Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2017/34<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Гніцевич В. А., Чехова Н. С. Наукове обгрунтування використання грибного порошку у технології кулінарних виробів. - C. 5-12.
  4. Горяйнова Ю. А., Никифоров Р. П. Використання чорноплідної горобини у виробах з пісочного тіста. - C. 12-20.
  5. Yudina Т. І., Nazarenko І. А. Quality indicators of dairy vegetable stuffing based on buttermilk concentrate. - C. 21-26.
  6. Коренець Ю. М., Хрольський В. П., Хорольська Т. В. Інженерні принципи конструювання обладнання для харчової промисловості з використанням ультразвукової кавітації. - C. 27-35.
  7. Хорольський В. П., Клюєв Д. Ю., Коржов С. М. Система управління обладнанням з моніторингом робочих характеристик технологічних процесів виробництва хліба. - C. 36-46.
  8. Омельченко О. В., Гузенко В. В., Перекрест Н. Г. Застосування методів інтенсифікації в процесі ультрафільтраційного концентрування сколотин. - C. 47-53.
  9. Возняк А. В., Возняк Ю. В., Возняк А. О. Новий підхід до механічного омолодження полімерних стекол на основі формування тривалого часу пластичності. - C. 54-65.
  10. Коренець Ю. М., Никифоров Р. П. Розробка ІЧ-апарату для смаження харчових продуктів. - C. 65-72.
  11. Вимоги до оформлення авторських рукописів, які подаються до публікації в тематичному збірнику наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв". - C. 73-75.
  12. Зразок оформлення статті. - C. 76.
2017
№ 34
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського