Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2018/2<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Рижкова Т. М., Дюкарева Г. І., Лівощенко І. М., Перекрест Н. Г., Пасєка Р. П. Ефективність використання йодказеїну в технології козиного сиру сулугуні. - C. 5-15.
  4. Горяйнова Ю. А., Сімакова О. О., Трикуль О. О. Вибір раціональної концентрації жирового компонента та яйцепродуктів у рецептурі пісочного тіста з добавками чорноплідної горобини. - C. 16-23.
  5. Попова С. Ю., Слащева А. В., Пусікова О. А., Яріна А. О. Наукове обгрунтування та розроблення прискореної технології дріжджового напівфабрикату. - C. 23-29.
  6. Yudina T. I., Nazarenko I. A., Bodnaruk O. A. Determination of the comprehensive quality indicator of combined minced. - C. 30-38.
  7. Сімакова О. О., Горяйнова Ю. А., Омельницька В. О. Дослідження впливу важких металів на хлібопекарні властивості пшеничного борошна. - C. 39-46.
  8. Дейниченко Г. В., Гузенко В. В., Возняк А. В., Островчук А. О. Формування математичного опису структурних властивостей мембран з поляризаційним шаром. - C. 46-52.
  9. Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Омельченко О. В., Онищенко А. Г. Дослідження процесів комбінованого способу очищення плодів гарбуза. - C. 53-58.
  10. Постнов Г. М., Червоний В. М., Максименко М. М., Гулий А. В., Омельченко О. В., Апанасенко А. І. Перспективи використання технології глибокої переробки ставкової риби. - C. 59-65.
  11. Цвіркун Л. О., Цвіркун С. Л., Островчук О. О. Удосконалення процесів сортування продуктів харчування на конвеєрній лінії. - C. 66-72.
  12. Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Проценко О. І., Перекрест В. В., Савіцький О. В. Встановлення раціональних параметрів проведення комбінованого процесу. - C. 73-80.
  13. Шеїна А. В. Особливості сушніня картопляного пюре кондуктивним способом та в полі ІЧ-випромінювання. - C. 81-87.
  14. Вимоги до оформлення авторських рукописів. - C. 88-90.
  15. Зразок оформлення статті. - C. 91-92.
2018
№ 2 (37)
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського