Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535:Харч.техн./2021/23/96<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
.- Львів. Серія, Харчові технології

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Карпик Г. В., Кухтин М. Д., Сельський В. Р., Назарко І. С., Покотило О. С., Гайдамака М. Г. Дослідження технологічних властивостей хліба виготовленого з додаванням бурякового квасу. - C. 3-7.
  4. Лю Я., Сабадаш С., Гао Д., Шан Ф., Дуань Ч. Вплив параметрів вакуумної мікрохвильової сушки на фізико-хімічні властивості буряків. - C. 8-14.
  5. Король-Безпала Л. П., Мерзлов С. В., Маршалок В. А., Мерзлова Г. В., Шурчкова Ю. О., Калініна Г. П., Гребельник О. П. Органолептичні показники та харчова цінність арахісу смаженого із мережі готельно-рестораних комплексів Київщини. - C. 15-18.
  6. Чижанська Н. В., Поліщук А. А. Жирнокислотний склад сала свиней при використанні різних кормових засобів в раціонах. - C. 19-22.
  7. Голембовська Н. В. Дослідження змін показників якості напівфабрикатів під час зберігання. - C. 23-27.
  8. Мерзлов С. В., Шурчкова Ю. О., Цебро А. Д., Гребельник О. П., Калініна Г. П., Роль Н. В. Фізико-хімічні та органолептичні показники рослинного молока, яке використовують у готельно-ресторанних комплексах. - C. 28-32.
  9. Пешук Л. В., Сімонова І. І. Перспективи використання екстрактивних олій з пряно-ароматичної сировини в технології формованих напівфабрикатів. - C. 33-38.
  10. Самілик М., Цинь С., Ло Я. Вплив введення рисових висівок на кисломолочний напій. - C. 39-45.
  11. Білонога Ю., Стибель В., Максисько О., Драчук У. Використання нових чисел подібності Bl та Blturb. для оптимізації розрахунку та вибору теплообмінного обладнання за роботи з нанофлюїдними теплоносіями. - C. 46-53.
  12. Лебеденко Т., Крусір Г., Шунько Г., Соколова В., Соколова Т., Макас А. Екологічний менеджмент в готельно-ресторанному комплексі. - C. 54-60.
  13. Сливка Н. Б., Скульська І. В. Розроблення технології йогурту з кавою. - C. 61-66.
  14. Свідрак І. Г., Афтаназів І. С., Строган О. І., Шевчук А. О. Кінематичне проеціювання в сучасних технологіях. - C. 67-75.
  15. Сливка Н. Б., Білик О. Я., Дроник Г. В., Наговська В. О. Дослідження якісних показників морозива парфе з овочевими наповнювачами. - C. 76-81.
  16. Бомба М. Я., Майкова С. В., Ромашко І. С., Шемедюк Н. П. Особливості заcтocування біологічно цінної рocлиннoї cирoвини Скoлiвщини у вигoтoвленнi cтрав галицькoї кухні. - C. 82-87.
  17. Сторожук В. М., Кшивецький Б. Я., Маєвська О. М., Сомар Г. В., Соколовський І. А., Мельников О. В. Основні аспекти захисту навколишнього середовища від міського шуму. - C. 88-92.
  18. Цісарик О., Сливка І., Дроник Г., Мусій Л., Сенченко О. Технологія йогурту "Карпатський” із використанням штаму Enterococcus faecium, як допоміжної культури з пробіотичними властивостями. - C. 93-101.
  19. Мерзлов С. В., Шурчкова Ю. О., Недашківський В. М., Мерзлова Г. В., Недашківська Н. В. Оцінка меду як десерту в готельно-ресторанних комплексах. - C. 102-105.
2021
Т. 23
№ 96
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського