Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2019/1<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Колісниченко Т. О., Дишук Г. В., Мельник О. Є., Кравчук Є. С. Наукове обґрунтування та розробка новітніх солодких страв із йодовмісними добавками. - C. 5-11.
  4. Дейниченко Л. Г., Омельченко О. В., Дашивець С. С. Технологія запіканки з молочно-білковим концентратом на основі сколотин з використанням пюре журавлини. - C. 12-19.
  5. Никифоров Р. П., Лохман Н. В., Крикливець Д. О. Обґрунтування раціональних параметрів технології низьколактозних емульсійних соусів. - C. 19-27.
  6. Колісниченко Т. О., Рудь Є. С, Перекрест В. В., Стажков А. С. Наукове обґрунтування та розробка інноваційних технологій соусів на основі виноградної олії. - C. 28-34.
  7. Коренець Ю. М., Коржов С. М., Єріс Ю. В. Формування системи показників якості процесу теплової обробки харчової сировини ІЧ-випромінюванням. - C. 35-46.
  8. Назаренко І. А., Сімакова О. О., Світлична О. О. Обґрунтування доцільності використання борошна з пивної дробини у технології хлібобулочних виробів. - C. 46-52.
  9. Попова С. Ю., Слащева А. В., Сімакова О. О., Пусікова О. А., Боднарук О. А. Дослідження впливу концентрації сухої картопляної добавки на активність амілолітичних ферментів дріжджового тіста. - C. 53-60.
  10. Горяйнова Ю. А., Трикуль О. О. Вплив деяких антиоксидантів на термін зберігання харчових жирів. - C. 60-66.
  11. Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Артановський А. В., Островчук О. О., Селіванов І. О. Ультразвукові технології в системі інтелектуального управління виробництвом сиру. - C. 67-78.
  12. Янович В. П., Сосновська Л. В. Розробка двосекційного млина для виробництва преміксів. - C. 78-84.
  13. Янаков В. П., Возняк А. В. Анализ комплексных исследований технологий замеса хлебопекарного теста. - C. 85-94.
  14. Цвіркун Л. О., Цвіркун С. Л., Островчук О. О. Дослідження збіжності методів кластеризації для розпізнавання та відбору яблук у процесі сортування на конвеєрній лінії. - C. 94-101.
2019
№ 1 (38)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського