Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Журнали та продовжувані видання (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2022/28/6<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 1

 
Наукові праці Національного університету харчових технологій
.- Київ
Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj

  1. Титул.
  2. Зміст.
  3. Економіка, менеджмент і маркетинг

  4. Болотіна I. М., Яремич Г. С. Роль і значення ділового етикету в управлінні конфліктами організації. - C. 7-26.
  5. Гарастовська А. В., Пєтухова О. М. Маркетингова стратегія підприємств молочної галузі: сутність поняття та особливості формування. - C. 27-36.
  6. Механічна та електрична інженерія

  7. Зінькевич П. О., Балюта С. М. Порівняльний розрахунок потужності та вироблення електроенергії фотоелектричними станціями (ФЕС) для цивільних об'єктів та автостоянок. - C. 37-47.
  8. Мащенко О. А., Шестеренко B. Є., Ізволенський І. Є. Релейний захист від електричної дуги та аварійного перегрівання елементів електроенергетичного розподільчого пристрою. - C. 48-53.
  9. Булій Ю. В., Куц А. М., Форсюк А. В., Ободович О. М. Оптимізація процесу перегонки спиртової бражки. - C. 54-63.
  10. Авдєєва Л. Ю., Макаренко А. А. Ефективність використання сопел типу Вентурі при отриманні водних рослинних екстрактів. - C. 64-72.
  11. Філоненко В. М., Самійленко С. М., Ярошевський І. С. Ефективність використання вторинних енергоресурсів у цукровому виробництві. - C. 73-84.
  12. Гавва О. М., Кривопляс-Володіна Л. О., Токарчук С. В. Функціонально-орієнтоване проєктування машин пакування харчових продуктів у контексті технологій замкненого циклу. - C. 85-95.
  13. Харчові технології

  14. Загорулько О. Є., Черевко О. І., Михайлов В. М., Загорулько А. М., Касабова К. Р. Удосконалення технології виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатів. - C. 96-107.
  15. Василишина О. В. Активність антиоксидантних ферментів плодів вишні протягом зберігання за обробки розчином карагенану. - C. 108-114.
  16. Пасічний В. М., Божко С. Б., Тищенко В. І., Божко Н. В., Самілик М. М. Дослідження споживчих і функціонально-технологічних показників напівкопчених ковбасок на основі баранини, виготовлених з використанням МПМО індичого та протеїну насіння коноплі. - C. 115-124.
  17. Гусятинська Н. А., Деменюк О. М., Шульга С. А. Ефективність застосування поліоксихлориду алюмінію для очищення питної води. - C. 125-136.
  18. Діхтяр О. О., Адамчук Л. О., Антонів А. Д., Жук Л. М. Дослідження основних показників безпечності та якості десерту на основі соняшникового меду. - C. 137-149.
  19. Shevchenko A., Litvynchuk S. Functional properties of rice flour and its effect on conformation changes in the structure of wheat dough and bread. - C. 150-159.
  20. Сабадаш Н. І., Овакімян Л. А., Бодяк Ю. М., Борисенко М. С., Грабовська О. В. Розроблення рецептури антивікового крему для обличчя з β-глюканом. - C. 160-174.
  21. Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій" за 2022 рік. - C. 175-182.
  22. До відома авторів. - C. 183-186.
2022
Т. 28
№ 6
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського