Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж70535/2014/16/2(4)<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
: наук. журн..- Львів

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Технологічне забезпечення виробництва, переробка продуктів тваринництва та їх зберігання / Technological ensuring of production, processing of products of animal origin and their preservation

  4. Бінкевич Т. В. Вибір моделі опори повітряної лінії електропересилання напругою 35-220 кВ при аналізі грозових перенапруг. - C. 3-11.
  5. Боднарчук О. В. Особливості функціонування заквашувальних культур під час виробництва кисловершкового масла різними способами та їх вплив на його якість. - C. 12-19.
  6. Вічко О. І., Кухтин М. Д., Новіков В. П. Мікробіологічна характестика пробіотичної кисломолочної добавки з асоціації культури "тибетський грибок" та вплив її на кишковий мікробіоценоз поросят. - C. 20-25.
  7. Власенко В. В., Крижак Л. М. Формування пробіотичних властивостей йогурту шляхом внесення сиропу на основі екстракту ехінацеї. - C. 26-32.
  8. Власенко В. В., Крижак С. В. Дослідження впливу стартових культур на кількість, внесеного в м'ясний фарш, нітриту натрію. - C. 33-36.
  9. Гащук О. І., Москалюк О. Є., Федурко І. А. Розширення асортименту м’ясних продуктів для харчування дітей шкільного віку. - C. 37-42.
  10. Гащук О. І., Москалюк О. Є., Чернюшок О. А. Розробка м'ясних геродієтичних продуктів - основа здорового харчування. - C. 43-48.
  11. Даниленко С. Г. Селекція молочнокислих бактерій з некомерційних м’ясних продуктів. - C. 49-53.
  12. Жукова Я. Ф., Король Ц. О., Петрищенко С. С. Визначення інтенсивності кисломолочного аромату у ферментованих вершках. - C. 54-64.
  13. Загарія Г. М., Бігун П. П. Якість спредів при використанні антиоксидантів. - C. 65-71.
  14. Ковтун Ю. А., Рашевська Т. О. Дослідження процесу водопоглинання концентратом сироваткових білків та мікроструктури його розчину . - C. 72-78.
  15. Косів Р. Б., Березовська Н. І., Паляниця Л. Я., Паньків Н. І., Харандюк Т. В. Питома швидкість розмноження спиртових дріжджів. - C. 79-83.
  16. Крижова Ю. П., Кишенько І. І., Топчій О. А., Повх Т., Палій І. Збагачення галантинів кальцієм та харчовими волокнами. - C. 84-90.
  17. Мартич В. В., Поліщук Г. Є., Максим М. М. Дослідження кріоскопічної температури сумішей морозива різного хімічного складу. - C. 91-97.
  18. Мелех Т. М., Турчин І. М., Сливка Н. Б., Михайлицька О. Р. Використання солоду з метою підвищення біологічної цінності питного молока. - C. 98-102.
  19. Мусій Л. Я., Цісарик О. Й., Голубець О. В., Шкаруба С. М. Смако-ароматичні речовини у кисловершковому маслі залежно від складу заквашувальної композиції і умов культивування. - C. 103-112.
  20. Наговська В. О., Сливка Н. Б. Розроблення технології кефіру зі шротом розторопші. - C. 113-118.
  21. Науменко О. В. Науково-практичні аспекти виявлення інгібуючих речовин у молочній сировині. - C. 119-124.
  22. Ніпрук Н. І. Ефективність, раціональність та перспективи зведення монолітно-каркасних будівель. - C. 125-129.
  23. Носенко Т. Т., Бабенко В. І., Левчук І. В., Кот Т. О., Голодна О. В., Тимощук А. Ю. Дослідження споживчих властивостей ріпакової олії. - C. 130-136.
  24. Овсяннікова Т. О., Кричковська Л. В. Вивчення впливу молочної кислоти на процес йодування дріжджів. - C. 137-142.
  25. Ощипок І. М., Багрій Л. М., Кринська Н. В., Ярошевич В. І. Забезпечення якості і конкурентоспроможності продукції м'ясопереробних підприємств. - C. 143-148.
  26. Пасічний В. М., Сімахіна Г. О., Гередчук А. М., Задорожній В. В. М'ясомісткі напівфабрикати кулінарні з м’яса птиці підвищеної харчової цінності. - C. 149-155.
  27. Паска М. З., Маркович І. І. Гістологічна характеристика напівкопчених ковбас із використанням різного вмісту борошна сочевиці. - C. 156-163.
  28. Пешук Л. В., Іщенко В. М., Штик І. І., Іванова Т. М. Використання маринадів на основі харчових кислот для приготування напівфабрикатів з м'яса дикого кабана. - C. 164-170.
  29. Свідрак І. Г., Галкіна Н. С. Задачі моделювання поверхонь. - C. 171-175.
  30. Сподинюк Н. А. Теоретичні дослідження температурного режиму в приміщенні пташника. - C. 176-181.
  31. Стешенко О. М., Арсеньєва Л. Ю., Паламарчук О. П., Ройко О. Ю. Встановлення оптимальних параметрів процесу екстракції фітоадаптогенної суміші. - C. 182-191.
  32. Страшинський І. М., Раєв О. В., Фурсік О. П., Горбач О. Я. Розширення асортименту м’ясних січених напівфабрикатів з використанням соєвих білків. - C. 192-197.
  33. Ткаченко О. Б., Гураль Л. С., Древова С. С., Ткаченко Д. П. Використання комплексного препарату "Полігрин" як елементу в системі захисту виноградного сусла від окиснення. - C. 198-206.
  34. Фаріонік Т. В., Галух Б. І. Вплив мікроелементів і їх хелатних сполук (метіонатів) на морфологічний склад туш та сенсорні показники м’яса і бульйону, отриманого від тварин чорно-рябої м’ясної породи. - C. 207-211.
  35. Федишин Я. І., Гембара Т. В., Федишин Т. Я. Алгоритми оптимального управління теплофізичним процесом стерилізації. - C. 212-217.
  36. Чохань М. І. Електропровідність гнучких сенсорних плівок на основі композитів поліортотолуїдину з діелектричними полімерними матрицями. - C. 218-224.
  37. Юкало В. Г., Сторож Л. А. Гель-фільтрація казеїнових фосфопептидів. - C. 225-231.
2014
Т. 16
№ 2(4) (59)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського