Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535:Харч.техн./2019/21/92<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
.- Львів. Серія, Харчові технології

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Ціж Б., Дзямскі З. Технологічні способи формування тонких напівпровідникових шарів. Частина 2.. - C. 3-7.
  4. Божко Н. В., Тищенко В. І., Пасічний В. М. Оцінка якості м’ясомістких посічених напівфабрикатів з м’ясом качки. - C. 8-13.
  5. Юкало В. Г., Дацишин К. Є. Технологія низькоалергенного молока з гідролізатом білків сироватки. - C. 14-18.
  6. Голембовська Н. В. Використання насіння чіа у складі дієтичних січених напівфабрикатів. - C. 19-22.
  7. Басараб І. М., Драчук У. Р., Ромашко І. С., Галух Б. І., Сімонова І. І., Молдаванова Л. К. Використання м’якуша гарбуза у технології паштетних виробів та їх функціональні характеристики. - C. 23-27.
  8. Божко Т. В., Дончевська Р. С., Бабій О. В. Якість та конкурентоспроможність хліба із суміші житнього і пшеничного борошна на ринку України. - C. 28-35.
  9. Геліх А.О. Дослідження показників якості січених виробів на основі прісноводних гідробіонтів та порошку гінкго білоба. - C. 36-41.
  10. Болгова Н. В., Губа С. О., Скляренко Ю. І., Цигура В. В., Марченко М. М. Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировини. - C. 42-46.
  11. Сливка Н. Б., Білик О. Я., Михайлицька О. Р., Наговська В. О. Удосконалення технології сиркових виробів з цукатами з гарбуза. - C. 47-52.
2019
Т. 21
№ 92
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського