Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2014/16/3(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання / Technological ensuring of production, processing of products of animal origin and their preservation

  4. Білонога Ю. Л., Білонога Д. М., Максисько О. Р., Турчин І. М. Оптимізація параметрів відцентрової сушарки з псевдозрідженим шаром в системі тверде тіло – повітря. - C. 3-10.
  5. Боднарчук О. В. Дослідження якості кисловершкового та солодковершкового масла під час зберіганння. - C. 11-20.
  6. Галух Б. І., Паска М. З., Драчук У. Р. Дослідження стійкості майонезних емульсій виготовлених із використанням харчових волокон. - C. 21-30.
  7. Гачак Ю. Р., Дмитрович О., Нечай М. Використання сиропів імунного спрямування в технології йогуртів. - C. 31-37.
  8. Гребельник О. П., Пірова Л. В. Технологічні властивості молока кіз зааненської породи. - C. 38-44.
  9. Грибан В. Г., Милостива Д. Ф. Забійні якості та хімічний склад яловичини за збагачення раціону мікроелементами. - C. 45-49.
  10. Жукова Я. Ф., Деміхов Ю. М., Петров П. І. Ідентифікація тростинного та бурякового цукру методом аналізу стабільних ізотопів вуглецю. - C. 50-56.
  11. Іванов С. В., Пасічний В. М., Страшинський І. М., Фурсік О. П. Вплив нанокомпозитів на показники білкових препаратів тваринного походження. - C. 57-61.
  12. Ковтун Ю. А., Рашевська Т. О. Дослідження впливу добавок з комплексом гепатопротекторних мікронутрієнтів на показники структури та консистенції масляної пасти в залежності від температури та терміну зберігання. - C. 62-68.
  13. Кухтин М. Д., Перкій Ю. Б., Шах А. Є. Характеристика молока сирого за показниками якості та безпеки, яке надходить на молокопереробні підприємства Тернопільської області. - C. 69-75.
  14. Лепета Л. В. Технології отримання безмікробних поросят. - C. 76-81.
  15. Лесновська О. В. Біохімічний склад та повноцінність молока овець. - C. 82-87.
  16. Мартинюк І. О., Ромашко І. С. Розробка та дослідження загального хімічного складу білково - жирових емульсій на основі білкових композицій з амарантовим борошном. - C. 88-91.
  17. Мусій Л. Я., Цісарик О. Й. Біохімічні особливості складу жирних кислот ліпідів кисловершкового масла, виготовленого в літній та зимовий періоди. - C. 92-102.
  18. Наговська В. О., Сливка Н. Б., Білик О. Я. Органолептичні та фізико-хімічні властивості кефіру з пшеничними висівками. - C. 103-107.
  19. Ощипок І. М., Ярошевич В. І. Перспективи використання наноцитратів в технології м'ясних виробів з м'ясом птиці. - C. 108-113.
  20. Пасічний В. М., Хайдер М., Шевченко Т. П., Єленець Ю. А. Удосконалення технології підготовки м’яса перепелів для їх промислового використання. - C. 114-118.
  21. Паска М. З., Маркович І. І., Симонов Р. Функціонально-технологічні показники напівкопчених ковбас із частковою заміною м’ясної сировини борошном сочевиці. - C. 119-128.
  22. Паска М. З., Жук О. І., Галух Б. І., Драчук У. Р. Енергозбереження в сучасних умовах на підприємствах олійно-жирової промисловості. - C. 129-136.
  23. Паска М. З., Лескович О. В. Сучасні тенденції формування функціональних продуктів. - C. 137-147.
  24. Ромашко І. С., Мартинюк І. О. Утилізація жирових відходів переробки риби. - C. 148-151.
  25. Скульська І. В., Цісарик О. Й. Вміст вільних амінокислот бринзи в залежності від складу мікробіальної композиції. - C. 152-160.
  26. Степанищев М. І. Дослідження впливу температури пастеризації молока на зміну рівня протеолізу, ліполізу та органолептичних показників сиру з двома видами плісені. - C. 161-166.
  27. Тищенко В. І., Божко Н. В. Залежність якості свинини від умов транспортування та тривалості витримки свиней перед забоєм. - C. 167-175.
  28. Фоміна М. В., Дашковський О. О. Вимоги до якості маргарину "Сонячний особливий" відповідно до ДСТУ 4465:2005. - C. 176-183.
  29. Чохань М. І. Гнучкі елементи оптичних сенсорів на основі спряжених полімерів. - C. 184-191.
  30. Юкало В. Г., Сторож Л. А., Штокало М. О. Визначення умов отримання природних біоактивних казеїнових фосфопептидів. - C. 192-200.
  31. Kalinina G. Milk drinks in food of school students. - C. 201-206.
2014
Т. 16
№ 3(4) (60)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського