Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2023/29/3<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Автоматизація та інформаційні технології

  4. Луцька Н. М., Власенко Л. О., Заєць Н. А. Прогнозування ресурсоефективності цукрового заводу на основі нейромережевих моделей. - C. 7-18.
  5. Безпека харчових продуктів і виробництв

  6. Шинкарюк К. В., Пащенко Б. С., Арсеньєва Л. Ю. Розроблення заходів операційного вдосконалення технологічних процесів для операторів ринку харчової продукції. - C. 19-32.
  7. Біотехнології

  8. Пирог Т. П., Парфенюк М. А. Вплив конкурентних еукаріотичних мікроорганізмів на синтез i властивості вторинних метаболітів. Частина 1. Мікроміцети як регулятори синтезу та біологічної активності вторинних метаболітів. - C. 33-49.
  9. Скроцька О. І., Марченко В. В. Біосинтез наночастинок благородних металів. Частина 1. Використання грибів, дріжджів і бактерій. - C. 50-72.
  10. Харчові технології

  11. Скнар І. В., Миргородська-Терентьєва В. Д., Приловський О. В., Осокін Є. С., Ніколенко М. В. Клейстеризація картопляного крохмалю способом in vitro за надмірного вмісту води. Частина 2. Вплив кислотності розчину на процес вилучення амілози з крохмальних гранул. - C. 73-83.
  12. Чернюшок О. А., Дубівко А. С., Бірюк Ю. В. Фортифікація посічених напівфабрикатів з використанням вівсяного борошна та сухої демінералізованої молочної сироватки. - C. 84-92.
  13. Селезньова Д. В., Нєміріч О. В., Кузьмін О. В., Гавриш А. В., Мамченко Л. Є. Моніторинг безпечності чизкейків на основі принципів НАССР. - C. 93-109.
  14. Радзієвська І. Г., Мельник О. П., Маринін А. І. Удосконалення технології одержання жирних кислот з відходів олійно-рафінаційного виробництва. - C. 110-118.
  15. Білик О. А., Грищенко А. М., Халікова Е. Ф., Ковбаса В. М., Міцейкене І. Т. Вплив поліпшувача "Свіжість" на реологічні властивості пшеничного тіста з висівками. - C. 119-127.
  16. Гусятинська Н. А., Каленик О. С., Григоренко Н. О. Виробництво харчових сиропів із сорго цукрового. - C. 128-138.
  17. Сильчук Т. А., Різник А. О. Удосконалення технології та аналіз харчової цінності хлібних виробів з вівсяного толокна. - C. 139-149.
  18. Шевченко А. О., Фурсік О. П. Вплив концентрату рисового протеїну в поєднанні з фосфоліпідами на якість i харчову цінність пшеничного хліба. - C. 150-158.
  19. Кочубей-Литвиненко О. В., Пухляк А. Г., Щербатюк О. Г. Вплв електроіскрового оброблення сироватки молочної на інтенсивність її ферментації. - C. 159-167.
  20. Двінських Н. В., Азаренко Ю. М., Хохленкова Н. В., Калюжная О. С. Розробка складу та дослідження властивостей желейних цукерок з додаванням яблучного оцту. - C. 168-182.
  21. До відома авторів. - C. 183-186.
2023
Т. 29
№ 3
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського