Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2020/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Дейниченко Л. Г., Філіппова А. Ю. Технологія бісквіту з використанням пюре гарбуза та борошна з насіння соняшника. - C. 5-11.
  4. Горяйнова Ю. А., Сімакова О. О., Кучма А. Ю., Мороз В. О. Технологія виробів із пшеничного борошна лікувально-профілактичного призначення із використанням шовковиці. - C. 12-18.
  5. Попова С. Ю., Слащева А. В., Пусікова О. А., Пшиннік В. О. Сучасні тенденції використання продуктів рослинної сировини у ресторанному господарстві. - C. 19-26.
  6. Сімакова О. О., Горяйнова Ю. А., Гніцевич В. А., Слащева А. В., Боднарук О. А. Дослідження впливу збагачених калієм раціонів на фізичну працездатність студентів. - C. 26-34.
  7. Слащева А. В., Попова С. Ю., Сімакова О. О., Боднарук О. А., Пусікова О. А. Дослідження показників якості та безпечності напоїв з біопротекторними властивостями. - C. 35-40.
  8. Сильчук Т. А., Фурманова Ю. П., Павлюченко О. С. Теоретичні передумови створення борошняних сумішей для закладів ресторанного господарства. - C. 41-46.
  9. Дмитревський Д. В., Перекрест Н. Г., Перекрест В. В., Гейєр Г. В., Расчехмаров І. В. Визначення параметрів процесу теплової обробки плодів під час виготовлення яблучного пюре. - C. 47-56.
  10. Цвіркун Л. О., Омельченко О. В., Цвіркун С. Л., Гейєр Г. В. Метрологічні характеристики теплотехнічних вимірювань в камерах для зберігання яблук. - C. 57-63.
  11. Мельник О. Є., Омельченко О. В., Цвіркун Л. О. Дослідження тепломасообмінних процесів під час кондиціювання повітря в холодильних камерах плодоовочесховища. - C. 64-70.
  12. Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Мазняк З. О., Омельченко О. О., Швидько В. М. Дослідження методу інтенсифікації процесу ультрафільтрації сироватки з-під кислого сиру. - C. 71-78.
  13. Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Копайгора О. К., Заікіна Д. П., Кузьменко А. О., Невідін В. І. Інформаційна система керування виробництвом харчових смарт-продуктів із використанням заморожування. - C. 79-88.
  14. Янаков В. П, Лaнже O. Інтеграційні аспекти пропонованої теорії приготування тіста. - C. 89-96.
  15. Цвіркун Л. О., Цвіркун С. Л., Бондаренко О. О. Дослідження технології вилучення яблук певного різновиду в умовах харчової промисловості із застосуванням методів кластеризації. - C. 97-104.
2020
№ 2 (41)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського