Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж70141:Тех./2014/1<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського : наук. журн..- Донецьк. Серія, Технічні науки- Титул.
- Зміст.
Техніка
- Заплетніков І. М., Кіріченко В. О., Трубієва І. Є. Спектральний аналіз шумових характеристик збивальної універсальної кухонної машини. - C. 7-12.
- Кудрявцев В. М., Парамонова В. А., Голоядов О. А. Застосування нетрадиційних методів для обробки гідробіонтів. - C. 13-19.
- Соколов С. А., Селезньова Ю. А. Математичне моделювання температурної гетерогенності у камерах високого тиску. - C. 20-36.
Технологія
- Гніцевич В. А., Слащева А. В., Іващенко М. В. Обґрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пектиновмісної сировини. - C. 37-45.
- Гніцевич В. А., Слащева А. В., Чехова Н. С. Моделювання амінокислотного та жирнокислотного складу м’ясних фаршів з напівфабрикатом на основі печериць та насіння гарбуза. - C. 46-53.
- Ільдірова С. К., Сімакова О. О., Попова С. Ю. Використання сухої картопляної добавки в технології виробництва дріжджового напівфабрикату. - C. 54-62.
- Колесникова М. Б., Андреєва С. С. Закономірності впливу кислотного гідролізу на формування крохмальних клейстерів у технології солодких соусів. - C. 63-71.
- Коршунова Г. Ф., Саєнко Р. І. Доцільність використання борошна з біоактивованих бобів нуту в технології виготовлення борошняних виробів. - C. 72-78.
- Лебеденко Т. Є., Новічкова Т. П., Кожевнікова В. О. Роль хлібобулочних виробів у формуванні здоров’я людини та способи покращення їх якості шляхом застосування фітодобавок. - C. 79-89.
- Сабіров О. В., Малякова Г. І. Розробка технології виробництва прісного листкового напівфабрикату на основі молочної сироватки. - C. 90-97.
- Хомич Г. П., Ткач Н. І., Левченко Ю. В. Дослідження хімічного складу плодів хеномелесу і використання його в соковому виробництві. - C. 98-104.
- Юдіна Т. І. Обґрунтування вибору стабілізаторів у рецептурі молочних коктейлів на основі сколотин. - C. 105-111.
Процеси харчових виробництв
- Левіт І. Б., Сукманов В. О., Афенченко Д. С. Реологічні характеристики як відображення технологічних та споживчих властивостей м'ясо-молочних напівфабрикатів. - C. 112-126.
- Пільненко А. К. Аналіз нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа при коливальному способі подачі продукту. - C. 127-135.
Показники якості та ефективності продукції
- Ветров В. М. Обґрунтування параметрів технології білкового продукту та комплексна оцінка його якості. - C. 136-143.
- Топольник В. Г., Ракова К. В. Моделювання процесів готельного господарства на прикладі готелю "Централь" м. Донецька. - C. 144-157.
Властивості та якість товарів і послуг
- Григоренко О. М. Ризики нераціонального харчування та наукові методи оцінювання якості xарчових продуктів у сфері ресторанного господарства. - C. 158-168.
- Кузьмин О. В. Використання 1Н ЯМР-спектроскопії в процесі створення горілки. - C. 169-184.
Методика вищої освіти
- Стеблянко В. Г., Жданов І. В. Класифікація і розв’язання конструктивних площинних задач з нарисної геометрії. - C. 185-192.
| 2014 | | № 1 (61)
|
|
|
|