Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70791:Техн.н./2008/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі
.- Полтава. Серія, Технічні науки

  1. Титул, зміст.
  2. І. Товарознавство промислових товарів

  3. Кожушко Г. М., Басова Ю. Аналіз переваг і недоліків світлодіодних джерел світла. - C. 8-15.
  4. Галик І. С., Семак Б. Д. Способи вдосконалення товарної інформації на ринку текстилю. - C. 15-21.
  5. Семак Б. Б., Семак З. М. Порівняльна характеристика стійкості забарвлень до мокрих обробок на пофарбованих екстрактами кори дуба та кори крушини вовняних тканинах. - C. 21-25.
  6. Ткаченко В. І., Шурдук І. В., Россохань В. Л. Споживчі характеристики освітлювальних приладів. - C. 26-32.
  7. Пиріков О. В., Лойко Д. П. Дослідження модифікації епоксидних полімерів блок-сополімерами олігобутадієну та акрилонітрилу. - C. 33-38.
  8. Пушкар Г. О., Семак Б. Д. Килимові вироби машинного виробництва, їх місце і роль в оздобленні інтер’єру. - C. 38-41.
  9. Єрмолаєв О. М., Шурдук А. І. Вплив зв’язаних станів електронів у полі двох домішкових атомів у двовимірних електронних системах на властивості нових композиційних матеріалів. - C. 41-44.
  10. Семенов А. О., Трощак М. М. Дугові ртутні лампи високого тиску з пальників різних виробників на ринку України. - C. 44-46.
  11. Калашник О. В., Мороз С. Е. Дослідження показників якості паперових серветок для сервірування столу різних виробників. - C. 47-51.
  12. Данилкович А. Г. Розробка технології безхромового формування лимарно-сідельної шкіри. - C. 52-54.
  13. ІІ. Товарознавство харчових продуктів

  14. Колтунов В. А., Тягунова Н. М., Бєлінська Є. В. Конкурентоспроможність господарсько-ботанічних сортів редису різних груп стиглості. - C. 55-60.
  15. Назаренко Л. О. Оцінювання рівня якості та конкурентоспроможності сирокопчених ковбас, що виготовляються вітчизняними підприємствами. - C. 61-65.
  16. Назаренко Л. О., Назаренко В. О. Визначення якості та конкурентоспроможності сичугових сирів на ринку України. - C. 65-70.
  17. Бургу Ю. Г. Товарознавча характеристика м’ясної продукції вівчарства. - C. 71-74.
  18. Колтунов В. А., Вовк М. В. Наукові основи формування товарної якості плодів гарбузів. - C. 74-77.
  19. ІІІ. Технологія продуктів харчування

  20. Хомич Г. П., Рибак Г. М., Ткач Н. І. Плоди дикорослих культур – джерело біологічно активних речовин у виробництві консервованих продуктів. - C. 78-82.
  21. Рибіцька Г. С., Оберемок В. М., Холодний Л. П. Вплив електрофізичних методів обробки на якість ковбасних виробів. - C. 82-87.
  22. Козак В. Н., Бородай А. Б. Качество и сохранность сахарного печенья с вторичными продуктами пищевой промышленности. - C. 88-90.
  23. Тюрікова І. С., Рибак Г. М., Плахотін В. Я. Дослідження екстрактів з плодів волоського горіху Сумського та Полтавського регіонів. - C. 91-95.
  24. Роговий С. І., Лисюк Г. М., Шидакова-Каменюка О. Г., Фоміна І. М. Спосіб визначення міцності печива. - C. 95-99.
  25. Рогова А. Л., Іванова О. В., Панасова Т. Г., Медведь Л. М. Підвищення харчової цінності пісочного напівфабрикату за рахунок кедрового борошна. - C. 99-102.
  26. Бурбак А. М., Олійник Л. Б., Ткач Н. І., Васюк О. М. Розробка нового асортименту великошматкових напівфабрикатів зі свинини. - C. 103-108.
  27. Чоні І. В., Коваленко Н. П. Розробка нової емульсійної продукції на основі рослинної сировини. - C. 108-111.
  28. Дібрівська Н. В., Костич О. О. Розробка нових видів желе з використанням функціональних пастоподібних напівфабрикатів добавок із дикорослих ягід. - C. 111-114.
  29. Олійник Н. В., Киричко Б. П., Свириденко Н. О. Розробка технології м’ясних січених виробів з використанням кісткової пасти. - C. 115-119.
  30. Хомич Г. П., Юрчішина Л. М. Використання відходів журавлини у виробництві харчових продуктів. - C. 119-122.
  31. Карбівнича Т. В., Одарченко А. М. Вивчення хімічного складу нової борщової заправки. - C. 122-123.
  32. Зинченко А. В., Одарченко Д. Н., Одарченко А. Н., Євтушенко А. В. Фазовые переходы и стеклование в фруктовых начинках. - C. 124-128.
  33. Кожушко Г. М., Ткаченко В. І., Гусаченко Л. В. Технологія та установки фінішного знезараження питної води ультрафіолетовим випромінюванням. - C. 128-133.
  34. Анотації. - C. 134-152.
2008
№ 1 (28)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського