Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2018/36<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Слащева А. В., Никифоров Р. П., Зирянов В. В. Розробка технології напоїв на основі ягідних вичавок з підвищеним вмістом біофлавоноїдів. - C. 5-13.
  4. Горяйнова Ю. А. Обгрунтування раціональної концентрації добавки чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста. - C. 14-21.
  5. Попова С. Ю., Слащева А. В., Пусікова О. А. Вплив продуктів переробки вівса на властивості дріжджового тіста. - C. 22-29.
  6. Шеїна А. В., Омельченко О. В., Мельник О. Є. Залежність структурно-механічних властивостей овочів від фактора швидкості. - C. 30-39.
  7. Возняк А. В., Шеїна А. В. Подрібнення рослинної сировини в харчовій промисловості. - C. 40-47.
  8. Хорольський В. П., Коренець Ю. М., Остапенко І. М. Технологічний комплекс виробництва хліба з робототехнологічними інтенсифікаторами. - C. 48-62.
  9. Вимоги до оформлення авторських рукописів. - C. 63-65.
  10. Зразок оформлення статті. - C. 66-67.
2018
№ 36
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського