". - C. 555-562.
- Кононенко Т. П., Тімофєєва О. М., Усіна А. І. Інформаційні технології в готельних підприємствах. - C. 563-569.
- Тімофєєва О. М. Нові моделі навчання в системі вищої освіти. - C. 570-577.
- Пілюгіна І. С., Сибірякова І. Г., Кочарова Т. Р. Підходи до створення інтерактивних засобів для вивчення хімічних дисциплін. - C. 578-584.
- Добровольська О. В. Використання інформаційно-комунікаційних технологій для формування інформаційної компетентності студентів. - C. 585-591.
- Головко М. П., М'ячиков О. В., Колесник Т. Л. Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизи. - C. 591-598.
- Алфавітний покажчик. - C. 599-601.
| 2012 | | Вип. 1 (15)
|
|
|
|