Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535:Харч.техн./2016/18/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
.- Львів. Серія, Харчові технології

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Арсеньєва Л. Ю., Мельниченко В. М. Виявлення фальсифікації жирової сировини у виробництві комбінованих харчових продуктів. - C. 3-6.
  4. Білонога Ю. Л., Максисько О. Р., Білонога Д. М., Приходська С. В. Вплив коефіцієнта поверхневого натягу рідкого теплоносія на середню товщину приграничного ламінарного шару в рекуперативних теплообмінниках. - C. 7-10.
  5. Боднар Г. В., Шаповалов О. В., Федишин Я. І., Гембара Т. В. Математичне моделювання процесів в електроприводі водяного насоса з акумуляторними батареями. - C. 11-20.
  6. Власенко В. В., Власенко І. Г. Використання нізину у виробництві варених ковбас фунціонального спрямування. - C. 21-26.
  7. Вовк В. В., Паска М. З. Перспективи створення нових видів майонезних продуктів, збагачених продуктами Бджільництва. - C. 27-31.
  8. Возненко М. А., Бондаренко І. І., Яценко Б. О., Нєміріч О. В. Технологічні аспекти виготовлення збивної страви з порошком з топінамбуру. - C. 32-36.
  9. Волос В. О., Ціж Б. Р., Варивода Ю. Ю., Чохань М. І., Гончар Ф. М. Деякі основні співвідношення алгебри асиметричних узагальнених функцій в задачах неоднорідної теплопровідності і термопружності. - C. 37-40.
  10. Гачак Ю. Р., Ваврисевич Я. С. Застосування кріопорошку "Гарбуз" в технології сиркових мас різної жирності. - C. 41-45.
  11. Кишенько І. І., Крижова Ю. П., Філоненко М. І. Дослідження ферментного препарату трансглютамінази на модельних зразках реструктурованих шинок з яловичини. - C. 46-50.
  12. Лісовська Т. О., Чорна Н. В., Юкало В. Г. Вивчення структурно–механічних характеристик тіста на основі борошняних сумішей з екструдованим кукурудзяним борошном. - C. 51-55.
  13. Мусій Л. Я., Цісарик О. Й. Дослідження процесів ферментації та фізичного визрівання вершків у весняно–літній період року при виробництві масла з пробіотичними властивостями. - C. 56-62.
  14. Нєміріч О. В., Петруша О. О., Гавриш А. В., Трофимчук Л. В. Оцінка якості кремів зі сметани з порошком з обліпихи. - C. 63-67.
  15. Пасічний В. М., Храпачов О. В., Маринін А. І. Використання модифікованого газового середовища та вакуумування при пакуванні і зберіганні охолодженого м’яса та напівфабрикатів з нього. - C. 68-72.
  16. Redina N. M., Adamchuk L. O., Nikolaieva N. V., Brindza J. Morphological characteristics of bee pollen obtained from Brassica napus L. - C. 73-78.
  17. Родак О. Я., Філь М. І. Розроблення рибних пресервів підвищеної біологічної цінності. - C. 79-82.
  18. Савчук Ю. Ю., Усатюк С. І., Янчик О. П. Дослідження дисперсності напою з волоського горіха. - C. 83-86.
  19. Сагайдак М. Є., Бліщ Р. О., Прибильський В. Л., Мудрак Т. О., Куц А. М. Підбір культур мікроорганізмів для виробництва хлібного квасу. - C. 87-91.
  20. Святненко Р. С., Маринін А. І., Кочубей–Литвиненко О. В., Захаревич В. Б. Вплив імпульсного електромагнітного поля на життєздатність Escherichia coli в модельному розчині молочної сироватки. - C. 92-94.
  21. Сичевський М. П., Орлюк Ю. Т. Реологічні характеристики білково–сироваткової суміші. - C. 95-98.
  22. Скульська І. В., Цісарик О. Й. Дослідження структурно–механічних показників бринзи за часткової заміни кухонної солі хлоридом калію. - C. 99-102.
  23. Сливка І. М., Цісарик О. Й. Біотехнологія створення вітчизняних бактеріальних препаратів для молочної промисловості України. - C. 103-110.
  24. Федишин Я. І., Вадець Д. І. Високотемпературне рентгенографічне дослідження теплових властивостей кристалічних тіл. - C. 111-114.
  25. Фурсік О. П., Страшинський І. М., Пасічний В. М. Визначення амінокислотного складу та мікробіологічних показників варених ковбас. - C. 115-120.
  26. Ціж Б. Р., Аксіментьєва О. І., Ольхова М. Р., Горбенко Ю. Ю. Cенсорні властивості плівок поліаніліну, отриманих на оптично–прозорих носіях. - C. 121-125.
  27. Черниш М. С., Нєміріч О. В. Дослідження впливу порошку з бананів на показники якості желейної продукції. - C. 126-129.
  28. Янчик М. В., Драненко О. В., Нєміріч О. В. Технологія виробництва кондитерських напівфабрикатів з порошками з банану та моркви. - C. 130-133.
  29. Дудкіна О. О., Гавриш А. В., Нєміріч О. В., Іщенко Т. І., Тернавська І. М. Показники якості та безпеки фонданів спеціального призначення. - C. 134-138.
  30. Власенко В. В., Крижак С. В. Біохімічні зміни в м’ясному фарші на етапі посолу з використанням культур РЦІ–47 та СБІ–05. - C. 139-142.
  31. Божко Н. В., Пасічний В. М., Бордунова В. В. М’ясомісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки. - C. 143-146.
  32. Семко Т. В. Перспективні направлення в виробнитві кислотно–сичужних сирів. - C. 147-149.
  33. Пасічний В. М., Полумбрик М. М. Внесення колагенвмісних сумішей в фаршеві системи. - C. 150-153.
  34. Сливка Н. Б., Михайлицька О. Р., Турчин І. М. Розроблення технології ферментованих напоїв на основі сироватки. - C. 154-156.
  35. Власенко В. В., Семко Т. В., Соломон А. М., Бондар М. М. Закваски і їх види у сировиробництві. - C. 157-160.
  36. Білик О. Я., Дроник Г. В. Обґрунтування параметрів зберігання сироватки–сировини у технології сиру "Урда". - C. 161-164.
  37. Галух Б. І., Паска М. З., Драчук У. Р., Басараб І. М. Вплив емульгаторів, стабілізаторів і структуроутворювачів на формування споживчих властивостей жирових продуктів. - C. 165-170.
  38. Мацук Ю. А., Іщенко Н. В., Супрун Е. М., Пасічний В. М. Теоретичні та прикладні аспекти виробництва м’ясо–рибних напівфабрикатів. - C. 171-173.
  39. Окуневська С. О., Ткаченко Н. А., Назаренко Ю. В. Визначення ефективності режиму теплового оброблення молочної основи у технології сиркових десертів для людей, схильних до артеріальної гіпертензії. - C. 174-177.
2016
Т. 18
№ 2 (68)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського