Книжкові видання та компакт-диски Журнали та продовжувані видання Автореферати дисертацій Реферативна база даних Наукова періодика України Тематичний навігатор Авторитетний файл імен осіб
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>I=Ж69879/2022/28/6<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 1
|
| Наукові праці Національного університету харчових технологій.- Київ Naukovì pracì Nacìonalʹnogo unìversitetu harčovih tehnologìj- Титул.
- Зміст.
Економіка, менеджмент і маркетинг
- Болотіна I. М., Яремич Г. С. Роль і значення ділового етикету в управлінні конфліктами організації. - C. 7-26.
- Гарастовська А. В., Пєтухова О. М. Маркетингова стратегія підприємств молочної галузі: сутність поняття та особливості формування. - C. 27-36.
Механічна та електрична інженерія
- Зінькевич П. О., Балюта С. М. Порівняльний розрахунок потужності та вироблення електроенергії фотоелектричними станціями (ФЕС) для цивільних об'єктів та автостоянок. - C. 37-47.
- Мащенко О. А., Шестеренко B. Є., Ізволенський І. Є. Релейний захист від електричної дуги та аварійного перегрівання елементів електроенергетичного розподільчого пристрою. - C. 48-53.
- Булій Ю. В., Куц А. М., Форсюк А. В., Ободович О. М. Оптимізація процесу перегонки спиртової бражки. - C. 54-63.
- Авдєєва Л. Ю., Макаренко А. А. Ефективність використання сопел типу Вентурі при отриманні водних рослинних екстрактів. - C. 64-72.
- Філоненко В. М., Самійленко С. М., Ярошевський І. С. Ефективність використання вторинних енергоресурсів у цукровому виробництві. - C. 73-84.
- Гавва О. М., Кривопляс-Володіна Л. О., Токарчук С. В. Функціонально-орієнтоване проєктування машин пакування харчових продуктів у контексті технологій замкненого циклу. - C. 85-95.
Харчові технології
- Загорулько О. Є., Черевко О. І., Михайлов В. М., Загорулько А. М., Касабова К. Р. Удосконалення технології виробництва функціональних плодово-ягідних напівфабрикатів. - C. 96-107.
- Василишина О. В. Активність антиоксидантних ферментів плодів вишні протягом зберігання за обробки розчином карагенану. - C. 108-114.
- Пасічний В. М., Божко С. Б., Тищенко В. І., Божко Н. В., Самілик М. М. Дослідження споживчих і функціонально-технологічних показників напівкопчених ковбасок на основі баранини, виготовлених з використанням МПМО індичого та протеїну насіння коноплі. - C. 115-124.
- Гусятинська Н. А., Деменюк О. М., Шульга С. А. Ефективність застосування поліоксихлориду алюмінію для очищення питної води. - C. 125-136.
- Діхтяр О. О., Адамчук Л. О., Антонів А. Д., Жук Л. М. Дослідження основних показників безпечності та якості десерту на основі соняшникового меду. - C. 137-149.
- Shevchenko A., Litvynchuk S. Functional properties of rice flour and its effect on conformation changes in the structure of wheat dough and bread. - C. 150-159.
- Сабадаш Н. І., Овакімян Л. А., Бодяк Ю. М., Борисенко М. С., Грабовська О. В. Розроблення рецептури антивікового крему для обличчя з β-глюканом. - C. 160-174.
- Зміст журналу "Наукові праці Національного університету харчових технологій" за 2022 рік. - C. 175-182.
- До відома авторів. - C. 183-186.
| 2022 | Т. 28 | № 6
|
|
|
|