Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69883/2016/33<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Обладнання та технології харчових виробництв
: темат. зб. наук. пр..- Кривий Ріг

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Коренець Ю. М., Никифоров Р. П., Яковішена А. В. Оцінка технічного рівня і якості грилів з відкритою робочою зоною. - C. 5-18.
  4. Гніцевич В. А., Слащева А. В., Любієва В. М. Розробка технології напівфабрикату для рибних січених виробів геродієтичного призначення. - C. 19-27.
  5. Попова С. Ю., Коваленко О. А. Перспективи використання рослинної сировини у технології хлібобулочних виробів. - C. 28-35.
  6. Слащева А. В., Попова С. Ю., Близнюк К. П. Розробка технології термостійкої начинки на основі гарбуза і топінамбура. - C. 36-42.
  7. Коренець Ю. М., Заболотня К. А. Визначення оптимальних параметрів процесу ІЧ-смаження овочевих напівфабрикатів за умов відкритого робочого простору. - C. 43-52.
  8. Никифоров Р. П., Горяйнова Ю. А., Глушко В. О. Дослідження функціонально-технологічних властивостей композицій яєчного білка з білково-вуглеводним напівфабрикатом. - C. 53-60.
  9. Назаренко І. А., Юдіна Т. І. Біологічна цінність молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин. - C. 60-65.
  10. Лесишина Ю. О., Горяйнова Ю. А. Структурно-групповой химический состав семян винограда Vitis vinifera "Лидия", произрастающего в Донецком регионе. - C. 66-71.
  11. Сімакова О. О. Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна. - C. 72-78.
  12. Юдіна Т. І., Назаренко І. А. Комплексна оцінка якості молочно-рослинних фаршів на основі концентрату зі сколотин. - C. 78-86.
  13. Гніцевич В. А., Кравченко Н. В. Дослідження показників якості десертів. - C. 87-95.
  14. Симакова О. А., Клименко А. В. Роль качества питьевой воды в производстве хлеба. - C. 95-101.
  15. Вимоги до оформлення авторських рукописів, які подаютьсядо публікації в тематичному збірнику наукових праць "Обладнання та технології харчових виробництв". - C. 104-106.
  16. Зразок оформлення статті. - C. 107.
2016
№ 33
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського