Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2016/33<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Обладнання та технології харчових виробництв : темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг- Титул.
- Зміст.
- Коренець Ю. М., Никифоров Р. П., Яковішена А. В. Оцінка технічного рівня і якості грилів з відкритою робочою зоною. - C. 5-18.
- Гніцевич В. А., Слащева А. В., Любієва В. М. Розробка технології напівфабрикату для рибних січених виробів геродієтичного призначення. - C. 19-27.
- Попова С. Ю., Коваленко О. А. Перспективи використання рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів. - C. 28-35.
- Слащева А. В., Попова С. Ю., Близнюк К. П. Розробка технології термостійкої начинки на основі гарбуза і топінамбура. - C. 36-42.
- Коренець Ю. М., Заболотня К. А. Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого робочого простору. - C. 43-52.
- Никифоров Р. П., Горяйнова Ю. А., Глушко В. О. Дослідження функціонально-технологічних властивостей композицій яєчного білка з білково-вуглеводним напівфабрикатом. - C. 53-60.
- Назаренко І. А., Юдіна Т. І. Біологічна цінність молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин. - C. 60-65.
- Лесишина Ю. О., Горяйнова Ю. А. Структурно-групповой химический состав семян винограда Vitis vinifera "Лидия", произрастающего в Донецком регионе. - C. 66-71.
- Сімакова О. О. Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна. - C. 72-78.
- Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Комплексна оцінка якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин. - C. 78-86.
- Гніцевич В. А., Кравченко Н. В. Дослідження показників якості десертів. - C. 87-95.
- Симакова О. А., Клименко А. В. Роль качества питьевой воды в производстве хлеба. - C. 95-101.
- Вимоги до оформлення авторських рукописів, які подаютьсядо публікації в тематичному збірнику наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв". - C. 104-106.
- Зразок оформлення статті. - C. 107.
| 2016 | | № 33
|
|
|
|