Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2020/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Омельченко О. В., Гейєр Г. В., Кузьменко А. О. Аналіз сировини та раціональної технології виробництва пектинових концентратів. - C. 5-11.
  4. Попова С. Ю., Слащева А. В., Пусікова О. А., Боднарук О. А. Напрями використання вторинної сировини в технології виробництва дріжджового тіста пришвидшеним способом. - C. 12-19.
  5. Yudina T. I., Веzruchenko O. M., Ahapova O. V. Gluten-free cakes with cereal flour. - C. 19-25.
  6. Горяйнова Ю. А., Назаренко І. А., Сімакова О. О., Боднарук О. А. Вивчення впливу добавки пивної дробини на основні хлібопекарські властивості пшеничного борошна. - C. 26-31.
  7. Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Копайгора О. К. Методи ідентифікації та алгоритми адаптивних систем прямого цифрового керування виробництвом продуктів харчування. - C. 32-45.
  8. Цвіркун Л. О., Цвіркун С. Л., Гейєр Г. В., Поплавський Д. Є. Автоматична фільтрація зображення потоку яблук на конвеєрній лінії в системі розпізнавання їх різновидів. - C. 46-51.
  9. Червоний В. М., Старков В. О., Перекрест В. В., Гейєр Г. В., Шамрай Д. С. Експерементальні дослідження процесу засолювання ставкової риби за допомогою ультразвуку. - C. 51-58.
  10. Янаков В. П. Методичні та практичні аспекти теорії приготування тіста. - C. 59-65.
  11. Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Копайгора О. К., Ткач М. С. Інтелектуальна фабрика з виробництва хлібобулочних виробів. - C. 66-79.
  12. Омельченко О. В., Заікіна Д. П., Гейєр Г. В., Абрамова О. В. Сучасні принципи і засоби захисту працівників від неонізуючих електромагнітних випромінювань і електричних полів. - C. 80-86.
2020
№ 1 (40)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського